Party i Markaryd.

       
                                                                     Emma och Naggan.

       
                                                  Fanny och Marie har jävligt roligt åt mobilen.

       
                                                                        Jessica och Erik.

       
                                                                      Johan och jag.

       
                                              Får jag stryk för att jag lagt ut denna bilden? =)

       
                                                                             Liten ölpaus.

       
                                                                        Jävla schnyggon!

       
                                                                          Fanny och My.


Ojojoj...över en vecka sedan jag skrev. Jag är inte död jag har bara haft jävligt mycket att göra. Tänkte uppdatera med lite roliga bilder från marknaden. I helgen så var det ju vårmarknad här i Markaryd. Pallade inte utgång på fredagen utan det fick bara bli Sex and the City 2 på bio, underbart roligt.
Lördagen blev en heldag verkligen. Satte oss på hotellet vid 2 tiden och startade med en varsin tequila. Sedan var det inte mer än hem och svira om innan vi gick till Jörgens 30-års fest. Mycket trevligt och god smörgårdstårta. Det blev en liten sväng inom hos Kenneth och Linda innan vi gick vidare till nästa fest. Såklart skulle jag envisas med att äta innan hotellet och höll knappt på att komma in eftersom det var fullt när jag kom. Allt löste sig till slut och jag måste säga att det var över lag en väldigt bra dag!








Snälla sol, stanna!

           

Äntligen har vi fått lite sol här i södra Sverige. Och här ovanför har vi en som verkligen tar vara på den. Gibson älskar verkligen att ligga och steka i solen. Jag börjar bli lite rädd att sommaren inte hinner komma till Sweden Rock som är om ca 3 veckor. Jag pallar verkligen inte att gå och frysa som förra året. Specielt inte när man inte har ett vettigt boende där man kan duscha och värma sig. Gäller bara att hålla tummarna hårt!







Plugg.

         

Nu har jag till och med fått ett eget rum där jag kan sitta och plugga i lugn och ro. Men det går ju inte mycket bättre för det. Fast innan när jag satt i köket fick jag bara för mig att städa, diska och äta hela tiden. Nu kommer jag helt plötsligt på 1000 sidor jag måste kolla på nätet. Varför är det så att allt är så himla mycket roligare att göra än att plugga?







Maxi.

                           
Jag var inne på www.chapnlle.com och hittade den här supersöta klänningen för 299 kr. Även om vädret inte är passande än, så hade den varit perfekt när solen bestämmer sig för att komma fram.








Fyndat.

                                 

Som jag skrev för ett par dagar sedan så var jag på loppis med min mamma. Nu är allt slipat och målat och titta så fint det blev! Det enda som fattas är lite växter i krukan och handtag på byrån. Men allt detta för 60 kr är inte dåligt. Nu helt plötsligt blev det en hel byrålåda ledig i min walk-in-closet där jag kan stopp massa annan skit. 40 kr för byrån iallafall (som jag för övrigt fick av min mamma), 10 kr för krukan och 10 kr för spegeln. Perfekt!







Loppis.

                     
                           En stor handväska för 10 kr. Perfekt när man ska sova borta en natt.

                     
                                                 En liten kuvertväska i skinn för 10 kr.

Idag följde jag med mamma på lite olika loppisar. Såklart fyndar man alltid något. Idag blev det två väskor för 10 kr st, 1 kruka för 10 kr, en spegel för 10 kr och en byrå för 40 kr. Men byrån var mamma så snäll att betala. När jag kom hem började jag att måla allt vitt, så bilder kan jag inte lägga ut förrän tidigast imorgon. Men väskorna kan jag visa iallafall. Blev riktigt nöjd med allt och det är så jävla skoj att fynda.  Det är ju hur enkelt som helst att hitta gamla möbler, slipa och måla dem vita. Snyggt, billigt och enkelt.







Give me some light.

           

Nina Ricci's SS 2010 kollektion är nude, lätta tyger, bekvämt och kvinnligt. Det blir min inspiration i sommar! Om bara det fina vädret kunde komma också så att jag kan hänga in vinterjackan på allvar.








Sex and the City 2.

