Renovering.

Ibland undrar jag verkligen var all min tid tar vägen. 
Det känns som jag aldrig gör någonting, men ändå hinner jag inte göra allt det jag vill och måste göra. Fick min nya mobil igår, men har inte tid att lära mig den...tar typ 100 år att skriva ett sms. Orkar inte ens byta meddelandesignal fast att jag hatar den.
Den största delen av mitt liv nu går åt att renovera hus. Gud vad det låter vuxet! Jag har hus...galet. Fast det är väl egentligen mest min pojkväns hus kanske. Anyway... tänkte lägga ut lite före och efter bilder.

 


Här har vi då köket som är så gott som färdigt nu. Jag kanske ska tillägga att huset är totalrenoverat, så det är typ allt som ska göras. Men nu börjar man äntligen kunna se ett slut på det.

 


Här är vardagsrummet! Tyvärr tog jag inte kort när det såg ut som värst. Omålat med tusen saker i rummet. Så rummet var faktiskt ganska fint på här på den övre bilden om man jämför med hur det såg ut helt från från början. På väggen längst bort är min kära väggmålning som jag är väldigt stolt över. Efter många om och med kunde jag och min kära pokvän till slut bestämma oss för denna bilden.

 


Här ser man kanske inte så stor skillnad. Men den övre bilden är innan vi satt utt väggen som är på den högra bilden. Så även detta är vardagsrummet/ingången/hallen. Hade jag vetat hur lång tid det tog att sätta upp dom där sönderslagna kakelplattorna hade jag nog bestämt mig för att göra något annat. Men jag blev verkligen jättenöjd med resultatet.


Här är baksidan av väggen som fortfarande är under konstruktion. Vi kom på att vi inte hade någonstans att hänga en spegel i hallen, så vi kom på denna briljanta idén att kakla fast speglar på väggen, plus att vi nu sparar flera timmars arbete genom att slippa sätta små kakelbitar just där.








Jag och min klädproblem.

Om man ändå var rikemansunge som kunde leva på på pappas pengar!
Just nu vet jag hur mycket som helst som jag vill ha. Det konstiga är att så fort jag köper ett nytt plagg så behöver jag en helt ny outfit. Skor, byxer accessoarer osv. Det är nog något fenomen som ligger hos mig för jag har alltid haft problem med detta. Jag är så splittrad ibland och tycker så himla mycket är snyggt. Det svåra tycker jag är att följa ett mönster i sin garderob så att allt går att mixa.

Jag skulle vilja ha lite nya pumps/ankelboots med lite platå, kanske lite nitar. Är sugen på lite klumpigare skor än vad jag redan har. Det tråkiga när man bor som man gör, typ utanför civilisationen är att man måste köra minst 5 mil för att över huvud taget hitta en klädaffär. Jag vet ofta vad jag vill ha, men det är inte ofta man bara springer på det sådär. Vissa grejer har jag letat efter så länge att det har hunnit bli både supermodernt och helt omodernt innan jag väl hittat det.

Men nu har vi ju massor med nätshopping som är farligt roligt. Man kan hitta precis allt och det är alldeles för lätt att shoppa för mycket.


Just nu är jag på jakt efter en typisk flanellskjorta, röd, rutig. Jag hittade en på Carlings, men såklart köpte jag inte den och ännu mindre provade jag den. Nu går jag ju sjävklart och bygger upp den här "drömbilden" av att det är just en sådan skjorta jag vill ha.

Såg en bild på Mary-Kate Olsen där hon har exakt en sådan jag vill ha... så jag sökte lite mer på Mary-Katebilder. Och lite på Ashlee-bilder också för den delen. Jag har tidigare inte kunnat se skillnad på dom två, men har nu lärt mig efter mycket nördande framför datorn att skilja dom åt genom deras olika klädstilar. Och shit vad snygg stil Mary-Kate har! Sådär härligt rockigt bohemisk. Stora sjalar, höga pumps, hängiga tröjor och tonvis med armband. Nu har jag bestämt mig... det är den stilen jag kör på!










Walk-in-closet - Min skohylla - FYND!

Jag vill ge ett stort plus hus/lägenheter som har en med walk-in-closet. Jag har en perfekt garderob nu, kanske till och med lite för liten. Herregud, jag fattar inte! Nu när jag tänker på det klarar jag ju mig inte ens på 7 kvadratmeter. Jag undrar verkligen hur det då blir när jag flyttar till lägenhet. Bara min skogarderob nu är nästan lika stor som hela min gamla garderob. Nej, tänk om man kunde önska sig Carries garderob i Sex and the City: The Movie. Eller kanske ett par av hennes berömda skor. Nej, inga Manolos här inte för oss dödliga med ett normalt betalt jobb, istället får man fylla sin garderob med typ 400 kr pumps. Men inget negativt med det, jag har hittat några av mina snyggaste partyskor för drygt 130 kr! Dock beställde jag dom från USA och fick betala runt 200 kr i frakt, men jag fick ändå ett par ovanliga skor till ett billigare pris än i Sverige.


Fynd!

Förr vägrade jag kolla på reavaror, jag tyckte allt bara var rörigt och tidskrävande. Men nu har jag lärt mig att det är verkligen där man hittar guldkornen.

Sist köpte jag ett par jätteutsvängda svarta jeans med hög midjaÅhlens för drygt 40 kr.
Innan dess hittade ett par likadana, grå, fast finbyxor på Kappahl för 70 kr.

I Sydney hittade jag mina favoritbyxor. Tights, fyllda med svarta paljetter... 60 kr! Jag får nästan alltid komplimanger när jag har dom på mig.

I somras hittade jag en underbar stor kofta på Gina Tricot för 49 kr, som jag absolut inte kan vara utan.


Så ett tips från mig... ta dig tid bland reavarorna! Ett klädesplagg behöver inte vara helt ute för att det reas ut. Plus att du kan hitta saker som ingen annan tänker på att köpa.












Min blogg!?

Jag vill nog att min blogg ska handla om stil i allmänhet, vilket såklart är ganska brett område. Inredning, klädstil, livsstil osv. Jag kommer känna mig för och se senare vad jag helst ventilerar mina tanka om.

Keep updated!








RSS 2.0