Cupcakes,

 
Idag skulle Jimmys familj komma på lite fika och byta julklappar. Så nu fick jag tillfälle att testa att göra cupcakes. Jag tycker inte att det är så jättegott men har tyckt att det verkar skoj att göra. Dom blev över förväntan faktiskt! Och det är ju absolut roligare att göra dom än att äta dom, alldeles för sött. Men fna att titta på. Shit imorgon är det verkligen nyår.  14 personer i en stuga i Lidhult med badtunna och bastu. Det kommer nog bli super!
 

Breaking Dawn 2.


 
Äntligen har jag fått se "Breaking Dawn 2"! Åh fy fan va bra den var! Skulle kunna sett den en gång till direkt. Det blev mycket bio nu. "Mammas pojkar" igår, som för övrigt inte riktigt var värd 110 spänn. Jag tycker det är galet att dom kan ta 110 kr för en helt vanlig film idag. Känns som det inte var länge sedan det kostade 85. Hur som helst blev det en mysig kväll med Karin. Först lite fika och vin och sedan Breaking Dawn 2. Nu kommer jag att kunna sova gott!
 

My new closet.

 
Idag roade jag mig hela dagen med att fixa i gardeorben. Målade och Jimmy satte upp en extra stång och flyttade upp den gamla. Och titta så fint det blev! Så underbart att kunna hänga alla kläder och mina byxer för en gång skull. Nu är det bara en ynka korg kvar med kläder som jag inte riktigt vet vart jag ska göra med. Får bli lite mer kreativ för på något vis ska dom in!

Göteborg dagen efter annandag.

 
Finfina shorts på Fiorucci. Bara 300 kr nu. Sjukt sugen! Är dom kvar när rean har lugnat ner sig så är det ett sign.
 
 
Göteborg kl 01.00 dagen efter annandag jul. Rätt dött!
 
 
Utsikten från First Hotel G.
 
Är tydligen inte sån rusning på pubarna i stan. Det förstod ju inte vi som inte varit ute annandag att alla låg bakfulla och det knappt var en jävel ute.
Anyway from the beginning..
Bev så glad för Sandra hörde av sig i onsdags och sa att hon skulle komma dagen efter (igår alltså). Passande för mig som var helledig! Självklart gick vi ju på stan och kollade in rean. Det kändes mest som man knuffades och slogs och vi blev rätt trötta snabbt. Då blev det en mysig fika på Le Pain vid kungport istället. Vi gick hem, vilade lite och jag åkte in till Sandra som bodde på Hotel First G på centralstationen. Vi drog till Vasastan som till vår besvikelse var rätt dött. Vi gick vidare till Chez Amis som tydligen var mest yngre folk. Men där var ändå endel blandat och det viktigaste av allt bra musik och lite mer röj. Det blev vår sista öl innan dom stände vid 01.00. Till min förvåning så går tydligen inga bussar till Mölnlycke på en vardag vid den tiden så jag hade inget val än att stanna kvar hos Sandra. Sova i en skön säng med goa kuddar och täcke. Lovely! Ännu mer lovely hade det varit om man kunde fått i sig lite av den 200-kronors frukosten. Men klen som jag är så hade jag aldrig pallat med pinsamheten om någon hade kommit på mig att jag var där och snyltade. Nej hem till Lingonvägen och ta sig en torr macka med prickig-korv. Det var slutet på min lyx!
 

SALE SALE SALE.

 
Yes tänkte jag skulle hålla mig på mattan denna månaden och inte shoppa. Jodå, superlätt när Nelly startade sin rea. Fick hem dessa två gobitarna idag iallafall. T-shirten från See By Chloé bara älskar jag så den fick vara värd 525 kr. Det var ju halva priset. Shoppade även en Tiger Of Sweden-klänning för 499 kr. Den är enkel men ändå lite speciell. Har ju en liten förkärlek för klänningar så det är svårt att låta bli. Får prova den ett par gånger till innan jag bestämmer mig om det blir retur på den eller inte.
 

A winning look.

