This is gonna hurt.


Äntligen är den min! Jag började läsa den igår och ville inte sluta. Den är ju inte som "The Heroin Diaries", utan handlar såklart mer om hans liv idag och mycket om hans intresse för fotografering. Nikki Sixx är det alltså som har skrivit boken. Många vackra foto är det i den och är en väldigt snygg bok över lag med många fina detaljer i den. Det gillar jag!
Men idag blir det tyvärr plugg istället för att läsa det jag vill. Tråkigt!








Thoughts from Stylein.



Idag när jag kom till jobbet så hade jag en lite present som väntade på mitt skrivbord. Jättegulligt! Även om det bara var ett litet ägg med godis i, så är det verkligen tanken som räknas. Har faktiskt varken fått eller ätit något godis i påsk. Idag blev det en liten fika med Johanna och Sandra innan jag åkte hem från jobbet. Är sjukt trött, men nu är det plugg som gäller!









Sunday.

Jag och Peter testade sushi för första gången. Blev positivt överraskad faktiskt.

Käkade lite med Tilda och Calle på Mariatorget.

Åkte hem till Calle och dom svirade om. Ja varför ha fantasi när man kan köra på ett vinnande koncept?

Shit vad påsken har varit lång! Men helt klart skönt med lite ledigt och vila upp sig, specielt eftersom jag legat sjuk i någon dag innan. Gårdagen var toppen verkligen! Jag och Peter åkte en runda till IKEA, och shit vad stort det var! Kanske kändes stort för det var uppbyggt så att man skulle gå runt nedåt hela tiden. Hade lite svårt att förstå vart jag var=) Innan Peter skullle åka passade vi på att testa lite sushi eftersom alla ääälskar det och vi inte har provat det. Helt ok!

Efter att ha sagt hejdå vid tåget mötte jag upp Tilda och Calle och gick och käkade på en resturang med typ världens sämsta service. Vi avslutade kvällen på Debaser och gick hem vid 12-tiden. Gött, så att man inte är helt förstörd idag. Nu blir det plugg!








Saturday.

Den fantastiska utsikten uppe på Skinnarviksberget.

Jag och kärleken.

Lite grillning på kvällen ute hos mig.

Lördagen var man ju rätt sliten, kanske gör att vi vaknade alldeles för tidigt eller för att jag hade legat hemma sjuk i 3 dagar. Vi tog en promenad på söder för att pigga upp oss. Var uppe en runda på Skinnarviksberget och kollade den fina utsikten, gick lite i gamla stan och grillade på kvällen ute hos mig. Väldigt lugn och skön lördag!







Friday.

Johanna och Nina var där.

Grabbarna fick till och med kallingar uppslängda på scen.


Rock n'n Roll Allstars.

Jag och Peter.


Tänkte köra en liten resumé från helgen. Har inte haft tid och blogga så passar på när allt har lugnat ner sig. I fredags kom min kära Peter hit, vi käkade lite gott, drack vin och drog till Harry B James. Rock 'n' Roll Allstars hade releasefest och många vänner var där. Det var väldigt skoj och bra tyck när dom var på scenen. Kul kväll!








Love.


Idag kommer äntligen min kärlek hit till Stockholm! Såklart är jag fortfarande sjuk, men det skiter jag i nu. Ikväll kommer ett gäng från Markaryd upp också för Rock 'n' Roll Alltars har sin releasefest på Harry B James. Så ikväll blir det rock 'n' Roll för hela slanten. Ska bli skönt att få spendera lite tid med Peter och det är ju ett extra plus att söta fanny pära kommer upp såklart! Nej nu ska jag kurera mig så att jag kanske mår lite bättre inför kvällen.
Glad Påsk!








Coachella 2011.



Nyligen avslutades festivalen Coachella i Kalifornien. Shit vilken bra line up det var...hade varit sååå kul att åka dit nästa år! Gött att gå på en festival och veta att vädret kommer vara bra med tanke på att det ligger i en öken. Sjukt kändistät fesival och här kan ni se ett urval ur kändiseliten som hängde där. Några mer förväntade och andra mer oväntade. Kunde inte riktigt tänka mig Leonardo DiCaprio på fresival, i flera dagar dessutom.



Jag har också valt ut de sämt eller tråkigast klädda kändisarna. Jack Osbourne går runt med walke talkie och typ en Arizonahatt...why? Han kommer alltid att vara geeken som han var i realityshowen The Osbournes.




Min favorit på festivalen var helt klart Vanessa Huges. Hon är sådär härligt bohemiskt rockigt klädd, just the way I like it!










Photographs by Nikki Sixx.

Alla dessa bilder är med i videon till singeln "This is gonna hurt". Bilderna på Amy Purdy är absolut mina favoriter. Särskilt den när hon sitter med benen i kors och det ser ut som hon sitter i luften. Läskigt vackra, hon ser nästan ut som en spindel.
Jag tror inte hans galleri finns på nätet än, men annars är det ett tips att kolla in när det släpps. Många av hans bilder finns även med i boken "This is gonna hurt".

 

 

 

 

 

 


This is gonna hurt.


