Who´s perfect?

               

Idag har jag inte "hunnit" med någonting. Den började bra med en frukost på fiket och sedan lite uträttande av ärenden. Men sen vid middag vet jag inte riktigt vad som hände. Idag är det sådan dag som man vet exakt vad man ska göra och har planerat upp hela dagen men fastnat framför datorn och kommer inte på det förrän kl 5 på kvällen. Jag blir galen, har massor att måla hemma och hade tänkt hinna läsa lite i boken innan första lektionen.
Nej nu får det bli ändring på det. Hur tråkigt det än är så måste det bara göras!








Too crazy boots?


Som jag berättat innan är jag på jakt efter dom perfekta bootsen. Och jag älskar verkligen att skorna bara blir galnare och galnare. Höga, kontiga klackar, platåer osv. Hittade dessa från Marc Jacobs. Dom skulle väl beskriva hur jag inte vill att mina boots ser ut! Klacken är cool men annars skriker hela skon alvsko. Jag gillar klumpigt, men vill gärna ha lite kvinnligt. Det ska bli skoj att se om någon kändis nappat på denna galna skon. Enligt mig har han misslyckats med den här skon, men visst är det kul att han experimenterar med formerna. Inte värt 6600 kr enligt mig.








SOLD!


Ikväll blir det nog myskväll framför TV:n med lite mat och lite vin kanske. Fira att jag slutat jobba och är lite ledig äntligen, att peter inte börjar förrän kl 2 imorgon och att hans bil blev såld idag. Passande nog ska jag ju börja pendla med buss och är faktiskt inte i så stort behov av min bil, så nu kan han ju ha min bil. Blir lite billigare för oss båda också.
Nej, nu är det dags för lite soffhäng!








More for sale.

Har gjort lite mer utrensning i min skohylla. Denna gången skor som faktiskt är för små och som jag därför aldrig har kunnat använda.

Mina älskade skoletter i lack stl 37. Utropspris 299 kr.

Och mina 70-tals skor som jag köpte på second hand i slt 37. Utropspris 29 kr.

Ni hittar dom på tradera under namnen Skoletter och 70-tal/Pumps.









Sista natten.

Finally, sista natten avklarad på sommarjobbet. Det blir iallafall 3 dagars ledigt innan skolan börjar. Jag har jobbat rätt mycket i sommar, men man får tänka på pengarna. Är sjukt taggad inför att börja plugga nu, men får se hur det känns efter onsdag. Kan tänka mig att allt är rätt rörigt och att man känner sig ganska dum i och med att det var så länge sedan man läste sist.
Nej nu ska jag hoppa i sängen, det är dags att sova! Godnatt/godmorgon på er allihopa.








Back to the 60's.



Om jag ska sammanfatta 3.1 Phillip Lim´s höst och vinterkollektion 2009/2010 hade jag sagt back to the 60's med en modernare touch såklart. Stora pälar, kortkort med färgade strumpbyxor till, skinn och feminina kråsskjortor. Låt dig även inspireras av denna kollektionen i höst och vinter.









Kick-off.

Skönt, nu är all nervositet över. Visst känns det läskigt att börja läsa men nu har man iallafall lite koll på klassen. Tycker det verkar vara en bra klass med många trevliga människor.
Såklart var det ju väldigt stelt i början, men det kändes som det lättades rätt snabbt upp ändå. Vi gjorde lite samarbetövningar, fick presentera oss själva och leka lite lekar. Det blev lite grillning och lite alkohol.
Folk droppade ju lite efterhand men vi var nog ändå kanske 10 ettor som följde med till fest hos en tvåa. Vi avslutade på en pub ute på campus som hette Stenladan. Då var vi väl 6 tappra ettor och några fler tvåor som var kvar. Jag åkte hem vid kl 1 men hade nog egentligen kunnat stanna mycket längre. Det var bra stämning då och man kände att man hade fått bra sammangållning med några av tvåorna också.
Det var en väldigt lyckad dag vilket verkligen kommer göra det enklare när vi ses i skolan på onsdag.








Dagens outfit.

Dagens outfit

Kofta JC 49 kr (REA), linne 300 kr U2 Merchandise, byxor 149 kr H&M, skor Wedins (gamla)


Jag är stressad men ville än hinna med ett blogginlägg innan jag åker. Det fick bli en dagens outfit. Jag kör enkelt och avslappnat i och med att det verkar bli endel lekar idag på kick-offen. Skriver om allt imorgon. Ciao!









Looking for the perfect boots.


