Stockholm och Swedish House Mafia.

Jag precis som resten av Sverige var på Swedish House Mafia i helgen. I torsdags kväll åkte jag upp till Johanna. Nina (vår tyska vän) var redan där. På fredagen mötte vi upp Sandra gick lite i affärer och lunchade. På kvällen gjorde vi oss redo för SHM. Blev en grymt kul kväll men alla var as trötta efter spelningen så vi hoppade utgång. Lördagen körde vi stan för att fixa Sandras mobil som hade badat i cider kvällen före. Vi passade på med lite mer shopping och fika. På kvällen tänkte vi fest hos någon kille Sandra kände i Sollentuna och sedan utgång. Vid 4 insåg väl jag att jag inte pallade någon utgång och beställde en taxi hem. Väldigt skoj kväll iallafall. Dock blev hemresan minde skoj eftersom jag är då jäkla klen. Kräka hela vägen och äta första målet kl 8 på kvällen. Funderar seriöst på att sluta dricka! Anyway, grymt kul helg!


Hey beautiful.

Mmmm vill ha sommar nu! Eller vår funkar också. För då kommer dessa godingarna från Sugarfree Shoes in. Finns inget bättre än tiden man kan gå barfota i skor utan att frysa ihjäl. Längtar redan!


Soon Friday.

En vecka till gått. Helt sjukt vad snabbt det går! Firade att det snart är helg med pannkakor och "Take him to the greek". Det är gött det! Frågan är vad denna helgen bjuder på för något skoj?!


Nelly Awards!

Som det så fint heter. Jag säger julfest för det är ju ändå julmaten man är ute efter. Den 1 december är det iallafall dags igen. Det brukar bli lyckat! Massa mat och dricka. Också galatema så nu äntligen får jag använda min oanvända klänning från Stylein. Lycka!


Sale.

Som sagt så hade vi ju utförsäljning på jobbet idag. Jag har inga pengar men ofta man kan låta bli! Allt detta plus 3 par skor till för 660 kr!!

Lixom ett par The Local Firm skor som kostar 3000 kr egentligen för 100 kr. Ett par Jeffrey Campbell för 100 kr och ett par Williot vinterskor för 100 kr. Sen självklart massa Nelly Shoes och Nelly Trend skor för 20 kr st. iPhone skydd och iPad skydd för 20 kr st. Ja massa massa massa billigt helt enkelt:)

 


Damn train.

Jaha då har man satt sig till rätt på tåget. Gött fredag och man ska hem. Plus att man har tusen grejer ungefär med sig för att det var utförsäljning på jobbet idag. Nej men då är det något fel på tågfan. Ta alla sina tusen saker och gå över till den överfulla bussen. Kan tågen aldrig fungera?! Det är fredag och jag vill bara vara hemma i soffan med min man, hund och min sushi NU!


Ida Sjöstedt for Nelly.


Idag släpptes äntligen kollektionen Ida Sjöstedt for Nelly. Vilka underbara klänningar! Dessa två är mina favoriter och jag klickade hem båda två bara för att testa. Så får vi se vilken jag bestämmer mig för. Julfest och nyår fixat med andra ord!
Ni hittar båda på Nelly såklart. Den vänstra för 1395 kr och den högra för 995 kr.

Sneak peek.

Mmmm kärlek för ögat! Dessa underbara kommer att komma in på Nelly. Det är Nelly Shoes såklart. Jag har en liten förkärlek för blåa skor. Och det gör sig extra fint med den guldiga tån. Så håll utkik efter dessa godingar!


Home sweet home.

Då var man i Borran igen. Bara 5 mil kvar sen är man äntligen hemma. Fasen vad det är tråkigt att åka bil ibland. Min röv värker och jag vill bara hem och lägga mig i soffan nu framför Johan Falk. Men snart så! Söndagar = film och ost eller popcorn. Mmmmm!
Showen var iallafall grym och jag önskar att jag kunde lägga upp en film från igår. Galet bra akrobater och dansare!


Halloween.

Det bästa med stan är att dom alltid pyntar en massa vid högtider. Dom hade redan börjat med julpynt i butikerna i Stockholm. Supermysigt! Och Halloweenpynt såklart. Nu blir det hemfärd norr götet!


Stockholm Stockholm.

Igår åkte vi till Stockholm. Jag, Caroline och Ola. Var dags att kolla på Michael Jackson the immortal world tour by Circus de soleil. Och Stockholm är lika fint som vanligt. Dom hade till och med en isbana redan i Kungsträdgården. Jag vill oxå åka skridskor! Värsta julkänslan, as mysigt!


RSS 2.0