One of a kind.

 
Åh beställde dessa underbara ljusstakar i trä från Broarne tidigare i veckan. Som jag har nämnt är jag ju inne i min inredningsfas nu och blev totalt kär i dessa. Så när lönen kom in beställde jag dessa direkt. Jag fick dom allra sista dom hade för 995 kr. Dom har även 3 andra man kan köpa som då ser lite annorlunda ut. Rekommenderar verkligen denna sidan! Dom ha mycket skoj. Beställde en fin hängare för 79 kr också som jag tänkte har på vår uteplats och hänga en ljuslykta i. Det kommer bli superfint! Passade på eftersom det blev fraktfritt över 1000 kr.

Marco Wang.

Dessa supersöta ballerinaskorna i äkta mocka såklart från Marco Wang har nu hittat sig hem till min garderob. Äntligen har jag ett par fina ballerinaskor i min garderob. Tycker alltid mina fötter ser så långa och platta ut så därför har det aldrig blivit av att jag köpt några. Ni hittar dom på Nelly.com för 549 kr.

Dreamcatcher inspo.

 
Ikväll skulle det blivit det lite häng med brudarna! Tråkigt nog fick jag avboka för det blev helt enkelt för stressigt för mig efter jobbet. Vi kallar det passionskvällar för alla är rätt pyssliga av sig. Men det brukar bli mer hänga och dricka té. Jag måste ta tag i att leta upp lite material för att äntligen göra den där drömfångaren jag tänkt så länge att skaffa mig! Försökte hitta en i Cape Verde, men en spansk hippie sa till mig att man ska göra dom själv för att den ska bli personlig och för att den ska fånga just mina drömmar. Det lät fint, så jag ska fasen försöka!

No carbs.

 
 
Fick prova nudlar som Jimmy hade fått när han beställde massa träningstillskott. Nudlar som låg förpackade i vatten, helt glutenfria och utan kalorier. Tydligen kunde man äta dom som dom var men jag kände att jag nog gärna kokade dom lite. Det var lite irriterade för dom låg typ i knyten som ni ser på bilden och dom löste inte upp sig. Så jag fick sitta och dela alla sen. Dom såg verkligen sjukt äckliga ut när dom låg där i vattnet. Men fasen dom var inte så tokiga! Om man inte är ett träningsfreak så perfekt för alla glutenallergiker!

Dagens outfit.

 
 
Det var ju ett tag sedan jag körde en dagens så nu kör vi. Idag fick jag äntligen tummarna ur och använde mina Acne jeans som hängt i min garderob i flera månader. Dom är lite långa så dom är perfekta till pumps. Och extra snygga till ett par spetsiga som mina pumps som jag fyndade på Zara för 199 kr i höstas. Man får sådär snyggt långa ben när dom går lite över skon. Det syns inte så bra men ja har en transparent skjorta från H&M och en kofta från Jeane Blush över.

Nails of the day.

 
 
Här blev resultatet av nagellacken jag testade igår. La "Just spotted the lizard" från O.P.I som grund. Hade hoppats att det skulle varit mer skiftningar i det som det såg ut på flaska. Typ skifta mellan grönt och guld men gillar det ändå. La sedan "Glow up already!" också från O.P.I. Men inte hela vägen upp. Så att det skulle bli lite som att det "fade:ar". Syns sådär med mobilkameran. Men det glittrar, just the way I like it.

The small things in life.

 
 
Har suktat efter dessa doftpinnarna från Voluspa sedan jag köpte mitt doftljus från Voluspa i samma doft. "Saijo Persimmon" är en helt underbar doft som luktar typ fräscha sommarblommor. Men lagom mycket! Dessa pinnarna ställer man i glasskålen som man får till med den doftande oljan så luktar det sjukt gott på toaletten. Dagens tips från mig! 399 kr kostar det och ni hittar det bl a på Nelly.com. Också får man dom i en sån fin kartong som man kan använda att förvara annat i, sånt älskar jag!

Tulips all year long.

