Soft.

998 kr De Palma.


Hittade den här tröjan på Sivletto för ett par veckor sedan. Tänkte att den hade passat perfekt på Peter! Men jag älskar verkligen stor myströjor så funderar på att köpa den till mig själv. Eller till honom och låna den lite när jag känner för det kanske. Den hade varit perfekt för kvällarna på Sweden Rock.







Inspiration.



Dom här brallorna skulle jag vilja ha på Sweden Rock. Försöker tänka ut vad jag ska ha med mig, men helt plötsligt känns det bara som att man har tråkiga saker. Ett par kul tights hade inte skadat! Jag får väl sova på saken.
Godnatt mina kära vänner!








Sunday walk at Vinterviken.



Idag efter att ha suttit i mina myskläder hela dagen framför datorn, bestämde jag mig kl 5 för att gå ut och gå en runda. Jag tänkte jag skulle gå från Hägersten till Midsommarkransen för att jag inte har varit där. Men efter att ha gått en stund kom jag på tt jag ville gå till Vinterviken istället. Så svängde av mot Aspudden och vidare mot Vinterviken och avslutade på Gröndal där jag bestämde mig för att ta en buss hem.

Helt underbart mysigt att gå nere vid vattnet på de gulliga små gångarna i skogen. Önskar att jag hade haft Gibbe här så att han kunde sprungit och lekt lite. Han hade älskat det. Men bara 2 veckor kvar nu, sen blir det hem till de småländska skogarna igen.








Thoughts from my friends.

 

En ballong från min roomie väntade på mig när jag kom hem och denna fina boken från Stylein med bilder från olika designers med deras Spring/Summer 2011 kollektioner. Så fin!

 

 

Den här lilla söta kassen med choklad och geléhjärtan fick jag av Celia.

 

Jag fick så söta presenter av mina vänner här i Stockholm. På min födelsedag fick jag fina blommor, glass, ballong och att få se Gogol Bordello i sommar med Johanna. Dagen efter på VIP-kvällen fick jag en jättefin bok av Stylein gänget med bilder från olika designers SS11 kollektioner, jättefina blommor av Tilda och en söt påse med godsaker från Celia. Blev så himla glad för allt, och det är verkligen tanken som räknas. Hade inte ens förväntat mig några presenter.









A night at Berns!

Sandra, jag, Nina och Johanna.



Igår blev det barns med Sandra och Nina, och Sandras två kompisar Johanna och Malin. Som för övrigt var sjukt trevliga! Blev lite förfest hos Sandra och sedan direkt till Berns. Nina som dejtar en bartender där fixade in oss gratis, pluss att vi fick gratis dricka. Gött! Gjorde inte av med en krona där inne. Idag är jag faktiskt förvånansvärt pigg. Det underbara med sommartid är att det är ljust när man går hem från krogen. Lovely!








Berns baby Berns!


Ikväll kör jag på min nya klänning från Stylein såklart och mina Jeffrey Campbells. Världens bästa partyskor! Nu till Sandra för lite preparty innan Berns.
Ciao!









Bye bye beautiful.

Klänning H&M 349 kr


Denna underbara klänningen fick det tyvärr bli en retur på. Ryggen är så fin att jag nästan dör lite och jag har letat efter denna as länge. Därför kunde jag inte låta bli att köpa den när jag väl hittade den. Tyvärr måste jag inse att jag inte har hur mycket pengar som helst och att jag antagligen inte kommer att använda den så mycket. Materialet gör att klänningen bli väldigt fin, och likadans ryggen, så den känns lite svår att dressa ner.
I och med att Stylein klänningen är i jerseytyg kan man ha den till ett par kängor och vips är man inte lika uppklädd.

Har precis varit en runda på stan och lämna tillbaka klänningen och köpa lite gott inför kvällen. Helt sjukt, det var verkligen kö på gatan för att komma in på systembolaget och sedan typ 50 m kö inne till kassan som ringlade sig i butiken. Fler som ska ut ikväll antar jag. För ikväll blir det Berns för Nina har fixat gratis inträde. Nice!!








Keepers.

Klänning Stylein 1299 kr.

Topp H&M 249 kr. Älskar ryggen!


