Sonisphere 2010.

                     

Så nu blev det bestämt att jag ska med till Sonisphere. Fia och dom hade en som ville hoppa av, så jag kände att det var menat att jag skulle ha biljetten då. Det blir en helhelg i Stockholm, lovely! Upp på fredagen, förfest i kungsträdgården om jag inte minns fel och sedan Sonisphhere på lördagen. Har ju fastnat lite för Nikki Sixx nu när jag har läst "The heroin diaries" och kände att det hade varit jävligt skoj att se Mötley Crüe. Dessutom har han med sig Kat Von D som jag verkligen hoppas att jag springer på. Hon är ju så snygg att man dör! Sen är ju Iron Maiden och Iggy & the Stooges där också så det kan ju bli skoj.
Men först en veckas ledig. Hoppas hoppas hoppas på fint väder!








Cravings.

         

Hittade dom här två superfina tröjorna på www.nelly.com. Den vänstra är by Malene Birger för 1699 kr och den högra är från Filippa K för 1199 kr. Ja tack, ge mig båda!







Paint paint paint.

          

Vädret var inte så jättefint i morse så jag började måla lite. Har ju en liten förkärlek till vitt, så jag målar praktiskt taget alla mina saker vita. Ljust och frächt. Just the way I like it! Här är alla loppisfynd, en lampa, nattduksbort och en urna. Allt för 100 spänn. Och färgen snor jag ju av pappa såklart.








Par-teey!

        

Man var ju sjukt sliten i lördags efter att ha varit på Pink i fredags. Så tråkigt att känna sig bakfull när man inte druckit en droppe. Men det var bestämt att vi skulle spela brännboll vid 15.00 så det var bara att masa sig upp.

Efter ett par öl kändes det genast lite bättre! Vi spelade ett par omgångar (vann båda, man är ju rutinerad). Grillade lite innan vi gick vidare till Fia och fortsatte festen där. Det var ett bra hålligång och när jag var tvungen att cykla hem och släppa ut hundarna vid klockan elva var jag inte sugen på att lägga mig. Så det var bara att cykla 6 km tillbaka ner till byn igen. Det blev en runda på Bacchus. Inget jätte hålligång, men rätt skoj ändå!








The little guitar means what? PARTY!

           
                                          Butch Walker and the Black Widows - 3 kids in Brooklyn

Hittade ett klipp med förbandet från Pink. Fy fan vad dom är bra! Och helt galna! Men det är nog verkligen ett band som ska ses live, inte bara lyssnas på hemma. Kolla klippet, det är värt det. Man vill ju bara hoppa runder när man hör det. Hoppas hoppas hoppas dom kommer till någon festival nästa sommar, eller gör en spelning i Sverige över huvud taget. Lätt att jag ska se dom igen!









Pink i Ullevi 23/7 2010.


Stannade för en liten fikapaus på väg till GBG.


Väntan väntan väntan. De 5 timmarna innan insläppet gick ändå rätt snabbt.


Längst fram såklart!!


The gang.


Butch Walker and the Black Widows var första förbanden. Helt galna och underbart bra!


Väntan på nästa förband.


Good Charlotte.


Takida.


Äntligen dags! Pink släpptes ner från en kub ovanför oss.


Vi hade riktigt bra platser.

Jag bara älskar den här bilden!! Ser ni hur jävla nära hon är när hon stäckte sig till oss?!


En galen cirkusprinsessa. Fattar inte hur hon våga utan säkerhetslinor och sjunga samtidigt.


Hon sprang i den här bollen över publikhavet. riktigt coolt!


Sista låten "So What" åkte hon runder över hela publiken.


Alla överlyckliga och helt i extas efter koncerten!








Små godbitar från Pink.

         
                                                         Introlåten - "Get this party started"



         
                                                                            Funhouse

Har inte orkat välja ut vilka bilder som jag ska lägga in än, men här får ni kolla på ett par klipp från konserten iallafall. Fy fan vad sjukt bra hon är! Vi stod precis där hon kom ner i introlåten. Bästaste platserna ever! Har så sjukt bra bilder. Vilken cirkusprinsessa hon är. Helt galen! Man kan inte annat än att älska hennes show.








Peeing my pants!