Jag har bestämt mig nu för att bara köpa saker som jag tycker är perfekta, bekväma och absolut "nödvändiga". Vara lite mer ekonomisk. Nu är jag på jakt efter dom perfekta höst/vinter bootsen.
Enkla, men ändå utstickande, höga, men ändå bekväma. Vill jag ha skinn eller mocka? Jag blir galen! Har suttit hela dagen och letat och det ska ju gärna vara i rätt prisklass. Det blir tyvärr inga Louboutin för mig.

Nu är det dags och sova. Ska åka med bussen 09.35 till Växjö imorgon så jag ska upp tidigt.
Godnatt allihopa!









Marilyn Manson for me.


Jag har nog glömt att beratta att jag ska se Marilyn Manson i Malmö den 6 november. Ja, det är egentligen inte riktigt min musiksmak men han är ju verkligen helt knäpp. Bara det kan vara skoj att se. Det är iallafall min 40+ någonting frisör Stefan som har dragit med mig på detta. Det blir en salig blandning. Jag, han, någon killkompis i 30-årsåldern till honom och min kära vän Fanny. Men det blir nog skitskoj och säkerligen galen upplevelse.









Godmorgon!


Visserligen är det mer godnatt för min del. Jag är sjukt trött och hade svårt att hålla mig vaken när jag körde hem från jobbet nu kl 06.45. Det blir en snabb koll på datorn och lite frukost sen blir det sängen för mig. Nu är det bara lördag kvar, sen är sommarjobbet slut. I och med att jag har jobbat så mycket ska det bli rätt skönt nu när det är slut faktiskt. Och imorgon är det kick-off med klassen. Brännboll, presentationslekar och grillning. Lite nervöst men jag ser fram emot det.

Godnatt/godmorgon på er allihopa!









Ögongodis.

Christians Louboutin really knows his shit.

                          7200 kr                                               14500 kr

Om jag hade haft en aningens mer på mitt konto hade jag gladeligen investerat i någon av dom här i höst eller varför inte båda. Det är verkligen perfektion. Ni hittar dom på www.netaporter.com.









Lättlurad.

Jag är så fruktansvärt lättlurad. Det gäller alltid men speciellt i butiker. Det är hur lätt som helst att sälja saker till mig. En fin förpackning, ett speciellt märke, en special edition och jag blir såld direkt.

Senast var det detta superfina läppstiftet specialtillverkat av Lars Wallin som dom lätt fick mig att köpa när jag var inne på Make Up Store.
Det var inte den färgen jag ville haft egentligen eftersom jag redan har exakt samma färg hemma. Men hon lovade att denna höll hela kvällen samtidigt som läpparna såg fuktiga och naturliga ut.
Jag kunde helt enkelt inte motstå den fina förpackningen. Också sa expediten att jag var så himla snygg i det (vilket dom såklart säger till alla).

Och jag kunde ju inte ta på det med fingrarna så jag var ju tvungen att köpa en läppensel också. Hon hade en jättebra med kork på för 160 kr. Också tyckte hon att jag skulle ha en läppenna för det måste man ha när man har läppstift.
Ok, det är klart att jag måste ha det tänkte jag.

Hela paketet gick till slut på 500 kr. För att kunna använda ett läppstift!
Gud vad jag ångrade köpet, men när jag väl hade provat det och upptäckt att det inte alls var bättre än mitt IsaDora var det för sent att byta.


Men vacker förpackning var det!










Tuesday.

Nu sitter jag här igen framför datorn och käkar min favoriträtt näst efter räkor, nuggets med sweet chili sås. Jag börjar egentligen bli rätt stressad eftersom jag börjar jobba om 35 minuter, men hinner nog med ett blogginlägg om min dag ändå.
Idag följde jag med Emma till IKEA. Jag själv skulle inte ha något, men lyckades såklart få med mig saker för 135 kr med mig hem. På den biten är jag och Emma väldigt lika. Vi har samma last, shopping! Isället för TV-bänken och skrivbordet hon skulle köpa blev det helt andra saker för 400 kr. Lätt hänt!

Nej, dags att köra till jobbet.










For sale.

Stl. 37 Utgångspris: 49 kr Namn: Stövel/Lack

Stl. 38 Utgångspris: 399 kr Namn: Pumps/Gladiator/Nitar

Stl. 38 Utgångspris: 499 kr Namn: TOPSHOP SKOR

Säljer mina kära skor som jag har insett att jag aldrig kommer att använda. Både dom rosa och dom med nitar på är egentligen för höga för mig och jag måste tyvärr inse nu att stövlarna är en storlek för små.
Ni hittar dom på www.tradera.com om ni är intresserade av att buda.









RSS 2.0