Redovisning, check. Dans, check.

         

Åh vilken skön känsla. Jag har äntligen fått ihop min redovisning som jag ska ha på torsdag. Igår kväll satt jag och hade panik för att jag fortfarande inte kommit på något jag kan prata om på min redovsining nu i affärsengelskan. Till slut hjälpte Peter mig att välja ett ämne som jag faktiskt tyckte skulle vara lite intressant att prata om också. Jag har visserligen suttit hela dagen men nu är jag äntligen klar. Lite småjusteringar och fixa lite i PowerPoint imorgon bara.
Jag har fått ihop mina dans också vilken känns som en otrolig lättnad. Jag ska nämligen uppträda som Michael Jackson den 11 februari bland annat. Inte sjunga, bara dansa. Detta har jag också haft lite smått panik över. Men igår kväll kl halv 2 när jag var lite sådär lagom på lyset efter Antons inflyttningsfest släppte allt och jag fick ihop hela dansen.

Kom gärna och kolla förresten i Medborgarhuset den 11, 15, 24 och 25 februari. Det blir en show av och med med Daniel Adolfsson och Johan Fyrkholm, Världens bästa låtar - hur blev dom till? Det kostar 150 kr och överskottet går till föräldrarlösa barn i Haiti.

Nu ska jag unna mig en kväll framför TV:n.








7 månader och 7 dagar.

     

Shit jag kan verkligen inte fatta det. Igår skulle jag egentligen varit i London och kollat på Michael Jackson live. Tiden går så sjukt snabbt. Det så irriterade för det finns liksom inget man skulle kunna gjort åt det. Han gick och dog innan någon alls fick se föreställningen. På någotvis känns det lite bättre, för annars hade jag bara grämt mig över att jag inte köpte en biljett till en tidigare föreställning. Men samtidigt känns det ju såklart skit eftersom jag hade biljetten till min drömkoncert. Nej nu blir det sängen för mig och upp och plugga imorgon igen. Bajs!








For sale.

                 
                                                                Benno TV-bord 300 kr.

                 
            500 kr Klippan soffa, 200 kr Klippan puff. Allt (bordet, soffan och puffen) för 800 kr.

                 
                                         Oöppnad persienn, Stålis Grå, 50 kr. 2 m lång.

                 
                                                              Oanvänd DVD-hylla, 50 kr.

                 
                             CD-ställ, 50 kr st. Eller 100 kr för CD-ställen och DVD-hyllan.

Nu när vi har köpt ny soffa så behöver vi bli av med våra gamla och soffbordet för den delen också efter som det inte får plats vid den nya soffan. Så det fick läggas ut på Blocket. Sedan passade vi på att lägga ut lite CD-ställ, DVD-hylla och en persienn också. Eftersom det inte är slitet så tycker jag att det är synd att det bara står. DVD-hyllan och persiennen är aldrig använda bara. Så är ni intresserade är det bara att höra av er. Annonsen finns under Klippan soffa på Blocket också.







Glasögon och en soffa.

Då var två par nya glasögon beställda. Så jäkla nice! Ett par för 995 kr och det andra paret för halva priset, alltså två par för 1495 kr. Billig eller vad!? Smart Eyes is the place. Får uppdatera med bilder när jag får dom. 

     
                                                                        Vår nya soffa.

     

När vi ändå var på Väla görde vi en runda till Härliga Hem. Vi har ju varit sugna på en ny soffa ett tag och idag slog vi till. Detta är också på beställning så vi får vänta ett par veckor. Jag ville helst ha en mrökgrå, men eftersom vi har en hund som fäller hur mycket som helst, så fick vi anpassa soffan efter honom. Och nu hittade vi äntligen en som har rätt form och rätt färg som är tillräckligt ljus för att hans hår inte ska synas i den och tillräckligt mörk för att hans skitiga tassar inte ska synas. Den var nedsatt med ca 3000, så vi fick den för 8999 kr.
Äntligen såg jag en Ägg-stol live också. Har velat ha en hur länge som helst men har inte vetat vart man köper dem. När jag såg att de låg på 49 000 krfick jag inse att det är nog inget för mig. Sjukt sköna iallafall, med inbyggda armstöd och isolerar ute allt ljud typ. Sjukt skön! Men det ska det ju vara för 49 000 kr.







Dancedancedance..

             
Åh shit vad jag har dansat idag. Jag är helt slut verkligen! Har dansat konstant från typ klockan 14-21. Det snurrar i hela hjärnan och jag är rädd att när jag vaknar imorgon att allt ha försvunnit ur hjärnan. Men det blir nog bra till slut.
Imorgon blir det iallafall en runda till Helsingborg och köpa nya glasögon. Gött! Efter 4 år är jag rätt trött på mina glasögon nu. Nej nu blir det lite stretching och sedan hoppa in i duschen.







Hope for me.

                 
                  

Åh jag kunde helt enkelt inte låta bli. Åkte inom Sko Sven som började sin rea idag. Jag var egentligen ute efter en väska men råkade få med mig ett par skor hem istället.
Jag är lite ledsen för att mina kära Monki-skor har gått sönder och när jag nu hittade typ en par nästan likadana fast snyggare hade jag svårt för att låta bli. Det finns inget bättre än ett par riktigt sköna "gå ut-skor". 
Tydligen säljer de lite Hope skor där också och dessa var det 70% på. Perfekt, 800 kr istället för 2700 kr.

