Jimmy Choo for H&M.

Ni har väl inte missat att Jimmy Choo har designat för H&M? Den 14 november släpps kollektionen med både kill- och tjejkläder. Skor, kläder, väskor och accessoare. Det säljs bara på utvalda ställen såklart typ Stockholm, Göteborg och Malmö. Men det går även att beställa på nätet. Mer info om kösystem, regler och tider hittar ni på www.hm.com.
Det kommer bli galet som vanligt! Här är några av mina favoriter från kollektionen. Ni hittar även mer av det på H&M´s hemsida.



      








Hemtentan, check!

Weehoo! Klockan är ett och jag är redan färdig med hemtentan. Nu kan jag koncentrera mig på det vanliga tentan resten av veckan. Gött!

Vad allt känns bra när man bara tar tag i och gör det. Har flera saker som jag har skjutit upp alldeles för länge nu. Som att fixa praktikplats, vilket jag fixade denna veckan. Det känns sjukt bra! Jag ringde också och bokade tid för cellprovning hos gynekologen som jag har skjutit på för länge nu. Det kan ändå gälla liv eller död så det måste bara göras.
Jag skulle också behöva boka tid hos hudläkaren för mina eksem på händerna som aldrig försvinner hur mycket jag än hoppas på det. Snart kliar jag verkligen sönder händerna så nu är det kris.

Nej, det är någonting som jag måste bli bättre på. Göra saker direkt! Det känns ju så bra när det väl är gjort.







Halloween.

  

Jaha då var det Halloween. Hade lite Halloweenmys för mig själv igår. Tände ljus, lyssnade på Blacknuss och skar ut den obligatoriska pumpan. Detta året kände jag att jag ville göra något med innehållet också så jag rostade kärnorna och kokade pmpaköttet till någon slags sörja som mixade till typ puré. Det ska tydligen gå att frysa in och använda senare att göra typ pumpabröd.
En sak som säkert kommer bli stående i frysen, men vill gärna ha möjligheten att använda det om jag någon gånghändelsevis skulle känna för att typ baka.

Anyway, idag blir det förhoppningsvis att göra klart hemtentan. Och ikväll blir det lördagsmys med Emma och Emila. Mat och vin, det kan behövas.







Comedy Club i Älmhult.

Vilken kul kväll det var igår! Man fick verkligen mycket för 300 kr kan jag säga. Typ 4 timmar med god mat (2-rätters) och massa komik.
Jag trodde bara att det skulle vara Betnér men det var också 3 lokala stand up komiker. Jag var positivt överraskad faktiskt. En gammal klasskompis som var med bland annat.
Men Betnér, kan man annat än älska honom!

Idag är man ju sådär trött efter att ha sovit 4 timmar inatt bara. Men det är sånt man får ta.







MJ ♥ Balmain.

    

Tyckte det var lite roligt igår när jag tittade på Michael Jackson´s "This is it" och såg att kungen körde på Balmain kavajer. Jag var tvungen att leta upp bilder och hittade flera bilder som inte var från repetitionerna där han bar andra Balmain kläder. Det är ju verkligen ett märke som passar honom med tanke på att flera av deras kavajer är så Michael Jackson inspirerade som dom bara kan vara.
Kungen hade verkligen stil, en stil som ingen annan.







Magnus Betnér.

                       

Ikväll ska vi åka och kolla på Magnus Betnér. Ett gäng brudar som ska käka 2-rätters och kolla stand up. Det kommer bli superskoj. Jag har sett honom en gång innan och jag tycker verkligen att han är underbar. Sådär härligt negativ och sarkastisk.
Nu blir det däremot råplugg!






Oh MJ oh MJ!


Vilken show det skulle ha varit! Det var otroligt roligt att få följa med i processen som att hitta rätt dansare till rätt specialeffekter. Vilken perfektionist han var! Bestämd men samtidigt ödmjuk. Jag tycker att dom fick fram en bra bild av Michael. Ett geni med humor och samtidigt båda fötterna på jorden. Jag kan inte säga att alla kommer att älska denna filmen men du som någon gång har gett en bit av ditt hjärta till honom kommer att uppskatta den.

För mig som har varit besatt av allt som hade med MJ en gång i tiden att göra var det ett fint avslut. Jag är bara ledsen att jag aldrig fick uppleva det live.