      

Åh snart dags för Sex and the City 2. Can't wait! Är så sjukt nyfiken efter att ha sett trailern och hoppas verkligen att filmen är lika bra som den verkar. Den 27 maj smäller det. Hoppas vi blir lika stort tjejgäng som förra gången och att det kanske blir lite gott käk och vin innan. Eller en cosmopolitan kanske bara för sakens skull?








Ett steg i rätt riktning.

Weeehooo! Har bokat in ett möte på Nelly, och jag hoppas hoppas hoppas att det blir min nästa praktikplats!!







Reunion.

                            
    Som vanligt glömde jag kameran och fick bara skitkort med min mobil. Här är Rille och Johanna iallafall.

                            
                              Jag och Carro tror att kortet blir bättre om vi tänder en tändare.

Igår var det dags för reunion med gamla teaterklassen. Vi blev visserligen bara 5 stycken, men det gjorde egentligen ingenting. Hade jävligt roligt ändå! Förfest hos Johanna i Tyringe och sedan utgång i Hässleholm. En grymt kul kväll, men sen mår man ju också därefter idag. Såklart pratar man gamla minnen och kom in på Caroline, My och Linneas projektarbete. De gjorde en film (parodi på sagan om ringen), "Sagan om stringen". Jag var Pippin och Calle Kristiansson spelade tydligen Dildo (Bilbo). Jag hade ingen aning om detta och tyckte det var rätt roligt faktiskt. Shit vad gymnasiet var roligt ändå!

Nej, nu får det bli ostbågar framför Sex and the City.

Fruitdrinks on a thursday.


Eftersom ingen av oss har pengar bestämde jag och Marie att vi skulle sitta hemma och dricka fruktdrinkar istället för att köra after work. Med lite alkohol i såklart. Apelsin, grape, clementin, citron och lime kördes i hennes fruktpress. Och sedan lite hallon och jordgubbar i mixern. Riktigt vitaminkick! Jag ångrar lite den där spriten som hälldes i. Trots att det bara var pyttelite är mitt huvud förstört idag, jag tål helt enkelt inte sprit. Det var trevligt och lugnt iallafall, jag, marie, johan, dennis och daniel. Också kollade vi på Maries supersöta musikaldebut i Sound of Music. Sådär lagom trött pallrade jag mig hem vid 1-tiden och åt lite nuggets framför Sex and the City.







Jade Jagger för Indiska.


Jag tänkte dela med mig av ett litet smakprov från Jade Jaggers kollektion för Indiska. Den innehåller kläder, accessoarer och inredning, allt med en bohemisk touch såklart. Är ni sugna på att se mer så hittarna kollektionen i butik den 12 maj.








Allergitest och plugg.

Idag har jag börjat mitt allergitest. Dom har satt på några slags plattor med tejp över som jag ska ha där i två dygn. Sedan blir det två återbesök för att se om det är något som gav utslag. Det är iallafall sjukt obehagligt att ha en stor tejpbit på ryggen som typ drar så fort man rör sig. Men men, bättre att ha skiten gjord.

Det börjar snart närma sig tenta vilket menas att jag faktiskt måste börja plugga lite. Tror bara det är 3 gånger kvar, så nu gäller det att börja trycka in all informationen på allvar. Vi läser juridik just nu och boken är ju inte direkt lättläst och lagarna inte övertydliga så det kommer kräva många timmar. Men vi har ju tre hela veckor på oss så jag är lugn än så länge.








Wide.

                               
Grå ullkavaj, Emporio Armani, 5 450 kr. Grå ullbyxa, Emporio Armani, 2 220 kr. Gräddvit sidenblus, Tiger,
1 499 kr.

                               
Kavaj av ull, Emporio Armani, 4 740 kr. Blus av siden, Rodebjer, 1 799 kr. Byxa av ull, Boss, 2 750 kr. Kuvertväska av läder, Marc by Marc Jacobs/NK Accent, 3 699 kr. 

Bilder från galmour.se


Jag är sugen på att köpa mig ett par riktigt snygga kostymbyxor och en kavaj som passar till. Det är något som alla borde ha i garderoben för att det funkar alltid. Jag skulle gärna vilja ha ett par byxor som är höga i midjan och vida nertill och en kavaj med lite smått markerande axlar. Riktigt feminint klassiskt. Dock gärna lite billigare än de på bilderna ovanför.








RSS 2.0