Halloween.

Fullspäckad helg. Började med Texas Longhorn på fredagen med Kj och Anna. Fy fan va gött, lite ribs och pommes. Då fick vi reda på att det var Genesis dagen efter och Kj stod för ljud och ljus. Halloweentema såklart. Så på lördagen var det bara in till stan och kolla utklädningskläder. Akutköp blir aldrig bra eftersom man alltid köper för mycket. Men vi skalade ner det bra och bestämde oss för vampyr/zombie. Lite smink och linser gör jävla mycket faktiskt. Grymt kul och jag och 600 andra stampade i flera timmar. Tydligen kallar man att man stampar på sånna fester. Untz untz hela kvällen! Dock pallade jag bara till 3. Men festen varade väl till 5-6 någon gång.
Så var det jobbvecka igen. Men i helgen blir det Stockholm och Michael Jackson and the immortal world tour med Circus de soleil. Kul!


One more.

Ok måste bara lägga ut en bild till så att ni verkligen se hur gigantiska dessa skorna är. Awesome!


Addicted to Unif.

Dessa skorna från Unif skulle jag nästan kunna döda för. Vilken lycka när man får packa upp ett par riktigt snygga skor på jobbet och får sätta på sig dom och gå en runda. Yes I am addicted to shoes! Och jag som tyckte "Lita" från Jeffrey Campbell hade hög platå men dom här har 10 cm. Och det snygga är snörningen som gör att dom liknar ett par kängor. Perfection! Så dom är as sköna att gå i och man blir gigantiskt lång. Passar lilla jag perfekt! Ni hittar dom på Nelly.com såklart i nästa vecka. Men det kostar att ligga på topp 2895 kr närmare bestämt.

Now Friday!!


Out of power.

Tydligen hade dom råkat spränga något fel och gjort Landvetter, Mölnlycke och Partille strömlösa igår. Tur för mig att jag blev förvarnad och kunde köpa med mig sushi från Borås. Och tur för mig att jag hade laddat min bärbara dagen innan. Kvällen var räddad! Massa ljus, god mat och serier gjorde strömavbrottet riktigt mysigt.


On my way home.

Onsdag avklarat, herregud snart denna veckan slut också. Vad händer med tiden? Fick as coola skor på jobbet idag, får fota och lägga upp imorgon. Ni har väl inte glömt bort rean? Supermycket roligt denna gången faktiskt. Ska lägga ut sedan vad jag fyndade.


The Hives.

Yeah då var det bokat, The Hives på Trädgårn i februari. Det var alldeles för länge sedan sist! Såklart blir det jag och Tina, en grym musik och en massa nostalgi.


Work work work.

Dagen har verkligen gått i 190! Utan att jag knappt hann blinka hade det gått 10 timmar på jobbet. Relativt pigg ändå för för att ha varit uppe sedan 5.30. Helt sjukt att jag ens kom upp när jag jobbade på Proton och gick upp kl 4. Tack för bra timing med bussen idag, hem och slänga sig på soffan och lägga mig tidigt för imorgon är det pysselkväll hos Karin.


Salad and Johan Falk.

Söndagskvällen bestod av ost såklart (som varje söndag) men även sallad och Johan Falk. Grymt god sallad som räcker ända fram tills onsdag. Lycky me, för fan va det är tråkigt att laga mat till jobbet. Också kollade vi på nya Johan Falk, ingen aning om vad den hette men rekommenderar den. Har inte sett så många Johan Falk men dom är ju som Beck, varje film är spännande och sevärd.


Climb mother fucker climb!

Fick ju såklart huvudvärk igår och blev soffliggande hela kvällen. Superskoj verkligen! Slår aldrig fel, ingen huvudvärk på hela veckan men sen kommer helgen och då jävlar. Kanske beror på satt jag lyckades få nackspärr i fredags. Det positiva var att jag hann kolla klart på "How I met your mother" säsong 6 och börja på säsong 7.

Idag hade jag fortfarande lite nackspärr men ingen huvudvärk så jag hoppas att jag inte fuckade till det genom att klättra. Kan ju inte sitta inne en hel helg, deprimerande. Sjukt kul att klättra iallafall, speciellt med sele. Men eftersom jag inte får säkra Jimmy så kör vi mest klättring utan. Får ta tag i att skaffa mig ett kort så att jag också får säkra. Vill klättra högt!

