Stockholm Fashion Week coming up..



Yeey snart är det Stockholm Fashion Week! Och jag ska dit för en gång skull. Självklart är det ju Styleins visning jag ska gå på och det ska bli sååå skoj.
Nu hoppas jag bara jag hinner få min Stylein-klänning tills dess, Självklart hade det blivit fel storlek när de packade ner den på lagret, min vanliga otur.

Idag blir det jobb, som vanligt. Gör inget annat än jobbbar och sover, kan inte bli mer deprimerande. För alla er som ska till Helsingborgsfestivalen så tycker jag ni ska passa på att kolla på Calle & the Undervalleys kl 23.30.








HVT.



Så då var det gjort! Jag hade bestämt mig för att köpa en Foo Fighters hood som jag spanade in på konserten. Såklart nu när jag fick pengar och bestämde mig för att köpa den idag, fanns inte min storlek.
Som tröst la jag iställer denna High Voltage Tattoo tröjan i min inkorg som jag har velat ha i flera månader men helt enkelt varit för snål.
Så nu är det bara och vänta och vänta tills den dimper ner i brevlådan.








A new beginning.



Ja, då var det dag 1 på mitt nya liv. Det är dags att hitta sig ett jobb, en bostad och ett eget liv. Vad läskigt det är att stå utan någonting, men samtidigt spännande för man har hela världen framför sig. Det gäller bara att tänka positivt, vilket inte är så lätt alla gånger.

Jag säger som min kära vän Johanna: All end has a new beginning.








Soon...

           

Snart släpps äntligen Styleins FW11 kollektion! Och jag har redan beställt en klänning som jag har spanat in sedan min första dag på Stylein.
Jag älskar deras färger denna hösten, specielt den vinröda. Och printet är helt bedårande! Klänningen längst ner till höger går tyvärr inte att beställa, för det är en showpiece. Men man kan ju alltid drömma.
Den knälånga jerseyklännngen i mitten är iallafall på väg hem till mig as we speak. Spännande! Kappan är också sjukt snygg, så det får kanske bli nästa köp. Håll koll efter kollektionen på Styleins hemsida.








Perfect Sunday.



Vaknade lite sliten efter Emmas lyckade 25-årsfest och bestämde oss för att dra till havet för en gång skull. Så jävla gött, har ju inte varit där i år. Så nu äntligen har man badat i havet! På vägen hem åkte vi inom kvarnfallet och grillade. Där hade man ju kunnat stanna hur länge som helst för det är sååå mysigt. Men vi var ju tvunga att åka hem Gibbe och Kotten. Sedan kom galningarna hem till oss och drack vin och spelade spel tills jag nästan satt upp och sov. Vin är inte bra!

Är ju faktiskt ledig idag också, så nu ska jag möta Marie på fiket och se om vi kan hitta på några kul planer för dagen. Det hade ju inte gjort något om solen hade varit framme, men varför ska den vara det när Rebecka är ledig från jobbet?
Ciao!








New from Jeffrey.


790 kr                                                                       790 kr



1150 kr                                                                   1115 kr



Om jag kunde skulle jag köpa iallafall ett par Jeffrey Campbells i månaden men tyvärr. Blev såklart förälskad i de med amerikanska flaggan på, så de kommer nog att bli mitt nästa skoköp. Hade också heeeemskt gärna köpt de med framsar på. Hade varit sjukt snygga att ha nu i sommar! Ni hittar dessa och fler Jeffrey Campbell modeller på Solestruck.








Festival inspiration.


Idag vill jag bli inspirerad av Erin Wasson's plåtning för Elle France. Älskar bohemstilen och vill bara ha nya kläder nu nu nu. Framför allt skulle jag vilja ha ett par snygga boots! Jag får nog göra en rensning i min knökade garderob och se om jag kan få fram något kul, inte det minsta inspirerande att plocka fram kläder när det inte finns någon luft i garderoben.

Obsessed.


Kollade på Foo Fighters live at Wembley Stadium igår när de uppträder inför 86 000 personer. Och det finns fan inte ett hår på hela kroppen som inte ställer sig i denna låten. Shit vad jag älskar den! Blödig som jag är älskar jag när Dave faktiskt bryter ihop lite i mitten på låten för att han är rörd. När jag börjar lyssna på ett band bli jag alltid besatt. Sist var det Mötley Crue och nu verkar det som att Foo Fighters får ta över.

Stylein Sale


Just nu är det 50% på Styleins webbshop på deras SS11 kollektion och jag vill ha ha ha...som vanligt. Men tyvärr har lönen inte kommit in än, så jag får hoppas att det som jag har tittat ut finns kvar i slutet av juli. Shit vad jag är trött på att inte ha pengar! Dags att ta tag i det här och söka ett "riktigt" jobb!

RSS 2.0