The devil wears prada.


                                                  Lite mingel på www.kotyr.se. Söta Johanna och Sandra från min klass.

                                                    
                                                                           Mingel med godis och champagne.


Ja idag har man sprungit runder på stan med med 100 kg kläder i en gigantisk resväska. Det kändes verkligen som att jag var med i "Djävulen bär prada", springa runder i klackar upp och ner för trappor, in på tunnelbanan och ut från tunnelbanan. Jag var och lämnade kläder på Styleins PR-firma och hämtade kläder på Corinne and Friends. Men det var sol iallafall och dagen gick snabbt.

Ikväll var jag och Johanna och hälsade på Sandra på www.kotyr.se. Dom hade lite mingel i butiken med champagne och godis. Nice!
Och jag avslutar kvällen hos tilda framför "Stockholm Boogie". En bra dag!

 






Steaming with style.


Strykning på jobbet (bild lånad från http://blog.stylein.se)

Så halva veckan gått. Det känns bara bättre och bättre ju mer man kommer in i allt. Idag har jag gjort en massa olika, skriva ut fakturapåminnelser, göra kredits, ringa kunder, stryka osv. Hittade en bild på Styleins blogg så jag lånar den. Vill ni veta hur vi har det där så gå in på på adressen ovan.

Ikväll käkade hela gänget middag någonstans på söder. Mitt lokalsinne är ju inte det bästa, höll knappt på att hitta hem. Middag och vin på en mysig resturang på en onsdag är så det ska vara.
Imorgon blir det visning på Sandras LIA-plats kortyr.se. Kul!
Night night!








Close up.



Så om jag ska bli lite mer aktiv med bloggandet så får det bli en dagens outfit. Idag har jag lånat ihop kläder från Tilda. En snygg klänning från Monki, en kort stickad kofta också från Monki och hennes aaaas snygga ring. Idag har det gått bättre på jobbet, jag börjar komma in i rutinerna. Och imorgon ska alla på kontoret ut och käka...kul!

Annars idag har jag inte hunnit med att göra någon direkt för Tilda kidnappade mig efter jobbet. Men vi gjorde en god gärning och hjälpte Arvid, Calle och Tobbe att flyttstäda iallafall. På fredag ska vi käka frukost med Plaza kvinna och visa hösten och vinterns kollektion. Här händer det grejer and I like it!









Day one.


Bild tagen av mig men lånad från http://blog.stylein.se/



Så då var första dagen på Stylein avklarad. Jag tycker nog att det gick rätt bra ändå. Kom nästan in i mina arbetsuppgifter och fick vara med på visning av AW11 kollektionen. Såååå mycket snyggt! Elin provade allt framför deras PR firma och hela kollektionen går verkligen ihop. Blev lite kär i Elins (andra till vänster) klänning också, grymt snygg med ett par grova slitna kängor precis som hon har. Kommer bli fattig här i vår!









The exam from hell.

Jaha då var sista kursen körd innan man ens gjort den vanliga tentan. Jävla hemtenta! Känslighetsanalyser är inte min grej. Men nu är det bara att plugga stenhårt på fredagens tenta. Känns lite tråkigt att man slösat en hel dag på en hemtenta man ändå inte klarade. Hade verkligen behövt dom timmarna för att bli förberedd för fredagens tenta.








Red head.

                                   
         Imorgon blir jag finally rödhårig. Får se vilken nyans det blir, men vilken som av dessa hade varit toppen!

Jaha då var det två timmar till deadline för hemtentan. Jag är fortfarande där jag var kl 9 i morse. Känns toppen! Kan inte riktigt acceptera att skicka in ett ofullständigt arbete, men kan man inte så kan man inte. Så jävla tråkigt att göra en omtenta såhär i slutet bara. TIll något roligare... imorgon ska jag äntligen färga håret. Stefan lyckades trycka in mig nu innan jag flyttar till Stockholm. Är sjukt trött på min färg nu. Så imorgon blir jag rödhårig, men ingen aning om vilken nyans med tanke på hur dåligt färgat mitt hår är nu. Jag är bara glad jag slipper se ut så här!








Kjells mamma muntrar upp min dag...

                  

Har suttit med hemtentan från klockan 8 och är bara på uppgift c. Har fastnat och river av mitt hår snart! Vår lärare sa att det skulle ta typ 2 timmar. Men nej nej... investeringskalkyler är tydligen inte min grej. Särskilt inte att göra känslighetsanalyser. Så jag unnar mig en paus och kollar på Kjells mamma. Hon är ju så jävla rolig!








Synden straffar sig...

                                               

Så, där fick jag för att jag pluggade dåligt igår! Vaknade med fetaste huvudvärken och trots att jag har tagit två treo och vilat i tre timmar så går den inte över. Blir galen! Jag måste verkligen plugga så nu får jag sitta med dunkande huvud och hoppas att någonting jag läser går in.
Det börjar nog bli dags att kolla upp den här huvudvärken nu...








The final exam...

                                      

Då var det dags för den allra sista tentan. På fredag gäller det...sen är skolan i princip slut. Bara en praktik och ett arbete som ska in. Så skönt!! Men såklart när jag egentligen har en hel bok att läsa så hittar jag annat att göra. Har packat en hel resväska full redan. Och det är bara att inse att jag måste packa en lika stor till.
Och alltid när det är dags att plugga kommer jag på att det är en jättebra idé att öva på mina gitarrkunskaper. Jag blir helt galen att jag fortfarande inte kan introt till "Sweet child o' mine" bra än. Det menas nog att jag måste öva lite till ikväll och spara plugget tills imorgon.
Sov gott alla söta!








