Skitgrisen!

                     

Blev lite paff när Gibson kom in och såg ut såhär. Han brukar rulla sig i skit (inte just bajs men sånt som lukar äckligt) men här har han verkligen hittat den stora högen! Han skämdes när jag pekade mot toaletten. Han visste att det var duschning som gällde. Det är ju märligt att dom typ ska rulla sig i bajs. Någon som vet varför hundar gör detta får hemsk gärna skriva det?! Hade varit lite skoj att veta varför dom vill gå runt och lukta bajs=)








First day at work.

Vilket toppenväder idag! Det får nog bli ut och pressa lite för ikväll börjar jag jobba, och sedan kommer man sova bort dagarna resten av veckan. Det blir en tuff arbetsvecka med 6 arbetsdagar, men och andra sidan får jag vara helledig hela veckan efter. Är alltid lite nervös när jag ska börja jobba natten, för man är rädd att man ska bli så sjukt trött och inte orka hålla sig vaken. Men det löser sig alltid med lite kaffe=)

Nej...lite solskyddsfaktor på och sedan ut i solen!








Reading Festival 2010?!

             
                                                                         Gogol Bordellos

Har fått helt dille på att åka på Reading Festival i London. Frågan är bara om jag får med mig någon?! Kan ju inte riktigt släppa Guns n' Roses och vill gärna se dom igen. Plus att jag såg att Gogol Bordello också uppträder på fredagen som Guns n' Roses. Tror dom är skitbra live! Hade varit grymt skoj att komma till London igen även om det bara är för ett par dagar.

Hade tänkt att bara köpa 1-dagars pass för fredagen den 27 augusti. Så är någon sugen på att hänga med så är det bara att säga till!








Midsommar 2010.

       
              Den superfina tårtan som Emma hade gjort som vi började att äta vid klockan tre.

       
                                                    Och välkomstdrinkar fick vi ju såklart.

        
                                                          Emma och Jenny äter tårta.

       
                                          Också klädde vi ju midsommarstången såklart.

       
                                                                        Jag och Annie.

                       
                           Emma och Anna fixade det sista på vår superfina midsommarstång.

        
                                       Också fick även jag ihop en midsommarkrans till slut.

        
                                         Jenny och jag äntligen färdiga med våra kransar.

        
                      Dags för lekar! Det gällde att sätta så många bilar i huvudet som möjligt.

        
                                Denna leken gick ju inget vidare men jävligt rolig att kolla på!

         
De skulle mata grabbarna med gräddbulle med ögonbindel för ögonen. Annie var faktiskt jävligt duktig på detta!

       
                                         Äntligen midsommarmat. Här är Py och Johan.

       
                          Så jävla rolig bild. Syskonen gör samma min utan att veta om det=)

        
                              Klockan elva på kvällen och det blev dags för lite jordgubbar.

       
                                                                       Emma och jag.

       
                                                                 Jag, Annie och Emma.

Så var midsommar 2010 över. Men det blev faktiskt bättre än många andra år, kanske för att jag inte hade några förväntningar alls. Äntligen blev det en helt traditionell midsommar med nära och kära. Vi klädde midsommarstången, gjorde midsommarkransar, lekte lekar, åt midsommarmat och jordgubbar förstås. Det var ju toppen väder så mer kunde man egentligen inte begära.








Kortkort.

                                   

                                                       695 kr på www.nelly.com

Jag hittade de här superfina shortsen på Nelly. 700 spänn för ett par shorts känns lite dyrt för mig, men man kan ju alltid titta. Kanske försöka fixa sig ett par egna genom att klippa av ett par gamla jeans. Det gäller att ta vara på sina gamla plagg.








I wanna dance dance dance!

        

Jaha då var det onsdag på första semesterveckan och det börjar krypa lite i kroppen. Det är skönt att inte göra någonting alls i några dagar. Men det är så lätt att man bara jobbar och sedan gör ingenting och helt plötsligt är sommaren över. Nu får det börjas planeras! Räkfrossa och camping vill jag ju gärna hinna med.
Sitter och lyssnar på sommarens plågor enligt smålänningen: Natteravn - Rasmus Seebach, Från och med Du - Oskar Linnros, Alors on danse - Stromae och blir jävligt pepp på utgång.
Tänker bara på partybussen i måndags när jag hör dessa låtar. Fiesta på Leif´s lounge imorgon kanske kunde vara något?!







Se upp för killerhunden!

                              

Jag satt vid datorn och hörde mammas och pappas lilla hund Elsa gny lite. Jag tänkte att hon kanske var kissnödig och skulle släppa ut henne. Hon stod bara helt still med sin leksaksmus i munnen, så jag tänkte jag skulle ta den från henne så att hon inte tog med den ut. Den kändes väldigt mjukare och verkligare än den brukade göra. Då ser jag att huvudet är av och bara hänger i lite senor.
Shit, vadå panik! Hundjäveln har en riktig mus i munnen som hon säkert legat och tuggat på hur länge som helst. Lyckades till slut lura henne så att hon iallafall släppte den utomhus. Urk!