Nej nu god sallad och nya Johan Falk, en start på ett nyttigare liv (förhoppningsvis).


Fridaynight.

Ja när Jimmy har annat för sig gäller det att passa på. Ost och kex, handskalade räkor och aioli. Gött, kränga kränga kränga framför x-factor!


Too fab on a friday.

Denna dagen har gått sjukt snabbt! Hann knappt blinka innan den var slut. Fick bilderna från min inköpare på SS13 skorna. Också hittade jag Kat Von D's kollektion. Hej exalterad! Antagligen kommer den att komma in. Kat hade själv visat sina grejer när dom var på mässan i London. Och hon sa att hon hade tyckt det var skoj att komma till Sverige och se kontoret. Detta är verkligen dom bästa bitarna med att jobba med det man jobbar med! Det hade varit sjukt grymt att hinna prata med henne lite mer denna gången:)
Anyway, hemfärd och det är fredag. Göööött!
Vill tipsa om nagellacket jag provade på jobbet idag. Det är Too fab och Flare från märket Orly. Älskar Orlys färger och detta är ju så snyggt så att jag kan knappt sluta titta på naglarna. Ni hittar det på Nelly såklart.
Ha en grym helg allihopa!


Torsdagsfika.

Jag kommer nog aldrig vänja mig att gå upp vid 5. Så jag snoozar en halvtimme och tror att det ska bli bättre. Helt plötsligt har jag bara 15 min på mig innan jag ska åka. Viktigast: välja kläder, borsta tänderna och platta håret. Så äta och sminka mig hinner jag helt enkelt inte med längre. Jag måste börja gå upp i tid!
Idag är det fredag, thank you God! Igår åkte jag in till stan och fikade med tjejerna till kl 9 typ. Det är det bästa med stan, att fik, matställen och affärer har öppet lägre.
Så nu får vi se vad helgen bjuder på. Ciao!


On the run.

Sådär ja, sluta i vettig tid från jobbet så att man hinner med en fika med tjejer i Göteborg. Man är ju alltid dödstrött på veckorna så därför blir det ju inte så ofta man tar tag i att göra något. Men ibland får man tvinga sig helt enkelt för man vet att det är kul när man väl kommer ut.
Jag hade ju egentligen velat gå på Danko Jones idag och det känns sjukt tråkigt att man är pank och att ingen av mina vänner som kan/vill gå med. Hade lovat mig själv att gå om dom skulle göra en klubbspelning i Göteborg. Sweden Rock var ju ute mitt på dagen men dom var ändå grymma. Tror det hade varit ännu bättre på en klubb. Men men ikväll blir det gofika istället.
Adios!


Photoshoot.

Har hur mycket som helst att göra på jobbet nu. Grejer bara strömmar in och min hög med ordnar för SS13 växer. Idag hade vi fotning iallafall. Trodde aldrig skorna skulle ta slut när jag ställde upp dom för fotning. Men nu blir det mycket bytt på hemsidan till helgen och det är ju bra.
Känns verkligen när det är mycket, idag är jag så trött så att jag knappt kan hålla uppe ögonen. Såna här dagar är det inte kul att pendla!
Idag satte jag mig på en buss som inte riktigt ska dit jag ska men tänkte att jag orkar inte vänta på stationen i 35 min. Och självklart finns det ingen anslutande buss när jag kommer fram så då får jag ändå vänta i 30 min fast utomhus. Dålig planering Rebecka. Tack och hej!


Pooptuesday!

Jobbade över och insåg att jag nog hade missat mitt tåg. Hann med stadsbussen och tåg att mitt tåg inte hade gått. Såklart rullar det iväg när jag är typ 1 minut iväg. Och jag vägrar springa till till bussar/tåg om det inte 100% säkert att det gör att jag hinner med. Nej jag har sprungit tillräckligt efter bussar/tåg i mina dar. Så nu får jag bita i det sura äpplet. Trött och hungrig får jag sätta mig på segbussen mot Göteborg. Bajstisdag!


RSS 2.0