Kofta Samsoe Samsoe 1595 kr
Skinnbrallor Selected Femme 1495 kr
Stickad tröja DKNY 2695 kr

Mitt i prick! Den högra outfiten skulle jag nog säga är den bästa outfiten till det mesta. Att jag inte investerat i ett par riktigt snygga skinnbrallor än förstår jag verkligen inte. Det är som den perfekta skinnjackan. Och långa koftor är det bästa jag vet. Långa koftor och jackor. Ja det blir helt enkelt lite snyggare när det kommer lite längd på det. Kan inte få nog!

Accessories.

Mobilskal Michael Kors 299 kr
Nyckelring See by Chloé 449 kr
Solbrillor Le Spec 599 kr
Örhänge Nelly Accessories 149 kr
 
 
Man borde skämma bort med sig med lite sjyssta accessoarer. Vill du ha? Ja tack!

Julafton.

 
Också var det julafton! Har hunnit med att mysa med mina två kärlekar. Kollat sista avsnittet av julkalendern och ätit en god frukost. Mycket gött på kort tid!
 

Lillejul.

 
 
Idag var det bara en mysdag. Fikade med syrran åkte en sväng till teboden med världens bästa Fanny och Marie. Åt för mycket, hade lite snöbollskrig och drack lite snaps. Jag drack till och med lite whisky som jag fick av Fannys pappa när vi var en runda hos Fanny i Fjärholma ikväll. Tänk att det redan är julafton imorgon.
God Jul mina vänner!
 

Julförberedelser i Vekaboda.

 
 
Äntligen framme i Småland. Lugn och skön dag. Jag tvingade Jimmy att hjälpa till och klä granen. Jag, Jimmy och pappa skulle försöka få i ljusslingan och det blev väl lite av ett kaos ett tag. Enligt mamma skulle vi börja uppifrån. Och enligt pappa blev det kaos för att vi inte började nedifrån som vi tydligen hade gjort dom senaste 30 åren. Ja det löste sig till slut och vi slog inte ihjäl varandra. Annars har vi mest ätit hela dagen som det ska vara när det är jul. Har även bestämt med min 65-åriga pappa att vi ska försöka få biljetter till Robbie Williams. Han betalar såklart:) Man har ju världens sötaste pappa.
 

Christmas present.

 
I torsdags fick jag en för tidig julklapp av söta Lisette på Sugarfree Shoes. Vad är bättre present än ett par skor till en "shoeaddict". Mmmm glittriga och fina och dom kommer att passa perfekt in med mina andra snygga skor i min skohylla. Det bästa med att jobba i modebranschen!
 

Rolling Stones 50 år.

 
Herregud, idag gick Rolling Stones 50 års konsert på SVT. Fatta att det var 10 år sedan jag såg dom live?! Hur fort har inte tiden gått. Det läskigaste är att man nu kommer att prata om vad som hände för 10 år sedan och tycka att det var igår. Vad hände med tiden?! Men fy fan vad jag är glad att jag var cool nog när jag var 16 år att jag gick på Rolling Stones konsert ensam för att ingen av mina vänner ville gå. Once in a lifetime! Nej nu vill jag bara sätta på 40-års boxen och kolla hela natten. För jag måste säga att det var nog lite mer ös för 10 år sedan än kvällens konsert på tv:n.
 
 

Celebrating.

 
 
Åh äntligen julledigt!! Och jorden har inte gått under. Det fixar vi med "lite" mat från Texas Longhorn. Det är ju så sjukt gott så att jag dör lite. Och man får hur mycket mat som helst! Massa ribs, pommes, coleslaw och majskolv för typ 150 spänn. Sjukt bra!
Nej packa lite kanske?! För imorgon blir det Markaryd i 4 hela dagar!

Dear santa...


 
Stövlar See by Chloé 4495 kr
Armband See by Chloé 399 kr
Väska Michael Kors 3695 kr
Mobilcase Michael Kors 449 kr.
 
 
Det värsta med att arbeta i modebranshen för en shopoholic är att det är så satans svårt att låta bli att shoppa! Nu har vi fått en flik som heter High end och där hittar man alla finfina saker som t ex det på bilden. Åh vad jag önskar att dessa fanns hemma hos mig! Någon gång...

RSS 2.0