Magnetic polish.

 
Nu är mina naglar jävligt fula så det blir inte så snygg grund, men meningen är att det ska bli som på bilden nedan.
 
 
Det bästa med fredagar är stämningen på jobbet. Det blir lite fredagsfika och alla känner sig peppade inför helgen. Och det bästa med min avdelning är att jag har skönhetsavdelningen på bordet bakom. Då är det väldigt lätt att man specielt på fredagen provar en ny parfym och ett nytt nagellack. Så är man "ready to go" direkt efter jobbet. Igår provade jag detta supercoola nagellack som har typ magnetpartiklar i nagellacket. Så efter man ha målat nageln håller man magneten som man får till över nageln i ca 20 sekunder. Så blir det sådana här snygga mönster. Dagens tips från mig!
 
 
 
 
 
 
 

Life is good.

 
Idag vaknade jag upp i ett regnigt Markaryd. Hösten är verkligen här och löven börjar bli sådär fina i olika färger. Fast att det är skitväder så mår jag ändå sjukt bra på hösten. Plus att jag gillar modet mer då också. Man kan ta på sig en massa och jag får använda alla mina svarta kläder (vilket är mycket) som man inte får/vill använda på våren/sommaren för att det ser för tråkigt ut.
 
Och jag är så tacksam över människorna i mitt liv! Åh vad jag önskar att alla mina bästa vänner var samlade hos mig i Göteborg, men får tänka att jag alltid har fina vänner att besöka runt om i Sverige istället. Och nu börjar vänner även byggas på i Göteborg vilket jag är sjuk tacksam för.
Förra helgen bjöd Sandra oss tjejer på en helt underbar middag på Bryggan under bron. Supergod mat och öppen bar, kan inte bli bättre. Och revligt sällskap såklart.
Får se vad Markaryd bjuder på idag.
 
 
 
 
 
 
 

Sixx Sense now.

 
Har hört på Bandit att dom skulle börja sända Nikki Sixx's radioprogram Sixx Sense. Men har helt glömt bort vilken dag det skulle vara på. Också messade Fia och påminde mig, vilken pingla. Så nu tänker jag sitta bänkad framför radion/datorn för jag har längtat efter Sixx Sense! Om ni vill lyssna är det på Bandit 19-21 på tisdagar.
 
 
 
 
 
 
 

California here we come.



Johanna är på! Dags att börja planera USA. Åh jag vill hinna med Coachella!
 
 
 
 
 
 

Knocked.

 
Så gick det med att ta vara på denna dagen. Hann käka lite god frukost och gå en promenad vid sjön med Gibbe och Jimmy sen började huvudvärken igen. Trodde verkligen att det skulle gå över tills kvällen, men inte ens migräntablett hjälpte. Ja, så här ligger man ensam en lördagskväll när Jimmy är på 30-årsfest. Jag vill också! Jag önskar att jag kunde slå tillbaka huvudvärken till där den kom från, är sjukt trött på den nu.
 
 
 
 
 
 
 

Stop waisting time.

 
Man ska ju leva varje dag som att den vorde den sista. Det går ju såklart inte, då blir man bara deprimerad för att man inte gör det. Man måste ju göra allt "tråkigt" som att jobba och tjäna pengar för att man ska just kunna leva. Men det är så sjukt lätt att bara stanna av och låta livet rulla på. Ett år går ju så snabbt så att man knappt hinner blinka. Jag har ju varit på Nelly ett år nu och vart har den tiden tagit vägen? Det jobbigaste med att vara vuxen är att man blir så medveten om tiden och man glömmer lätt av sina drömmar.
Därför tänkte jag skriva ut denna bilden och sätta på kylskåpet. Så att man inte bara låter livet gå! Herregud man är ju 20+ och det är nu man ska ha kul. Dags att börja planera upp livet på riktigt och faktiskt göra något så att man kan börja kryssa av sinna drömmar. Punkt!
 
 
 
 
 
 

Indian.

 
Är lite kär i mitt halband som jag hittade på förra utförsäljningen på Nelly. Bijoux By Us som egentligen kostar 199 kr köpte jag för 20 kr. Ett sjukt bra köp! Älskar att bara ha något enkelt typ helsvart och ett riktigt snyggt halsband. Det kan piffa upp dom allra tråkigaste kläderna. Det och skor såklart!
 
 
 
 
 
 

5 inch and up for Nelly.



Idag släpptes 5 inch and up for Nelly på Nelly.com. Grymt cool och kaxig kollektion som är ett sammarbete mellan bloggerskan Sandra Hagelstam och Nelly.
Typiskt, nu blir det sådär svårt att hålla i pengarna igen!
 
 
 
 
 
 

Climbing.

 
Hej träningsvärk! Igår fick Jimmy med mig och klättra (inomhus). Började ju enkelt såklart för jag har ju aldrig klättrat. Inte så högt, men lagom högt för att jag skulle tycka att det var lite läskigt högst upp. Efter att ha klättrat typ 4 ggr upp och ner var jag helt slut i armarna. Jag är för svag helt enkelt! Men det var grymt kul, så nu blir det klättring varje söndag framöver.

Fift Avenue Shoe Repair.



 
Den här blåsan fyndade jag också på utförsäljningen i fredags. Endast 300 kr för denna klänningen från Fifth Avenue Shoe Repair. Blir nog en kandidat till 30-årsfesten som är i helgen.
 
 
 
 
 
 

Outlet at Nelly.com

 
Igår var det utförsäljning på jobbet igen. Hur ska man kunna hålla i pengarna då?! Köpte alldeles för mycket som vanligt och är mest nöjd med mina klänningar tror jag. Hittade en långklänning från Acne som egentligen kostar 1500 kr och en klänning från Fifth Avenue Shoe Repair som egentligen kostar 2400 kr. Dom fick jag för 300 kr st. Hittade ett par Acne-jeans för 300 kr också. Sen köpte jag såklart massa skor, 4 par blev det denna gången. 2 Converse för 100 kr styck och 2 par Nelly Shoes för 20 kr st.



 
 
 
 

Issue 1.3

Lou sweater 399 kr.
 
Isabeli shirt 449 kr.
 
Simone top 299 kr.
 

Emanuelle Jeans 599 kr

Ja vad skulle jag annars skriva om en dag som denna?! Kollektionen släpptes i morse på Nelly.com. När Sofia på jobbet frågade om jag skulle handla något, sa jag bestämt nej. Måste hålla i pengarna lite. Men när mejlet kom ut på jobbet om att vi fick 40% på kollektionen idag fram till 15.00 var det kört. Dessa kommer passa perfekt till min höstgarderob. Idag var faktiskt första dagen jag riktigt längtade efter hösten och njöt av den fina sensommardagen. Det är lika bra att insé, sommaren är över!
 
Är ni sugna på kollektionen, gå in nu innan det tar slut. Han en känsla av att detta kommer gå fort!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0