 
 
Det är så jäkla skön känsla man fått lön och kan unna sig lite snittblommor! Så denna soliga dag traskade jag in på Flowers i Borås (www.artflowers.se på nätet) och köpte lite snittblommor i plast. Så himla smidigt att ha i mina fina urnor som inte man kan ha vatten i. 250 kr för 10 st som håller typ en evighet var inte så farligt. Idag finns det ju massa fina plastblommor. Ska visa jätterosorna jag köpte till min stora urna i vardagsrummet så fort de har kommit på plats.

Bling bling.


 
 
Som jag skrev igår så var förra månadens "cravings" nagellack. Så jag avslutade februari med att beställa 5 till nagellack. Det blev dessa fina som jag fick hem igår från Nelly.com. Kan bara inte sluta köpa blingbling nagellack för dom glittrar ju så fint! Men nsådär det vara nog. Nu kommer jag att lägga pengarna på inredning. Punkt slut.

Details.

Nu är jag helt inne på inredning! Jag har mina perioder. Förra månaden var det nagellack. Då köpte jag typ 8 st. Nu kollar jag blocket och inredningssidor stup i kvarten i hopp om att hitta dom perfekta möblerna och detaljerna för hemmet. Igår tog jag en liten second hand runda i Göteborg och hittade mycket fint! Men det jag bestämde mig för att lägga mina sista pengar på innan löning blev dessa underbara böcker från 1912 för 90 kr. Tycker det var så fin slitning och färg på dom, också hade dom fina mönster på bladen som ni ser på bilden. Passar perfekt i vårt vardagsrum!


FUCK.

 
Åh jag längtar till Fanny Lyckmans kollektion släpps på Nelly. Älskar den här kepsen för 199 kr. Och den här transparenta påsen ser kanske inte mycket ut för världen, men jag älskar den. 229 kr kommer den att kosta. Vet att det kommer en massa coola skor, så är ni ute efter fetingplatå så kommer dom perfekta för er! Men ni får nog hålla ut några veckor till tyvärr.

And so it was Wednesday.

God morgon! Nu nu är det redan onsdag, fy fan va gött. Igår körde jag yogalates för första gången och jag gillar verkligen det. Idag blir det bodybalance. Gillar verkligen träning där man också får stressa av. Men först gofrukost och en massa jobb!




Protected by Michael Kors.

 
Idag fick jag mitt fina mobilskal! Har tänkt ändan sedan jag köpte min mobil att jag borde ha ett (för jag är verklign klantig) men vill ju inte köpa ett bara för att. Så nu passade jag på att köpa ett från Michael Kors från hemsidan (Nelly.com). 299 kr ordinariepris tycker inte jag var så farligt. Sedan att jag har rabatt vägde ju lite in när jag valde. Ska lägga upp en bild senare på dom fina skorna jag också beställde. Det kommer massa fint nu så det är ju svårt att låta bli!

Monday.

Igår blev det lite mysigt häng med Sandra som var nere från Umeå igen. Det blev en fika på Starbucks. Och shopoholics som bi båda är bestämde vi oss 20 min innan Nordstan stängde att kolla lite kläder. Sedan avslutade vi med en cola på First Hotel G där hon bodde. Grymt bra start på veckan!
Men de skulle ju ändras snabbt när jag i motse spillde ut typ 3 portioner pastasallad på golvet innan jag skulle gå. Underbara tisdag!


Sunday sunday sunday.

Alltså jag har haft så sjukt kul dag! Börja med ett pass zumba. Vem blir inte glad av att dansa gangnam style på söndagsmorgonen?! Sedan mötte vi upp Fanny och Axel för en fika i stan. Att få höra Fannys skratt gör ju dagen. Plus att Axel visade tattoofails på instagram. Tack nu vet jag vad jag ska titta på om jag känner mig deppig! Vidare hem och lägga sig i sängen och kolla på modeller som ramlar på youtube. Det blir aldrig tråkigt! Fan va det är gött att skratta!


RSS 2.0