Jag var på bugg igår förrsten, jävligt kul faktiskt. Och idag blir det en massa dans för mig, men inte bugg utan något helt annat. Det blir updates på det senare. Ciao!







AC/DC one more time!

      
Weehoo... då blir det AC/DC en gång till. Den 3 juni på Stadion i Stockholm blir det denna gången. Om det är nice väder så går ju inget upp mot utekoncerter. Det fick bli ståplatser denna gången så att man kan stå där framme där det händer. Jag fick med mig Fanny och det kommer bli skitskoj verkligen. Det blir fullt upp, AC/DC i juni, Whitney Houston i juli och U2 i augusti. Kanske till och med kan klämma in några dagar på Sweden Rock. Vilken sommar!








Wedges.


Håll utkik efter der här galet snygga skorna som är nyinkomna på Asos.








The real thing VS. fake.

    

Jag hittade åter igen en Balmainkopia på Nelly.com. Den kostar 449 kr och är från Vila. Det är ett bra försök men tycker nog att tröjan ser lite för plastig och glansig ut jämfört med orginalet. Jag älskar verkligen orginalet och hade gärna hittat en bra kopia i min prisklass. Den äkta ligger dock på 95 000 kr. Helt sjukt mycket pengar! Den måste vara gjord i diamanter och sydd med guldtråd, annars kan jag absolut inte förstå att de kan ta ut nästan 100 000 kr för en tröja. Självklart är ju märkesplagg dyra, men när jag vet att skorna som man ser i bakgrunden på Balmain-bilden kostar 16 000 kr, kan jag helt enkelt inte förstå att de kan ta ut typ 80 000 kr mer för en tröja.








Cravings.

            
                       Superstor kudde att ha på golvet i vardagsrummet. 995 kr på Chilli.

                            
                                              Snyggt tidningsställ för 199 kr på Bloom.

                            
                    Underbara vasar på Bloom. 649 kr för den minsta och 1095 kr för den största.

                            
                  En sjukt snygg lampa som dessutom det var halva priset på. Nu 1999 krChilli.

                 
En helt onödig fotölj egentligen, men den är ju så himla snygg. Mörkrött sammet, mmmm... 1990 krChilli.


Idag tog vi en liten shoppingrunda runt om alla möbelbutikerna i Halmstad. Jag är så himla sugen på ny soffa och lite omstyling här hemma. Det blev ju inte så mycket shopping, men det är ju så roligt att bara gå runt och titta och planera lite. Om jag hade haft ett jobb så hade jag förutom en soffa, köpt med mig dessa 5 sakerna på bilderna hem idag.







Kvällens.

                                                 
Kvällens outfit, perfekt för myskväll framför TV:n. Mina nya tights från H&M 149 kr, t-shirt H&M 69,50 kr, hoodtröja från New York.








Pris, enter, antal, enter, rabatt, enter, enter, enter....

                            

Jag är helt yr i huvudet efter alla siffror. Det är verkligen perfekt att jag har fått lite jobb nu på mina lediga dagar, specielt eftersom jag har kommit på att jag vill läsa en temin på London Collage of Fashion. Jag fattas si sådär 50 000 kr.
Just nu sitter jag och jobbar på en ca 18 år gammal dator och varje gång jag går ut ur rummet ser jag suddigt. Den datorn måste ge en sämre syn, skit läskigt. Igår satt jag i 8 timmar och skrev in pris, enter, antal, enter, rabatt, enter, enter, enter, enter. Och så går det om och om och om igen. Väldigt enformigt! Jag kan säga att min högerhand och arm var helt stel de sista timmarna. Idag blir det ett 10-timmarspass och jag är redan helt slut. Bara halva dagen kvar.

Ikväll blir det myskväll hemma hos Emma. Tacos och let´s dance. Det ska bli jävligt nice faktisk. Nej, nu blir det mat för mig innan jag åker tillbaka till jobbet.







AC/DC till Sverige igen!

                

Weehoo, AC/DC kommer till Sverige i sommar igen med sin "Black ice"-turné. Jag hoppas verkligen att jag får biljetter, för förra koncerten var verkligen skitbra. Det tråkiga då var ju att man hade en tjurkärring bakomsig som klagade så fort man höjde handen typ. "Jag ser faktiskt inte"! Det är en rock koncert ffs. Så denna gången hoppas jag verkligen att jag får tag på en ståbiljett.

Den 3 juni 2010 står som iallafall på Stockholms Stadion.








Work.

Idag blir det jobb för min del. Trots att jag "sov ut" ända till klockan 07.30 är jag som vanligt astrött. Det ska verkligen bli nice att få lite extra pengar denna månaden. Varje extra 100-lapp är tacksamt.
Excel och IT-kursen är över nu iallafall. Eller lektionerna, har två arbeten kvar som ska in på fredag och söndag. Affärsengelskan började igår. Man är ju verkligen ringrostig, men jag tycker samtidigt att det är skitskoj.







Dagens.

                                               
Tänkte köra en dagens outfit eftersom det var ett tag sedan jag gjorde det nu. Plus att jag har lite nya kläder så kan ju passa på att visa det också. Kofta (ny) 199 kr H&M, tröja (ny) 69,50 H&M, byxor Acne.









RSS 2.0