                           
                           Vi var alla supernöjda efter bion.








I love my espresso maker!

                                       

Plugg plugg plugg! Höll på att somna vid köksbordet och funderade på att gå och sova en liten stund. Men det vet man ju hur det blir. Jag lurar alltid mig själv, bara blunda i 5 minuter. Yeah right! Så jag valde att göra en god cappuccino med kanel och kardemumma smak istället. Så mycket lite kaffe kan göra.

Snart dags för bio, can´t wait!








Praktikplats fixad.

Dagens outfit

                 Marc by Marc Jacobs tröja, Filippa K jeans och min LV väska.


Det känns sjukt bra att ha praktikplatsen fixad nu! Det var ju absolut inget möte att oroa sig över. Det han mest ville kolla var om jag var "hel och ren" som han uttryckte det. Han frågade lite om språkkunskaper och jag frågade lite om hur inköpsavdelningen var uppbyggd.

Nu måste jag verkligen plugga lite för klockan 17.00 åker jag Jessica, Minna och Jasse till Helsingborg  för att kolla på premiären av Michael Jacksons film "This is it".





 


Intervju.

Åh då var det snart dags för intervjun på mitt LIA-företag. Borde kanske förebereda mig lite men vet inte på vad. Det är ju ingen arbetsintervju men man vill ju kunna svara på frågorna som han ställer så det är ju ändå lite press. Vet ju trots allt inte än om jag får vara där så man vill ju göra ett gott intryck.
Jag skriver när jag kommit hem hur det gick.







Marc by Marc Jacobs.

                                 

Åh fick mitt paket på posten med min Filippa K kofta. Den var underbar! Men jag fick också en Marc by Marc Jacobs tröja som jag nästan gillade ännu mer. Det var ingenting jag egentligen hade tittat efter och ännu finare på än den var på bilden. Mysigt höstig färg med detaljer som knappar i halsen och band så att man kan knyta en stor rosett i halsen. Supersöt!







I just can´t get enough.

                  
                                         499 kr www.chicy.se


Jag älskar verkligen den här skjortan! Den ger en slapp och upplädd känsla på samma gång. Den är rockig och kvinnlig med härlig spets på axlarna. Just the way I like it! Den här hittar ni på Chicys´s hemsida för 499 kr. Tyvärr har jag redan handlat över min klädbudget redan och får nog vänta med den tills nästa månad.







Plugg plugg plugg.

Nej nu är klockan 13.30 och jag har fortfarande inte tagit tag i pluggandet. Men jag har ju gjort andra roliga saker som att titta på alla Bourne filmerna. Som btw är så bra att jag skulle kunna sätta mig och titta på alla en gång till. Men det har jag verkligen inte tid med!

Det får bli en runda med mitt lilla barn (Gibson) så inte hans kissblåsa spricker och sedan fokus på plugget.
Fick ett mejl från företaget jag har tagit kontakt med angående min LIA och har bestämt möte på onsdag. Lite nervigt men det går säkert bra.







Shoppat.

                           
                         Bild lånad från http://mode.feber.se

Ända sedan jag såg den här supermysiga Filippa K tröjan på denna tjejen har jag letat som en galning efter den. Nu lyckades jag hitta en på tradera i min storlek för 710 kr. I och med att den är ifrån AW 09 så är det ju lite svårare att hitta en helt ny. Men det passar mig bra, halva priset jämfört med nypris.







Min lördag.

                          
                          
                          

Vi bestämde oss för att köra på friterad mat innan bowling nu när vi väl har fått en fritös. Det blev lökringar, kycklingfilé, räkor och buffalowings.
Om jag ska vara ärlig så är jag inte så förtjust i något av det, men alltid kul att testa. Lökringarna blev nog bäst ändå. Flåttigt värre!
Sedan blev det bowling i Halmstad. Jag glömmer alltid mellan gångerna varför jag inte gillar bowling. Men en stund in i spelet kommer jag på det. Jag förlorar alltid!
Kvällen avslutades med räkfrossa och ett parti Hollywood. Nice!

     
              Alla körde sin style men Johannes var nog den bästa om man kollar poängställningen.







RSS 2.0