Bakfull och misslyckad?

Ja, idag mår man väl som man förtjänar antar jag. Det blev ganska hårt igår, vilket jag ångrar en aning nu. Jag hade planerat att gå ner i byn en runda idag, äta lite grillat och ta en öl på hotellet och sedan fest ikväll. Men just nu är jag inte det minsta sugen på öl. Får nog köra på vatten tills ikväll är jag rädd för.

Det var en bra kväll igår och mycket folk på hotellet faktiskt. Det är ju roligt att alla man känner är ute. Men sen är det ju det där med frågan: Vad gör du nu för tiden?
Ja jo, jag är allmänt misslyckad, bor kvar här i byn och är utan arbete. Eller ska man dra sin livsplan och visa att man faktiskt vill göra något med sitt liv för att inte låta som en total loser?
Nej tacka vet jag en enklare fråga som: Hej, hur är läget? Fan nu är det fest, kul. Simlpe...man behöver inte gå djupare än så.

Nu får det nog bli en timme till i sängen.








Party party.

Kvällens outfit
 

Jacka Gina Tricot, tröja Gina Tricot, skjorts second hand, skor e-bay.










Källaren klar!

1
Ostädat, brädor och skit överallt. Träplanket är dock nytt, ska bli vår vedförvaring.

2
Skiten borta och nystädat. Ser ändå ganska skabbigt ut.

3
Väggarna och fönstret är målade, veden inlavad och städat. Dörren och taket ska också målas när vi har tid.



1

2

Organized, just the way I like it!











Framsidan klar!


CLOSE-UP

Bilden ovanför är en bild från i vintras när vi höll på att klippa alla grenar för hand.

Nu är det bara lite gräs som ska sås, sen blir det nog finfint. Tyvärr har vi inte tagit några kort hur trädgården såg ut från början. Full med stora granar och skit på tomten. Vilket lyft! Ska bli lite tråkigt att lämna allt nu när man fått det så fint bara.










Bloggtorka.


Har fixat så jäkla mycket här hemma nu. Därför hinner jag helt enkelt inte blogga. Hela framsidan är fixad och källaren är nästan klar nu. Blir nog lite bilder upplagda imorgon.
I helgen blir det iallafall fest fest fest. Och jag är lite kluven på vad jag ska ha på mig. Ville ju gärna ha min nya klänning på lördag. Men vi ska vara ute och grilla och jag är lite rädd att jag ska frysa ihjäl. Kanske jag står ut ändå.
Nu är det dags för lite selftime. Vårda håret, basta, fixa naglar osv. Får se om jag har tid och ork för updates i helgen.
Ciao!









Vardagsproblem.

Fick min nya klänning idag. Den var jättefin, men tyvärr en storlek för stor. Typiskt nog fanns det bara storlek M och L nu när jag tittade på internet. Jag får helt enkelt försöka sy in den lite, vill ju så gärna ha den. Typiskt!

Intervjutiderna till skolor börjar trilla in nu. Men har fortfarande inte fått något till den jag helst vill gå. Jag börjar bli lite nervös nu. Har också tackat nej till en i Karlstad. Det känns som mitt i ingenstans och jag var inte alls sugen på den utbildningen kände jag nu. Det känns som jag inte kommer kunna slappna av i sommar när man inte vet alls vad som kommer hända sen.
Förhoppningsvis löser sig allt till det bästa.









Birthday, a lot of job, no fun.

Shit vad det är ansträngande att fylla år och inte särskilt roligt nu för tiden heller. Dagen känns som en vanlig dag och man måste handla och förbereda mat hela dagen. Och städa upp huset till tipp topp. Förr var det allt mamma som fixade det och man kunde bara njuta och verkligen bli uppvaktad. Numera är det mer jobb än uppvaktning. Och åldersnojja! Förr var man glad när man blev ett år äldre. När var det allt vände från bra till dåligt egentligen?









My new dress.


Jag kunde bara inte låta bli. Denna sötsaken hittade jag på www.nelly.se för 499 kr.











This weekend, all about birthdays.

Det har varit mycket denna helgen. Det blev lite fest i fredags. Hade skit roligt! Emma, Sara, Annie och Matilda kom hit. Snackade, drack och lyssnade på musik. Tänkte ta oss en runda till Golden. Men tyvärr är det ju så här i byn att antingen är alla ute eller ingen. Det var ingen i fredags! Det var till och med så att dom hade stängt av musicen på dansgolvet. Illa! Vi stack in våra huvuden och drog ut dom igen lika snabbt.


lördagen var jag på 25-årsfest/kalas hos mina barndomskompisar. Tvillingarna Erika och Per. Där var det också väldigt skoj.

Idag (söndag) var vi ute i Mellby och firade ännu mer födelsedagar. Mig, Peters pappa och Peters syster. Fullt upp.
Nu är jag sliten och trött och ska bara slänga mig på soffan. Ännu mer födelsedagsfirande imorgon, det tar aldrig slut!










Målning.

Denna helgen har bestått mest av målning faktiskt. Mestadels utvändigt på vårat hus. Pappa har varit här från i torsdags och hjälpt oss, vilket är väldigt uppskattat. Men shit vad lite färg kan göra. Det har typ lyft hela huset. Här har vi lite före och efterbilder på husets fram och baksida.



                                             Far och dotter








Gårdagens inköp.

Köpte faktiskt bara en sak igår när jag var i Kristianstad. Men det var en bikiniöverdel som jag hade letat efter ganska länge. Gillar trekants bikinis, men dom lämnar ju så fula märken. Denna är däremot perfekt att sola i.

149 kr Lindex











Makeover.

Idag kommer pappa och hjälper oss att måla utsidan på huset. Det kommer bli nice! Alltis skönt med lite hjälp av någon som kan sina saker. Det går en aning snabbare då.









En födelsedagspresent till mig?


Även jag fyller ju år i dagarna (måndag) och hittade det här mysdressen på Team Sportia. Vill ha vill ha vill ha! Älskar mysdressar och är inte helt nöjd med dom jag redan har. Jag visade bilden för mamma... så kanske kanske blir den min på måndag.









Dagens outfit.











AMS & BABYS.

Idag är det möte med arbetsförmedlingen som gäller. Eller mer en "föreläsning" om att jobba utomlands. Det är obligatoriskt.
Sedan blir det en tripp ner till Kristianstad och träffa mina gravida kompisar som jag inte har träffat på typ ett år. Tiden går så galet snabbt. Men måste ju se dom med lite mage för att det inte ska kännas helt knäppt att helt plötsligt se dom med bebisar i famnen. Passar nog på att gå lite i butiker när man ändå är i stan. Det är väldans massa födelsedagar just nu.









RSS 2.0