Snart tenta...

Lite dåligt med pluggande idag. Varför är det alltid så inför en tenta? Hade planerat att verkligen köra järnet idag och imorgon, för på torsdag finns ingen tid. Då ska jag vara i skolan hela dagen och lära mig nya saker.
Tenta på fredag iallafall, det får väl gå som det går helt enkelt. Det har ju gått bra dom andra gångerna. Jag säger som alltid, någon gång ska ju vara den första att kugga.

Nej...nu är jag sjukt trött och tänkte lägga mig. Bättra lycka med plugget imorgon kanske.
Sov gott alla!







It´s been a while...

                                

Det är visst en månad sedan jag skrev sist. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska lägga ner bloggen eller inte. Känner väl lite att det tar lite för mycket tid, som man kan göra något roligt för istället för att sitta framför datorn. Men det går ju i perioder det där.
Jag börjar ju på Nelly på måndag, så då kanske energin kommer tillbaka när man är i ett hav av kläder och skor varje dag.

Idag fick jag iallafall mitt impulsköp på posten. Gick in på ebay för ett par veckor sedan och hittade ett plektrum som Dj Ashba har haft för 150 kr. Jag kunde helt enkelt inte låta bli. Jag är "lite" besatt av honom. När jag var inne i mitt shoppingrus, blev jag lite sugen på att köpa en av hans specialdesignade gitarrer. Men sedan blev jag påmind om att det faktiskt är töntigt att ha en gitarr om man inte kan spela på den. Så lite gitarrlektioner innan jag klickar hem gitarren för 3500 kr kanske.







RSS 2.0