Dunderkur.

Idag tipsade mamma om en annan dunderkur: Uppkokad öl med saften från lime. Ja, det var precis lika äckligt som det låter. Dom flesta kurerna brukar vara äckliga men ändå gå ner, men detta var verkligen kräkvarning.

Någon som provat detta som vet om det hjälpte? Eller tryckte jag i mig skiten i onödan?







Snoris.

                        

Klockan är 18.30 och jag ligger fortfarande i sängen. Jag käkar massa frukt i hopp om att få i mig lite vitaminer och bli bättre. Det hjälper inte alls, så funderar på om en kebabsallad skulle göra susen? Om inget annat skulle det vara jävligt gott. Börjar bli lite smått nervös inför tentan med tanke på att jag pluggat kanske intensivt 1 timme idag. Bajs oxå!







U2 även 2010!

              

Då var U2 bokat i Horsens i Danmark den 15/8 2010! Jag slapp vänta 4 år på att få se dom nu och det ska bli så jäkla skoj. Tyvärr blev det bara sittplatser denna gången eftersom Peter inte var så sugen på att köa igen. Men man vet aldrig, får jag tag i Red Zone (precis vid scenen), kan det vara att jag säljer mina biljetter och köper dom istället.







Tentaplugg...

Jag ligger här i sängen och försöker plugga men har inte kommit igång än. Har absolut ingen ork eftersom jag så lägligt nog har gått och blivit sjuk. Jag orkar inte tänka, kanske är det för att jag har snor i hela hjärnan?
Just nu skiter jag i tentan, men jag vet att jag inte gör det egentligen. Är bara sjukt omotiverad just nu.








Nyår bokat.


För en gång skull är nyår fixat tidigt detta året. Det blir jag, Peter, Johannes och Pernilla i en stuga i fjällen. Det ska bli superhärligt. Snowboardåkning i nypistade backar!
Och nej Pernilla, ingen finklänning för mig. Det blir nog långkallingar som gäller på nyår=)









Dress up.

Nyheter från H&M! En liten blåsa till nyår kanske?









Michael Jackson-biljetter beställda.

                        

Då var biljetterna till Michael Jacksons "This is it" beställda. Den 28/10 har det premiär på biografer runt om i landet. Den kostar 100 kr. Beställ du också!







30-årsfest med rockabilly-tema.

   
                                                                      Rockabilly!


Igår var vi på 30-årsfest. Peters systers man fyllde år. Det var rockabilly-tema och dom flesta var faktiskt utklädda (mer eller mindre). Det var mat, dans, sprit och bad i balja. Jag hade väldigt skoj men är lite sliten idag såklart.

               
                                            Bad i balja.












Wanna see some shoulders!

    
                           899 kr                                         599 kr                                    435 kr


De här grymt snygga plaggen hittar ni på www.chicy.se. Alla tre framhäver axlar mer eller mindre och passar för de flesta tillfällen. Den svarta tröjan har silvriga detaljer på axlarna och också kedjor som hänger ner. Det gör den till en lite mer lyxig vardagströja. Den marinblå koftan med guldiga knappar ger en feminin militärkänsla. Underbar! Det grå kavajen är just lovely. Den är en snygg brytning till din vardagsoutfit som gör att kavajen ser lite tuffare ut.







Inglourious Basterds.

Sjukt bra! Kul att äntligen se en film om andra världskriget som skiljer sig från dom andra. Jag älskar Tarantions underbara råhet som han alltid lyckas få med i sina filmer. Se den!







Biokväll, igen.

                       

Idag blir det faktiskt bio igen för min del. Hade en biocheck igår, så slapp betala då iallafall. Jag var inte jättesugen på att sitta ensam hemma när jag hörde att Peter och Johannes skulle se "Inglourious Basterds" med Brad Pitt.

Har varit sjukt dålig på att plugga idag. Det började bra, men sen hittade jag helt enkelt roligare saker att göra. Testa att göra en rockabilly frilla t ex inför morgondagen. Det blev positivt resultat. Lägger ut bilder imorgon hur det blev.








Sugen på Mary-Kate´s skor?

     

Dessa eftertraktade skorna har nu kommit in igen. De är gjorda av Sam Edelman och blir dina 345 $
(ca 2425 SEK). Du hittar dom på bland annat www.shopnastygal.com.

                                       







Underbar morgon.

              

Gick upp 07.30 0ch åkte ut till mamma. Vi käkade lite frukost och gick en promenad i skogen. Det är verkligen sjukt underbart att gå i skogen på morgonen.
Nu när jag kom hem såg jag att U2 ska fortsätta sin turné även 2010 och kommer då till Danmark. Shit vad sugen jag blir! Känns alltid lite krångligare att ta sig dit i och med att det är rätt långt ner i Danmark (ej Köpenhamn med andra ord).

Dom två koncerterna jag har sett med U2 lär bland det bästa jag har varit på och sett i mitt liv, så därför känns det rätt dumt och skita i denna chansen.

Hur som helst är det dags för plugg nu!







Nytt på H&M.

Idag släpptes H&M's divided exclusive-kollektion både i butik och på webshopen.
Här är några av godbitarna. Där var däremot så många grymt fina klänningar så dom tar jag i ett separat inlägg.
Min favorit är mockavästen. H&M blir fasen bara bättre och bättre på sina kollektioner.

 









Min nya pluggteknik.

Det blir 1 timmes pluggnde sen 15 minuters städning. Aldrig tidigare har jag längtat efter att få städa som nu. Aldrig tidigare har jag städat så effektivt heller eftersom jag vill hinna så mycket som möjligt på den kvarten.

Idag fick jag mitt kårleg äntligen! Studentpubarna, here I come!
Nej, nu är det dags för lunch.







RSS 2.0