Addiction.


Gud vad svårt det är att sluta handla när man väl har börjat! Men detta är sista denna månaden, jag lovar (kanske). Såg denna väskan på utförsäljningen igår och har inte riktigt kunnat sluta tänka på den. Så idag slog jag till och köpte den. Har ingen vettig väska. Den kommer i alla fall från Fiorelli och jag fick den för 300 kr. Kostar 950 kr egentligen så det var bra rabatt.








Fyndat.


Så vad fyndade jag mer på utförsäljningen. Jo det supercoola armbandet med döskallen i äkta silver från Pour för 20 spänn. Som hittat! Köpte en Friis & Company väska för 40 spänn med. Och passade på att köpa på mig lite armband när jag ändå var igång. Alla jag köpte låg på mellan 5 och 10 kr, verkligen som hittat!

Nej nu blir det sängen för mig, sov gott alla!








Welcome home.



Sådär ja, äntligen är dessa från Minimarket mina! Har dräglat över dessa fast i en annan färg sedan jag såg Nellys stylist ha dem för ungefär ett år sedan. Jag kände lite när Nelly hade fått in dessa (säsongens färg) att de dock inte riktigt var värda 3500 kr. Men idag hade vi utförsäljning igen och då lyckades jag roffa åt mig dessa för 1000 kr. Helt klart värt det! Fyndade en massa smycken, bl a ett coolt armband i äkta silver för 20 spänn. Men lägger ut det senare.
Dags att laga matlåda!









Nelly Magazine.



Också var det redan onsdag, helt sjukt var tiden går snabbt. Ska bli grymt skönt med helg! Inte bara för att det är en fullspäckad helg utan också för att jag äntligen får träffa Jimmy. På fredag blir det julfest med jobbet och på lördag blir det julbord i Halmstad. Julbord en hel helg, kan inte bli bättre. Som jag har längtat!

Idag fick vi nya numret av Nelly Magazine också. Glöm inte att klicka hem den om ni är inne och beställer. Extra tjockt nummer denna gången, med bre repotage och extra mycket fashion såklart.

Nu tänkte jag unna mig lite varma kanelbullar och kall mjölk framför "Jag saknar dig". Nice onsdagskväll!








Också var det måndag...



Kände igår att jag hade märkligt ont i magen. Och inatt vaknade jag hur många gånger som helst med typ kramp i magen så att jag inte kunde röra mig. Var helt svimfärdig i morse men bestämde mig för att gå till jobbet ändå. Det gick helt ok när man inte åt, stressade eller var uppe och gick. Grymt skönt att komma hem från jobbet för en gång skull! Brukar alltid jobba över för att det är fullt upp och för att jag tycker det är skoj. På vägen hem höll jag på att köra på en person också och kände väl lite att jag aldrig borde länat sängen i morse.

Men så vände det! Hittade världens finaste blommor och en vas utanför min dörr. Skönt att veta att någon saknar en och tycker att man är underbar. Nu kommer jag nog sova gott ikväll!








P A R T Y.



Jajamensan, igår körde vi en all in som på den gamla god tiden. Makea sig lite extra, en massa partmusik, tjejsnack och en massa öl såklart. Det var bara Sandra och jag men vi kan roa oss själva. Går typ aldrig ut 2 personer längre, också ska det alltid planeras en jävla massa. Men inte nu inte. Medelåldern kanske är en aning låg på X&Y men what the f*ck! Någon extra öl och lite grym musik gjorde att kvällen gick grymt snabbt. Bra kväll!








Det vankas julfest...



Oj oj nu vankas det julfest! Kul!! Hade fått inbjudningar när vi kom till jobbet idag. Åååh det ska bli så gott med julbord, som jag har längtat. Och det är alltid skoj när det blir lite party med jobbet så att man lär känna alla lite bättre. Nu är frågan, vad ska man ha på sig??








Versace for H&M.



Ojojoj, imorgon släpps sammarbetet med Versace och H&M. Självklart blir man lite sugen, men pallar tävla med alla andra människor som hypar upp varje kollektion som H&M gör med en gästdesigner. Här är mina favoriter i alla fall och hade mer än gärna klickat hem västen och leggingsen. Det är ju as nice print som känns väldigt Versace. Lycka till alka imorgon som ska köa!








Forget your boyfriend.


Äntligen kommer dom här godingarna för 599 kr ut på Nelly! Tyvärr är det bara dom svarta som finns på hemsidan än. Jag är sjukt sugen på de blå nämligen. Ni kan ju passa på att spana in min fina man som tydligen har ett "våldtäcksmans-utseende" enligt chefen och fick den rollen i kampanjen. Gå in på Nelly för att se dom andra färgerna!









Glöggmys.



Ännu en dag på jobbet som gick i 190. Skulle kunnat sitta kvar några timmar till om det inte var för att jag var tvungen att åka hem och gå ut med Gibbe. Det är skitkul när det är så mycket att göra, men ska bli grymt skönt att ha Ann tillbaka imorgon så att jag kan bombadera henne med mina frågor och problem.
Idag blir det en powerwalk med Sandra, vilket jag visserligen inte är så motiverad till när jag vet hur kallt det är ute och jag har glöggmys i min lägenhet. Nej, det är bara att dricka upp glöggen, äta upp pepparkakorna och sparka sig själv i röven helt enkelt!









Just a regular Monday.



Efter en rätt go måndag på jobbet faktiskt passar jag på att unna mig ett glas vin, chips och lite gitarrspelning så här på kvällskvisten. Gibson kan till och med ligga precis bredvid mig när jag spelar och han som har hatat gitarrer innan. Det är däremot lite tomt utan Jimmy när man har hängt hela helgen. Men det är bara att passa på att göra alla saker som man aldrig gör annars, typ plugga. Yeah right! Men spela lite gitarr i alla fall. Imorgon blir det träning med Sandra, gött!








Finally Friday!

Orginal


Parodi

Åh äntligen är det fredag! Det menas att det bli en helg i Göteborg, helt underbart! Om ni inte har sett dessa videorna så tror jag dom kan pigga upp din fredag. Specielt parodin!
Ha en underbar fredag allihopa, för det tänker jag ha!








Nyårsblåsan.



Sådär ja, då var nyårsblåsan fixad! Den satt som en smäck och var as skön. Hatar att gå i kläder som man måste dra i och rätta till stup i kvarten. Bilden är ju sjukt dålig, men ni ser ju ungefär. Det blev klänningen från Honor Gold för 479 kr. Ni hittar den på Nelly såklart.








Love at first sight.



Såg att vi hade fått in dessa godbitarna på Nelly och blev lite förälskad faktiskt. Klacken är verkligen as cool! Men jag undrar lite hur det är att gå i dom. Såklart kommer dessa från Jeffrey Campbell och dom blir dina för 1649 kr.










New years eve.


Den glittriga från Rebecka Stella for Nelly 699 kr och den andra från Honor Gold 479 kr.

Ojojoj snart redan inne i mitten av november. Ska ju äta julbord om drygt två veckor, helt galet! Lika snabbrt kommer det gå tills det är jul och nyår. Nu verkar det som att det blir nyår i Göteborg och detta året vill jag verkligen hitta en fin klänning så att det känns lite speciellt. Har hittat två kandidater på Nelly såklart. Beställde den glittriga för några veckors sedan i XS och höll knappt på att få av mig den. Så går nog beställa hem en Small och se om den sitter bättre.








RSS 2.0