Nej om jag ska ta tag i mitt liv och utnyttja sin semestervecka kanske. Synd att solen inte har hittat fram idag bra. Det får bli en fika hos Jessica på hennes jobb iallafall.








Club Monday.

                          
                                            Lite tillfixning innan Måndagsklubben.

                           
Kvällens outfit för mig. Mina nya byxor som jag glömt att visa upp från H&M. Också invigde jag mina nya Nelly-skor. Helt ok för att vara så höga.

                
                                                              Jag och söta Tina.

                            
                     Lika snygg som vanligt! En liten cykeltur till stan för lite käk på Bulls.

                 
                                         Underbar sommarkväll och Tina på cykeln.

Perfekt start på sommarlovet igår! Helgens huvudvärk försvann äntligen när jag drog mig mot Halmstad. Jag och Tina gick en runda på stan innan vi fixade oss för kvällen. Vi cyklade in och mötte upp Adam, Johanna, Kalle och satte oss på Bulls och käkade lite. Vid 23-tiden tog bussen till Måndagsklubben i Tylösand. Vilken rolig kväll jag hade! Club Monday är alltid roligt. Där var ändå endel som man kände vilket gjorde det hela ännu lite roligare.

Idag har det ju varit kononväder och jag passade på att pressa lite innan jag gick till frisören. Skönt att bli lite blond igen. Det känns att det är sommar nu, and I´m lovin' it!








Första dagen på lovet!

                               
Idag blir det heldag med min kära vän Tina. Har så dåligt med kort på oss två så det fick bli ett från 2008. Bruna och fina var vi efter resan iallafall!

Idag tänkte jag inviga första dagen på lovet med att ta en heldag hos Tina i Halmstad och sedan gå ut på Club Monday. Det är ju invigning för den idag så det är ju passande. Pluss att jag jobbar sen i sommar, så det gäller att passa på och gå de gånger man kan. Får se vad det blir för mig och tina idag, sol och bad kanske? säkert en massa kaffe på hennes balkong iallafall. Underbart att vara ledig! Nej, nu ska jag gå och duscha annars kommer jag aldrig att komma iväg.
Ciao!








Avslutningsfesten.


Vi började med lite brännboll.


Poängen gicks igenom.


Sedan var det dags för "vem har bäst saliv?". Det fick ut på att slicka på bilar och trycka fast så många som möjligt i ansiktet. Markus till höger vann.


Också äntligen mat, exotisk planka.


Ulrika och jag.


En ny lek, skissa och gissa typ. Linnea verkar upprörd=)


"Mahalageasca" för första gången på kvällen.


Lite rök/friskluftspaus.


Linnea, Johanna och Femina.


Kungen och drottningen på dansgolvet?! Linnea och Robin.

Vilken bra avslutning det blev i fredags! Tentan har jag absolut ingen aning om hur det gick på. Störst chans är väl att jag kuggar, men det är väl på tiden i så fall.
Eftersom jag varit sjuk och hade huvudvärk bestämde jag mig för att inte dricka på kvällen, men var ändå med på festen. Hade så jäkla skoj! Lite brännboll och andra lekar, lite mat och en massa dans. Låten "Mahalageasca" kördes på full volym hela kvällen så det får nog bli ISM09VÖ:s partylåt=) 

Jag tog nog ut mig lite väl mycket för jag har haft en helskum huvudväk resten av helgen som inte går över hur mycket treo och migräntabletter jag än proppar i mig. Tråkigt, så nu har jag bara suttit hemma och gjort ingenting. Men men...jag har ju lov nu!







Nelly i höst!!

                
                                                                  189 kr Nellys outlet

                 
                                                                 89 kr Nellys outlet

Jag fick praktikplatsen på Nelly!!!
Det känns som det kommer bli skitbra verkligen. De verkar ha en toppen stämning där på jobbet. Så från den 27 september till den 10 december kommer jag att befinna mig i Borås!

Tråkigt nog har jag gått och blivit sjuk. Jag skyller på Johanna som fick halsfluss när vi kom hem från Sweden Rock=) Och jag som inte har pluggat ett skit på tentan än. Idag blev det ju Borås och sedan har jag sovit hela dagen. Efter 2 alvedon och 2 treo har feberfrossan försvunnit en aning. Så det gäller väl att plugga innan den kommer tillbaka.

När vi ändå var i Borås idag passade vi på att köra inom Nellys outlet som dom har öppnat nu under sommaren. Fyndade 2 par skor. De första jag tittade på kostade 89 kr!! Jag kunde helt enkelt inte låta bli. Tyvärr hade vi inte så mycket tid så hann inte kolla sådär jättemycket på kläderna. Tur var kanske det=)








Sommarlov närmar sig...