Nu när man äntligen har fått pengar och det var min födelsedag kände jag att jag ville unna mig något. Jag hittade denna underbara toppen på H&M för 249 kr och klänningen är från Stylein 1299 kr. Men jag har kollat på den sen jag kom dit för 2,5 månad sedan och kunde inte låta bli längre. Plus att vi hade en VIP-kväll i torsdags och kände att jag faktiskt vill ha någonting på mig som representerar Stylein. Jag hade visserligen fåttlåna något, men jag fick lite rabatt på denna och kände att det var värt det.

Igår var jag verkligen helt slut efter födelsedagsfirande och VIP-kväll på Stylein med champagne och efterfest på Ljungrens så jag bestämde mig för att sitta hemma och kolla på en bra film och käka massa vitlöksbörd. Fan vad härligt! Såg "Limitless" med Bradley Cooper förresten, se den! Grymt bra!








Beautiful snake.

Kenza för Guldfynd.


Här är en av de jättefina presenterna jag fick. Design av Kenza av mamma och pappa. Blev jätteglad för jag unnar mig aldrig riktigt silversmycken. Resten av presenterna glömde jag tyvärr hemma. Såklart tavlor, vinkaraff  och sånt är ju lite onödigt att ta med upp till Stockholm när jag ska hem om 2,5 vecka. Fick också ett jättefint armband som jag önskade att jag inte hade glömt. Annars fick jag pengar och resecheckar, så snart är jag i LA!








25-årsgalaj!


Jag och min sockertopp!


Halva festen kom och sjöng för mig. Så fint och så synd att bilden blev suddig!


Fusk, skidan gick sönder så det var ju inte konstigt att vi förlorade!


Teamwork! Och vi vann!! (denna grenen)


Finaste Emma!


Tyvärr inte lika duktiga som oss i denna grenen.



Och lite säck, som vi också förlorade.


Vinnarlaget!


Marie visar sitt rätta jag som vanligt.


Tina, Kalle och Emma.


Så som jag kämpade med tårtan, synd att den inte blev så god bara. Men fin att titta på=)


Dags för tårtan!

Jasse och Christofer.

Nej Kalle fel tecken, det är inte rock 'n' roll!


Jag och Tina.


Det var en superlyckad fest, med underbart väder och dom bästa gästerna! Jag kunde inte ha önskat mig mer! Tack alla som var där och firade med mig, och tack mamma som har jobbat som en gnu med förberedelserna.









Boneyard.



Denna ascoola halvakustiska gitarren från Ovation, designad av Dj Ashba är verkligen överst på min önskelista. Tyvärr så tror jag inte det bli så, men kanske svart halvakustisk gitarr om jag har tur. Så när jag har lärt mig spela lite bättre så kan jag faktiskt investera i denna själv. För 3500 kr blir den er, om det är någon som är sugen.









Colourful clutch.


Nej nu är det ju nästan sommar och vill man vill ju bara ha lite färger. Är helt plötsligt sjukt trött på min svarta garderob som jag älskar annars. En sådan här färgklick skulle jag behöva. 199 krChapnlle.








Feeling inspired.

 

Jag blir sugen på att skapa kläder när jag var inne och kollade på Agatha Blois specialgjorda kläder. Jag undrar vad ett par brallor eller en specialsydd jacka skulle kosta. Kat's High Voltagejacka är ju sjukt snygg! Jag blev så inspirerad att jag till och med beställde hem tygprover. Nu ska det skapas!

 

 

 

 

 

 


Gift from the boss.



Hur söt var inte Elin idag då! Hon har köpt Palladium skor till hela gänget på Stylein. Jag behöver ett par sommarskor så det var helt perfekt. Plus att man blir ju så himla glad när man får någonting utan anledning. Bara för vi kämpar bra typ.









Crazt shoes by JC.

Nya galna Jeffrey Campbell skor på Nelly

 

Såg att dom hade fått in lite galna Jeffrey Campbell skor på Nelly.com. Vill man ha något unikt till ok peng ska man satsa på det här. Har lite svårt för vita skor, men klacken var cool. Jag älskar ju fortfarande min Lita, modellen högst upp. Så hade inte tackat nej lite ett par till i någon rolig färg.

 

 

 

 

 


RSS 2.0