Äntligen fick jag tummarna ur och beställde Nikki Sixx nya bok "This is gonna hurt". Hade inte råd att beställa den till releasedatumet, och sen när jag bestämde mig för att köpa den ändå, så hittar jag ju inte en enda Akademibokhandel runt Slussen. Men igår så beställde jag den från Adlibris, men man vill ju bara ha den nu nu nu! Det ska bli sjukt spännande att läsa efterföljaren till "The heroin diaries". Plus att i denna boken har han även med massa fotografier som han har tagit nu på senare år. Väldigt duktig btw, och tar grymt vacka bilder! Ska leta upp lite bilder och visa i ett senare inlägg.








New in closet.



Har ju glömt visa vad jag handlade på min shoppingrunda i helgen som var. Hittade en basic tröja som vanligt, kan inte få nog. Men de är ju så bra att ha och jag passar alltid på när det är REA. Så denna fick jag för bara 49 kr på Gina Tricot. Perfekt! Solbrillorna kunde jag helt enkelt inte låta bli inne på Weekday. Hade egentligen inte pengar, och har redan solglasögon. Men jag har varit på jakt efter de perfekt runda solbrillorna sen förrförra sommaren. Jag gillade att de hade lite bredare båge. De känns sådär rockigt hippie aktiga om man kan säga så. Love at first sight!








Birthday wishes.

 

Nu medans jag är hemma och är sjuk och egentligen inte har något att göra än att vila, så kan jag ju passa på att blogga mellan varven. Fram tills nu har jag sovit, snörvlat, ätit massa apelsiner och sett två filmer. Det är grymt tråkigt att vara sjuk, men kroppen behöver verkligen vila.

Så jag täbkte posta några önskningar. Hittade dessa på ByCelina och blev lite kär. Det känns så jag! Älskar att ha neutrala färger, men att bära någonting som sticker ut som exempelvis skor. Och denna accessoaren är ju perfekt. Dessutom älskar jag fjädrar! För 349 kr blir smycket ditt.








Having a cold.


Så mycket färg, det gör nästan att jag känner mig lite piggare. Underbara byxor för 299 kr från Nelly.com.


Nu har jag också rykt på någon slags influensa. Vaknade i söndags med as ont i halsen och kände mig febrig. Men eftersom min handledare på jobbet var borta kände jag att jag inte kunde stanna hemma igår. Någon måste ju utföra jobbet lixom. Och stress hjälper ju inte när man är sjuk. Jag skulle bara jobbat halv dag igår tänkte jag för att informera Maria om hur läget låg till med allt, men jag kände inte att jag kunde lämna jobbet förrän 16.40. Tjugo minuter tidigare...wow!
Jag var verkligen helt förstörd och kunde knappt röra mig ur sängen när jag kom hem. Som tur var hade jag söta Johanna som ställde upp att handla treo, apelsiner och rostebröd som hon kom hem till mig med. Idag känns det som att huvudet är fullt av snor ungefär och jag är glad att jag stannade hemma idag. För jag vet att hade jag gått tillbaka till jobbet så hade jag stressat sönder mig som vanligt.

Anyway så ville jag bara tipsa om dessa underbara byxorna som jag hittade på nelly för någon dag sedan. Jag vill ha FÄRG i vår!








Beautiful Saturday.

                                    
                        Efter min shoppingtur på stan mötte jag upp Sandra, gick till gamla stan och köpte fika.


Helt underbart väder och vi bestämde oss för att ta en kaffe och macka vid vattnet istället för uppe i gamla stan. Sjukt svårt att hitta en plats i solen på uteserveringarna där nämligen.

                                             
            Sandra insesterade på att vi skulle gå hem istället för att ta tunnelbanan. Bra val! Södern är ju så fint!

Underbar lördag verkligen! Jag gick Götgatan upp och ner och kollade i affärer. Jag fyndade en tröja och köpte ett par nya solbrillor som jag egentligen inte hade råd med. Sedan mötte jag upp Sandra och vi bestämde oss för att gå till Gamla Stan och fika där. Det är ju så mysigt i Gamla Stan. Men det tycker ju alla andra också så det var ju omöjligt att få en plats i solen på uteserveringarna där. Så vi köpte med oss lite fick och gick till vattnet istället.

På kvällen bestämde vi oss för att gå till Snaps och dricka öl. As gött nu när uteserveringarna är öppna och man kan sitta ute hela kvällen! Sandra hade med sig en jättetrevlig tjej från Tyskland. Alltid roligt att knyta lite nya bekantskaper. Och bra att öva på engelskan=)
Idag blir det plugg och en promenad i solen.








Yesterdays outfit.

Var för mycket på G igår så hann inte lägga ut dagens outfit innan jag gick ut på stan igår, så den kommer nu istället. Plus en bild på min nya jacka från Stylein, I love it! Skjorta H&M, skinnleggins Gina Tricot, halsband H&M.









Colour your world.

       

Jag hittade dessa roliga skorna på www.have2have.se för 498 kr st. Tänk någon av dessa till en beige trench coat, det passar perfekt i detta underbara vårvädret! Jag älskar svart, men våga bära färg i vår!









RSS 2.0