                                           

Redovisningen över idag, äntligen! Det gick väl sådär med tanke på att hälften av gruppen var borta. Skiter faktiskt i vilket, är bara glad att ha det gjort. Nu är det bara tentan kvar som jag för övrigt inte har övat ett dugg på. Är det någon jag kommer att kugga på så är det denna.
I övermorgon är det möte på Nelly också, men har bara inte hunnit tänka på det eftersom det varit så mycket annat nu. Det är kanske en bra grej,  så slipper jag gå runt och oroa mig i onödan.

Det ska bli underbart när denna veckan är över! En hel vecka ledig innan sommarjobber börjar... looovely!







Sweden Rock Festival 2010.


Fia och Jessica dansar fågeldansen.


Jag och Jessica försöker oss på ett Rock n' Roll hopp med luftgitarrerna.


Jag träffade "världens största" kille. Ser ni hur liten jag är i jämförelse? Självklart hette han Björn!


Och det var inte bara jag som var liten i jämförelse, Martin ser ut som en pygmé.


Äntligen dags för Aerosmith. Jag var lite dålig på att gå in på området så det fick bli mitt första band.


Dom fick inte så jättebra kritik i tidningen, men fan vad jag älskar dem!


Steven Taylor är verkligen 62 år gammal. Det är en snygg 62 åring måste jag säga!


Också blev det fredag och Johanna och Jessica kom. Vi bodde på tomten som man ser i bakgrunden.


Det var inte härligt att vakna upp 3 personer i min lilla golf på lördagsmorgonen.


Fredag och det var dags att kolla på Billy Idol.


En till vältränad 50 plusare. Rockgubbarna kan!


Tog mig en sväng förbi Gary Moore och krängde en kebabrulle innan jag gick hem. Så rolig var han!


Lördag och Johanna och Jessica hade också köpt band.


Dags att gå in på området bara för att kolla på något annat än bara Guns n' Roses.


Lite Bachman & Turner. Helt ok, inte superskoj.


Jessica hade superskoj däremot och rockade loss i sin egen lilla värld=)


Nästan en timme försenade kom äntligen Guns n' Roses på scenen på lördagsnatten.


Axl Rose, inte lika snygg som han brukade vara.


Och hur många klädbyten som helst, mer än Whitney Houston. En kräsen rocksångare antar jag.


DJ Ashba såg ut som en lite nyare och modernare version av Slash.


Den andre gitarristen Richard Fortus.


Nytt ombyte för Axl.


Det bästa på hela kvällen när DJ Ashba börjar spela introt till "Sweet Child O' Mine".


Efter att ha startat med att vara lite irriterad för att de var så jävla sena så var jag sjukt nöjd när de var klara. Axl är ju rätt sliten och ljudet var inte det bästa, men shit vad skoj jag hade. Bara att höra "Sweet Child O' Mine" gjorde det värt pengarna. Jag är supernöjd med hela festivalen!








Whitney Houston i Globen.

       
                                             Framme på vårt underbara vandrarhem, not!

       
                  I Stockholm var det iallafall fint väder, grymt skönt när vi skulle gå på stan.


      
                                                                   Systrarna Johansson.

                                  
                        Denna bilden är ju så ful så att jag dör, var bara tvungen att lägga ut den.

      
                                              Vi satte oss på Snaps och drack lite öl.

      
                                                                           Schnyggning!

      
                                          Gamla Whitney på scen, knappt igenkänningsbar.

      
                                                                   Jag fick bra bilder iallafall.

                                 
                                                       En märklig gravidmage hade hon.


                                  
                                         Hyllade Michael Jackson som var helt kasst tyvärr.

                             

Jag och syrran hade en supertrevlig dag i Stockholm! Synd att koncerten var så dålig bara. Pratade nästan mer än hon sjöng, hittade på nya låtar också förstörde hon sin största hits eftersom hon gjorde om dem. Man märkte att hon hade svårt att sjunga, men man vill ju höra låtarna så som de ska vara. Körtjejerna körde "Queen of the night" själva och var sjukt bra. Hade hon inte haft de duktiga körarna, musikerna och grymma dansarna så hade hon aldrig klarat av det. De fick "rädda" henne hela tiden. Stor besvikelse och absolut inte värt 1000 spänn!







Dags för Whitney "Vraket" Houston.

                     

Ja så var det dags för Stockholm igen imorgon. Fullt ös hela tiden! Imorgon ska jag och Syrran kolla på Whitney Houston men jag har absolut inga förväntningar alls. Jag hoppas bara att hon går upp på scenen. Det hade varit hemskt om koncerten var så som man läste om att den var i Köpenhamn. Utbuad och 500 pers gick därifrån, då måste det vara riktigt riktigt dåligt!
Anyway...det blir nog en mysig dag och sedan är det direkt till skolan på onsdag morgon igen.







RSS 2.0