Backdrunk...

...som Marie brukar säga. Lite mycket rödvin igår kanske. Det blev lite spela med Marie, Johan, Fanny och Axel. Tabu, tjejerna mot killarna och vi vann såklart! Och lite god potatisgratäng och fläskfilé hann vi med att käka också.
Idag är man sliten... men det får bli två treo och sedan ta tag i sitt liv. Idag ska jag hjälpa Peter att fixa på taket och kanske måla lite. Det är dags för det här huset att bli färdigt så att det kan säljas nu.
Trevlig lördag alla söta!

Crazy Friday...

                                                    

Åkte till skolan idag. Skulle ha skolans VD som föreläsare. Vi tog upp lite saker om utbildningen som vi tyckte kunde förbättras innan lektionen började och på något vis tog han det personligt. Helt plötsligt säger han bara: Nej, jag känner inte för det här längre. Jag ställer in lektionen.
Jävla idiot, ska man vara VD får man väl ändå lära sig att ta lite kritik. Så idag har jag spenderat 8,5 timme på buss och i skolan för absolut ingenting! Dagisvarning på honom som slösar bort min tid på sånt trams. Åh jag blir så upprörd...

Men men jag sparkade skitdagen i skevet och bestämde mig för att det ska bli en bra dag. Det är ju trots allt fredag! Så ikväll blir det nog lite häng med Marie och Johan och kanske Fanny och alla goa som vill vara med. Hur som helst blir det ett stort glas vin för mig. Trevlig helg!
Ciao!








Fuerteventura.


Vår närmsta strand.



Vi gjorde ett eget lite hemmabygge till min säng. En madrass från sovrummet och ett bord för att madrassen inte skulle tippa.



Vi fick en liten ny vän som vi matade med entecote och lät henne vila på äckelfilten i min säng.



Marie var helt säker på att stranden skulle bli finare ju längre vi gick så hon tvingade ut oss på en 1 mil lång promenad på stranden och på berg. Så vi kan ju inte säga att vi inte tränade på semestern iallafall!



Vi tog en dag i Jandia och det var lätt värt det.



Som sagt 65+ och nudister!



En klassisk hoppbild nere i Jandia.


Tänkte jag skulle lägga ut lite bilder från Fuerteventura. Åkte med Marie och Johan och bestämde det väl sådär 4 dagar innan vi skulle åka. Men resa och boende gick på 1400 kr så kände att jag inte kunde banga. SKulle nog inte rekommendera Fuerteventura för någon, inte i Costa Calma där vi var iallafall. Det fanns absolut ingenting att göra, bara en mataffär och 3 resturanger. Men samtidigt åkte jag dit bara för att sola och bada så det var lugnt. I övrigt var där bara 65+ och nudister. Tror det hade varit bättre i Jandia. Vi åkte dit en dag och där var det lite mer civiliserat. Och jävligt mycket finare vatten och strand. Hur som helt så hade vi jävligt skoj!








Love at first sight.

                                                         

Jag blev kär i dessa så fort jag såg att Nelly.com hade fått in dom. Men som vanligt har jag inga pengar och har kanske egentligen lite för mycket skor. Men nu kunde jag inte hålla mig längre... 399 kr fattigare men nu är dom mina. Hade ju varit gött om dom kunde komma innan helgen!

Det kommer bli så grymt svårt att hålla i pengarna när man väl kommer upp till Stockholm så jag borde inte shoppa något nu innan. Men det är svårt att låta bli när alla vårkänslorna kryper i kroppen.
Då har jag syndat idag, shoppat och suttit på facebook. Så nu har jag inget annat val än att plugga inför tentan!








Finally.

Också var äntligen boende fixat...gött!! Ett rum i Hägesten, 12 min från slussen hos en 22-årig tjej. Det kommer säkert bli toppen! Det tråkigaste med att flytta upp till Stockholm är det där jävla problemet med lägenhet. Gött om man hade varit miljonär. Men men... nu är det fixat för praktiken iallafall!







Spring at Stylein.

           
                        Stylein's huvudkontor i Stockholm (bilder från Stylein's blogg)


Ja som ni har märkt så var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Har helt enkelt haft så jävla skoj och massa annat att göra så har inte pallat. Så vad har hänt sedan sist... jag har varit i Stockholm två gånger på intervju och en gång i Göteborg. Jag har hunnit med en massa skoj partaj både här hemma och med min kära Tilda. Dessutom tog jag mig en impulssemester på Fuertebentura. Och dessutom bytt praktikplats.

Det blir fortfarande en vår i Stockholm, men istället på Stylein. Det ska bli sjukt skoj!! Man blir så inspirerad bara att vara på kontoret. Att få sitta så nära designerna ska bli grymt kul. Dom är bara 6 st på kontoret så det blir nog en bra sammanhållning. Förhoppningsvis.. =)
Tänkte bli bättre på att uppdatera nu när jag flyttar till Stockholm om två veckor så att alla hemma kan se vad jag har för mig.









RSS 2.0