Så var det valborg.

Tydligen är detta en ganska stor högtid för svenskarna, men jag har aldrig riktigt förstått mig på den.
Vi behöver väl en extra dag som gör det tillåtet att supa sig redlös.
Det blir lugnt för mig vilket fall som helst. Jag har inte direkt planerat något. Vi ska träffas hemma hos Johan och grilla ikväll, alla tar med sin egen mat. Och en tripp hem till Emma lite senare. Det blir nog mysigt!









Om du inte kan shoppa åt sig själv, shoppa åt andra.

Tog en tripp till Väla idag. Naggan skulle shoppa. Eftersom jag inte alls har råd att shoppa nu, shoppade jag åt Peter iställer (med hans pengar såklart). Skit bra. Jag blir glad och gör inte av med några pengar, plus att Peter blev ännu finare. Såg dock 3 st heta par skor som gärna hade fått följa med mig hem.









No call.

No call from carlings, I guess no job for me.









Summercatch.

Idag har jag fyndat 2 st sommartröjor på Kupan faktiskt.

35 kr för båda.








Hot hot hot.

Alltid ska man klaga på något. Gick ut vid halv 11 i förmiddags och började fixa i trädgården. Men det är ju så sjukt varmt så det enda jag fick var huvudvärk och solsting.
Det fick helt enkelt bli en snabbdusch, ta en runda i cabben och käka lite glass. Så får man ta nya tag ikväll när temperaturen sjunkit lite. Idag är det verkligen hot hot hot!












Spotify.


Min pojkvän har äntligen fixat spotify till mig. Det är jävligt nice! Är dock inte så insatt än, men sjukt smidigt att bara skriva in vilken artist eller låt du vill höra. Igår var det Lily Allen som gällde. Gillade alla låtarna, så det får nog bli en investering i en Lily Allen skiva.
Om du inte har spotify alltså så är det ett hett tips från mig. Fixa!









Spontant kvällsfiske.

Minna och Stållan ringde och frågade om jag ville hänga med och fiska såhär på kvällskvisten. Det var ganska kallt och blev ingen fisk och vi åkte hem efter att Minna hade trasslat in fiskelinan i ett träd.


Bättre lycka nästa gång kanske.









Go black.

Underbara skor från www.chapnlle.com


Jag önskar själv att jag hade haft råd att beställa allihopa.









Our burgers.

Delicious.











Måndag.

Jag då var det måndag igen. Inte riktigt en helt vanlig måndag, för idag var det Peters första dag som arbetsbefriad (gå hemma med full betalning). Vi skulle fixat en massa i trädgården, men jag fick faktiskt hoppa in och jobba hela eftermiddagen.
Imorgon blir det en morgonpromenad med min mamma och min syster, lite fika och sedan en heldag i trädgården. Det var väl fasen om vi inte skulle bli färdiga med huset och tomten tills sommaren är slut.
Ikväll blir det lyxiga egengjorda hamburgare med "max-bröd", klyftpotatis och softa framför TV:n. Det kommer bli nice!


Igår var jag lite smått huslig och plockade alla våra blommor i trädgården och fick ihop den här underbara sommarbuketten. Jag har kommit på att jag faktiskt gillar blommor och växter. Det enda negativa är väl att jag inte kan hålla dom vid liv.









Varför skäms man på andras bekostnad?


Även denna veckan satt jag bänkad framför "Söndagsparty" med Filip och Fredrik. Jag kom på mig själv att gömma mig bakom filten när Thosten Flinck pratade med Kevin Bacon. Han sluddrade med hemskt dålig engelska, i vissa fall svengelska. Jag skämdes något fruktansvärt för hur han pratade och betedde sig. Hur kan det vara så att man skäms för en annan människa som man inte ens känner? Man sitter där tryggt framför TV:n och har inget alls att göra med hur han eller hon man ser beter sig, ändå skäms man. För vems bekostnad skäms man egentligen?
Idag skämdes jag nog både för Thorsten och Kevin, men även för Filip och Fredrik tror jag. Varför egentligen? Och växer man någonsin ifrån detta? Kanske ligger detta i svenskens natur? Vi är ju trots ganska resarverade och "uptight".
Ja, det är väl dagens stora fråga.










A wonderful weekend.

Jag har varit dålig på att uppdatera denna helgen. Det beror på att jag varit i Halmstad från fredagen till och med idag (söndag). Har haft superkul!
Fredagen: Blev en riktig tjejkväll. Vi gick på stan och shoppade lite. På kvällen färgade vi Emmas hår, drack öl/cider i Emmas säng och snackade massa tjejsnack. Vi avslutade kvällen med en god middag på Gastons.



Lördagen: Hurtbullarna (Jag och Emma) var uppe redan vid kl 9 på lördagen och gick en runda. Sedan spenderade vi nästan hela dagen på balkongen i hopp om att bli lite brunare.
På kvällen blev det grillning hos Emilia, lite förfest i hennes lägenhet och firade hennes födelsedag. Därefter drog vi alla (typ 20 pers) till Moon. Jag hade verkligen hur skoj som helst. Det kändes dock att det var lite yngre människor. Tjejer som bråkade på dansgolvet och slängde öl, väldigt moget. Jag luktade ju apa sedan när tröjan var helt nerdränkt i öl. Man blir ju så irriterad!











Dyr vs. budget

Hade tidigare problem med huden och provade ganska mycket produkter. Till slut fastnade jag för Clinique och har kört på det i lite mer än 2 år nu. Tyvärr har ju pengarna börjat tryta med tanke på att jag blev arbetslös och har motsträvigt fått byta ner mina produkter till bugetmärken.
Det är sjukt vilken skillnad det är på priset!







Sminkborttagningen och ansiktsvatten från NIVEA har jag precis börjat med, så har inte så mycket och säga om det. Men ansiktskrämerna från ACO som man kan köpa från apoteket är skit bra. Jag är nog faktiskt mer nöjd med dom än de olika jag har provat från Clinique. Så dom kan jag verkligen tipsa om! Där får jag två krämer á 50 ml (1 st natt och 1 st dag) till billigare pris än 1 st av Clinique´s ansiktskrämer.











Matthew Williamson - SOLD OUT

Kom precis på att jag missade releasen på Matthew Williamson for H&M inatt. Tänkte klickat hem något från näten, men såklart är ju allt slutsålt nu.
På tradera och blocket finns det däremot endel. Om det inte var ganska höga priser för att vara H&M, så är det definitivt skyhöga priser nu. Folk gör verkligen så med allt. Skor, kläder, koncertbiljetter osv. Förstår att folk gör vad som helst nu för att tjäna en slant, men det är sjukt tråkigt.
Jag antar att det inte blir något Matthew Williamson plagg för mig denna gången.









Så var det fredag igen.

Idag är det Halmstad som gäller. Ska träffa brudarna, det blir säkert en runda på stan, käk och lite vin och kanske utgång.
Jag beställde tågbiljett upp till Stockholm igår. Hittade ganska billiga biljetter både dit och hem så den
7-10 maj befinner jag mig i Stockholm hos mina kära vän Tilda. Sol, öl, picknicks, stan... Nice nice!









RSS 2.0