Born in the U.S.A.



Jag såg att den här supefina sjalen hängde på Nelly. Antagligen något dom ska ha att styla med i Nelly Magazine. Jag försökte googla på märket men hittade den inte. Också i helgen gick jag förbi en butik som hade den i skyltfönstret. Så jag kunde inte låta bli helt enkelt. Den kommer nog passa perfa till min Jofama-jacka i sommar.








Fail.



Mitt smarthead kom på att jag hade glömt mobilen hemma när jag väl kom till jysk, och eftersom jag var osäker på hur mycket pengar jag hade på kortet kunde jag bara handla med kontanterna jag hade ute. Så det blev inte så mycket köpt som jag hade hoppas, apa också! Dessutom när jag skulle köpa örngott så råkar jag köpa fel, ett 50x60 och ett 50x90. Så typiskt mig att inte titta riktigt. Vad fan ska jag med ett 50x90 örngott till?! Köpte några blommor på IKEA, så det blev inte så mycket mer fixar på altanen än mitt lilla "arrangemang" jag tryckte ihop när jag kom hem.
Jaja, jag kom ju iväg och gjorde något iallafall.








A special Sunday.



Idag är det inte vilken dag som helst för det är Gibbes 4-årsdag. Han har fått ett baconfyllt märgben som han ligger och tuggar på. Och ikväll kommer min kärlek äntligen hem. Underbart! Idag tänkte jag försdriva min dag i inredningsbutiker. Blev sjukt sugen på att fixa inreda Jimmys altan så att vi kan spendera dom fina sommarkvällarna där.








Yaaay for sale!

Hatt för 20 kr.

 

Bikini för 40 kr.

 

Ett halsband och en ring för 40 kr.

 

5 par skor för 100 kr, galet!

 

Idag hade vi utförsäljning på Nelly igen. Galet som vanligt! Jag hade spanat in ett par Prime Boots men var helt enkelt inte tillräckligt snabb. Men men, jag hittade ju en massa annat. Nu när dom har sänkt att Nelly Shoes till 20 kr st så kan man ju inte låta bli. Så nu köpte jag säkert några som jag inte kommer använda. Men det ser ju fint ut i skohyllan iallafall.
Så då var det fredag också, hade hoppats på en skype-date med min kärlek men tydligen funkade inte internet på hans nya hotell. Så det blir väl en dejt framför tvn med Gibbe helt enkelt.

Ciao!








Voluspa.



Jag har ju inte visat mitt fina Voluspa-ljus som jag köpte. Det luktar gott också är det superfint. När man inte har det tänt kan man stänga locket, så den är fin att bara ha som den är. Vet att Elin på Stylein alltid brukade tända ett sånt och jag tyckte det var så himla fint. Men fick aldrig tummarna ur och kolla upp vad det var för ljus. Men nu hade vi fått in dom på Nelly och jag kunde helt enkelt inte låta bli. Dom är väldigt dyra, 399 kr men har också en brinntid på 5 hela dygn (120 timmar).

Nej, nu är det dags för sängen. Imorgon är det äntligen helg igen! Och då är det bara 2 dagar tills jag får träffa min kärlek. Godnatt!








Wall of friends.



Kära vänner

Ni glömmer väl inte att gå in på Nelly och ladda upp en bild på er också har ni ni chans att vinna presentkort på Nelly och en fototapet.
Dessutom hade det varit extra kul för mig att ha mina vänner att se på varje dag eftersom bildera kommer att hamna på en hel vägg på kontoret. In och ladda upp nu!
Puss








Shopoholic oh yes.



Som alkisar alltid har råd med sprit så har vi shopoholics alltid pengar till att shoppa. Gäller bara att prioritera, typ skit i att köpa mat eller hygienartiklar. Fasen du har ju snygga kläder/skor det är ju det viktigaste ;) Och nu äntligen hade skorna kommit in i rätt storlek. Nice! Vill ha dom nu nu nu!
NEJ FANNY, för en gång skull är mina gamla för "extrema". Fan kan ju inte gå runt som värsta ravearen. Dom här har helt rätt höjd, nu blir jag ingen raveare, bara cool så det så!







I'm ready and can't wait another minute.

 

Jag vill ha ett par paltåskor nuuuuu! Har tänkt på det ett tag men inte hittat dom perfekta. Men när jag gör det finns dom självklart inte i min storlek. Jag blir galen! Jag hatar när jag är så säker på vad jag vill ha men så finns det inte. Damn!