                             
                                                                             Pink - Sober

Shit, satt och kollade på ett klipp som en kompis lagt ut på facebook när Pink kör "Sober". Jag gillar Pink helt klart, eftersom jag ska se henne. Men fan blev helt hänförd av hennes uppträdande av "Sober". Kanske för att jag sitter som på nålar när jag ser det, jag vet inte. Själv är jag jävligt höjdrädd och det är kanske därför. Kolla på det, lättare än att jag ska förklara.
Är iallafall GALET taggad inför Pink koncerten på Ullevi imorgon!!!








Funhouse!

                                      

Ojojoj...bara 2 dagar till vi ska se P!ink i Ullevi. Kan inte fatta hur snabbt tiden går. Det är inte så jättemycket förberett så vi får se hur det bli. Skoj kommer det bli iallafall! Jag hoppas bara att vi inte får en för dålig plats. Jag är ju sån att jag helst måste stå allra längst fram. Jag är ju så jävla liten så jag ser ju inget annars. Vi är ju 6 brudar som ska köa så förhoppningsvis går dagen lite snabbare då. Lägger väl ute lite bilder från koncerten på lördag.

Nej, nu blir det jobbet igen! Skoj skoj, men bara idag och imorgon med. Sen är jag lite ledig.







Café jukebox.



Om ni har tråkigt och är fikasugna så vill jag verkligen tipsa om ett fik här i Markaryd. Det finns inte så mycket som är värt att köra till Markaryd för, men detta är det. Bra priser, god mat och jävligt snyggt inrett. Allt i 50-tals stil. Det finns allt från amerikanska pannkakor och glass till sallader och mackor. Ni hittar det på Kungsgatan 28 i Markaryd. Jag själv som ska jobba inatt, får tyvärr gå och lägga mig igen nu. TRÅKIGT!!







Scorett.

                                        

Jag har hittat mig en liten favorit på Scorett. De kostar 699 kr och hade varit perfekt för mina partykvällar i sommar!







Minitripp.


Jessica och jag.


Minna och Gibson.

            
                                          Käkade lite räkor och drack lite vin i en sanddyna.

            

                                       
                                                                    Tog ett litet kvällsdopp.

                                       
                                                 Gibbe tyckte det var mysigt att sova i bilen.


Kom precis hem från vår lilla minitripp. Jag, Jessica, Minna och Gibson tog bilen och körde till Mellby igår. Vi gick och kollade läget lite innan vi satte oss och åt lite räkor och drack lite vin i en sanddyna. Innan vi gick och la oss tog vi ett långt och härligt nattdopp. Fan va skönt det är att bada på kvällen! Vi bäddade i bilen och det var rätt mysigt faktiskt. Kanske en aning trångt, men det funkar när det bara är en natt. Idag har vi legat på stranden och pressat hela dagen. Looovely! Det behövs inte mycket för att det ska kännas som semester.







Humanity.

 
Vill tipsa om armband från Humanity. Det är armband med söta och tänkvärda budskap på som man ibland behöver påminnas om. De finns i flera olika färger men vit är min favorit. Jag gillar inte när det syns så tydligt vad det står. Ni hittar iallafall det på www.nelly.com för 599 kr.








Insparation.


Ska erkänna att jag har blivit lite smått kär i Kat Von D. Fan hon är ju så sjukt snygg i allt. Det började med att jag såg henne i det röda håret och blev lite sugen på att färga håret rött. Är lite trött på mitt blonda hår faktiskt, har ju trots allt haft det 1,5 år nu. Men sen hittade jag ju såklart bilder när hon hade både blont och mörkt och det är ju precis lika snyggt. Så nu är jag ju helt kluven. Rött, blont eller brunt? Det är frågan! Vad tycker ni?







What to do what to do.

                                

Jaha då var det två dagars ledig igen. Tråkigt att man aldrig är ledig på helgerna. Det blir svårt att parera in när alla andra kan/vill hitta på något. Imorgon bestämde jag och jessica oss för att åka ut och campa iallafall. Eller campa och campa, sova i bilen. Känner båda att man vill utnyttja sina lediga kvällar också så vi bara kör och ställer bilen vid havet. Tar med cyklar så att man kan cykla en runda. Och lite räkor och vin som vi kan käka på stranden. Bikini såklart så att man kan ta ett kvällsdopp och så att man kan bada hela dagen efter. Hur mysigt som helst! Sen har man ju hela fredagen vid havet innan jag börjar jobba igen på kvällen. Lovely!







RSS 2.0