Me in the paper.


Jag är i Expressen Fredag idag, bara så att ni vet. Skot skoj!

Idag är det Göteborg som gäller. Är trött som fan, gick upp nu vid 11 så har bara sovit 3 timmar. Ska se om jag kan försöka blogga från hotellet eller mobilblogga från kön imon kanske.
Hoppas alla får en lika toppen helg som jag!

Later!









Vardagsbekymmer.

Jag blir galen! Har sjukt ont i halsen och är helt matt. Självklart har jag fått 5 dagar i rad nu att jobba och sedan åka direkt till Göteborg imorgon. Jag är hur trött som helst på nätterna när jag jobbar, dödstrött när jag kommer hem på morgonen (vilket är jättebra), men kan inte sova mer än typ 4 timmar. Idag har jag legat vaken nu i två timmar, värdelöst! Hade jag bara kunnat sova hela dagarna så kanske jag hade blivit lite bättre till på fredag.
Nu har jag iallafall tagit två alvedon och tänkte ta mig ett nytt försök.









Blazers alá Chanel.


                       569 kr www.chapnlle.com


                                499 kr www.chapnlle.com

Båda två är väldigt stilrena, med lite coola detaljer som puffärmar, knappar och speciella kragar. Någon av dessa två hade gärna fått flytta in i min garderob i höst.











3 days left.

Min plats 2005. I år blir det ståplats.

Om tre dagar är det U2 i Ullevi och jag är sjukt taggad. Det mesta är planerat förutom kläder. Hoppas verkligen inte det blir regn när man ska köa hela dagen. Plus att jag börjar bli krasslig i halsen.
Jag vill verkligen inte bli sjuk nu!
U2 i Ullevi 2005 var absolut den bästa dagen ever trots ösregn. Shit vad bra det kommer bli!


The Edge 2005

Adam 2005

Bono 2005

Vertigo tour i Ullevi 2005










Bländande.


En übersöt liten jacka för alla festtillfällen. Snyggt till en enkel slimmad outfit och ett par galet höga klackar, eller vaför inte ett par ballerinaskor. Denna hittar du på www.asos.com för 895 kr.










Budget vs. Expensive.

Mode finns verkligen i alla prisklasser! Jag har valt ut lite höst och vinternyheter för att visa att du inte behöver lägga ut flera tusen på designplagg, utan att du kan hitta liknande varor överallt i billigare modekedjor, internetbutiker och klädkataloger. Självklart hade det ju varit roligt att kunna lägga 10 000 kr på dom där skorna, jackan eller tröjan som du verkligen vill ha. Men för oss med en standardlön går det tyvärr bort och vi får hellre låte inspirera oss av designplagg än att köpa dom.         
                                                                        











Sammet.

Kör på sammet i höst och vinter, det kommer jag göra. Byxor, jacka, tröja osv. Dessa hittar du iallafall på www.luisaviaroma.com


7100 kr Roberto Cavalli














Sweet dreams.


Svarta ankelboots helt i mocka med tre stora rosetter fram och dragkedja baktill. Dessa kommer från Opening Ceremony för ca 3700 kr och ni hittar dom på www.luisaviaroma.com.









A lot of work and a lot of fun.

Nu börjas det igen. 5 näters jobb! Det kanske inte låter så mycket, men 3 brukar vara lagom. Efter sista natten åker jag typ direkt från jobbet till Göteborg och börjar köa inför U2-koncerten. Jag kommer vara helt slut, men U2 är definitift värt det. U2 i Ullevi 2005 är helt klart det bästa jag någonsin sett, trots att jag hade sittplats. Och det säger en hel del. Nu är det dags att sova iallafall så att man pallar hela natten.










4 party.


www.topshop.com











Perfection.


Balmain F/W 09


Denna sjukt snygga tröjan är från Balmains höst och vinter kollektion 09. Den är precis som jag älskar det och utgör den där sköna känslan av uppklätt och avslappnat på samma gång. Axlarna är pricken över i:et.









Beauty.


Guy Laroche A/W 09














Dagens fynd.


Som jag trodde fick jag ju självklart med mig flera plagg hem från JC´s rea idag. Jag kunde helt enkelt inte låta bli. Man ska verkligen passa på att köpa basplagg på rean eftersom det är så tråkigt att lägga pengar på i vanliga fall.

För min del blev det 2 st koftor från JC´s barnavdelning (ett hett tips för er som är lite mindre, det är alltid mycket billigare på barnavdelningen).
Det blev också en hoodtröja, även den från barnavdelningen.
På vuxenavdelningen passade jag på att köpa två stycken helt vanliga långärmade tröjor, en mörkgrå och en vit.

Idag kom jag alltså undan med bara 415 kr för 5 st tröjor. Perfekt!









Jeans-REA.

Imorgon är det Jeans-REA på JC. Det blir ett litet besök dit och kanske en runda in på IKEA när man ändå är i Älmhult. Egentligen har jag noll kronor fram tills löning (måndag), men om jag fyndar kanske jag kan ta ett litet lån av min käresta. Vi får se helt enkelt. Lägger in bilder om jag råkar köpa med mig något plagg hem.

Sov gott alla!










Michael Jacksons "This is it" blir koncertfilm.


Läste precis att det var klart med köpet av rättigheterna till filmen med Michael Jacksons sista repititioner. Det är Sony som ska ge ut det som en koncertfilm och den beräknas vara bioaktuell i slutet av oktober.
Jag kan ju säga att jag tänker bänka mig på premiären. Nu när jag inte fick se honom live vill jag ju iallafall se hur showen skulle se ut och vad jag gick miste om.









RSS 2.0