Nowhere SS12



Idag släpptes Nowhere's nya kollektion på Nelly för er som missat det. För er som inte har koll på det så är det ett märke som Elin Kling gör tillsammans med Nhu Duoung i sammarbete med Nelly. Själv tycker jag att det är lite väl hypat och har inte varit överförtjust i plaggen som gjordes AW11. Men idag kunde jag inte riktigt låta bli och beställde skjortan som är på bilden för 499 kr. Hade väldigt gärna velat ha byxorna också för jag älskar modellen, men det verkar som att de inte har släppts än tyvärr. Mer av kollektionen hittar ni på Nelly.








Time for bed.

 

Jag har varit duktigt och röjt lite här hemma. Men det är verkligen sjukt svårt att organisera när man typ inte har några hyllor i en sån här lite lägenhet. Det slutade som vanligt att jag blev trött på att jag har så mycket saker som jag aldrig använder så jag la ut en mass "skit" på tradera. Klarar verkligen inte av att slänga saker som ändå är fina. Men nu är klockan alldeles för mycket och jag ska bara ut en runda med lilla Gibbe gubben, sen blir det raka vägen in i sängen!








Let there be summer.



Japp då var våren borta igen. Jag vill ha värme nu! Stressade hem efter jobbet för att hinna skypa med min kärlek som är i Shanghai. Mitt bajsinternet funkade inte så jag fick fylla på min 3 sticka, vilket känns som sjukt onödiga pengar men men. Är man otecknisk så är man! Fick ju hit alla mina tusen saker igår och fick in allt. Men ikväll måste jag ta tag och hitta ställen för allt. Inte det lättaste i en 1,5:a på 27 kvm.

Men skit i det, jag tänder mitt nya vackra doftljus från Voluspa och tänker på sommaren så känns nog allt lite bättre. Ciao!








Blue for free.



Så var det måndag och långhelgen var snart slut. Har rensat bland mina grejerhär hemma och fyllt bilen. Helt sjukt vad grejer jag fortfarande har kvar här hemma. Har hur mycket skor som helst som jag ska ta upp till Borås nu. Men det får nog bli att jag får lägga ut några på tradera så att man får plats med nytt.
Har ju glömt visa mina nyaste. Jag var på ett Nelly High Heels event för ett tag sedan. Vi blev bjudna på 3-rätters och drinkar också fick vi varsit par skor. Allt helt gratis. Det är vid sånna tillfällen man är glad att man jobbar där man jobbar.

Än så länge har jag inte fått chans att använda dessa men de kommer vara supersnygga till alla mina jeans i sommar. Spetsiga skor till ett par riktigt slitna jeans är soooo nice!









Sunday so far...

Racer-kotten.

 

Finns ingen lyckligare Gibbe än när han får spring lös i skogen!

 

Världens sötaste Charlie!

 


Charlie har det gött hos pappa!


Nu sortera vidare lite och rensa ut massa gammalt. Har inte plats att ta mer skit till Borås nu. Ikväll blir det nog lugnt häng hos Marie och Johan. Kanske en öl eller ett glas vin had einte suttit fel. Är ju lediga imorgon med, helt underbart!








Solig lördag på landet.

 

Jaha, så vad har vi gjort på denna soliga påskafton... Jag har varit duktig och sytt mig en nåldyna. Inte dåligt! Sedan har jag börjat sy om min klänning som jag har hållt på med i evigheter, men snart så. Också har vi varit upp i och kollat på Hilmers hus. Mamma och pappa har pratat om denna gubben sedan man var liten och hur han bodde med stampat jordgolv, som aldrig duschade och hade typ 30 katter. Och som hade kattmatsburkar staplade i huset så att det bara var gångar att ta sig fram i. Tyvärr var ju huset förfallet, men hans skjorta, stövar och kattmatsburkar var kvar.

Ikväll blir det nog lite häng hos syrran för Jasse och Christofer kommer. Kul!

 

 

 

 

 

 


Alive.

Glömde självklart kameran så lånade en bild från Linda. Här har vi mig och Markaryds sötaste Linda!



Åh det är lördag och jag har 3 dagars ledigt till och jag är äntligen levande igen. Stress stress stress i torsdags framtills jag kom ner till byn. Lite kul att Calle var i byn och uppträdde så jag hann träffa honom en runda innan han drog vidare. Det var ju nice väder så jag hoppade på cykeln med en öl i handen och drog till en förfest. Ja vad ska man säga, en typisk markarydsfest. Och sedan kom Mary på att hon ville gå ut för första gången sedan Charlige föddes. Kul! Lite öl och lite skumpa och sedan gick vi till världens bästa Fanny.
Ja Bacchus var väl inte så mycket att hänga i julgranen, men vad hade jag förväntat mig. Överlag en jävligt kul kväll. Däremot var ju gårdagen inte lika kul. Oh my god! Jag ska aaaaaaldrig mera dricka!








RSS 2.0