Styleins FW12.



Åh gissa vad som damp ned i inkorgen på min mejl idag? En inbjudan till Styleins visning på Berns för FW12. Jag vill gå!! Fan att det redan är på måndag och det blir svårt att ta ledigt med så kost varsel. Får väl kolla på bilderna sen och må lite dåligt för att jag inte var där. Jaja SS13 kanske...








Ivory.

Linne 329 kr och tröja 529 kr på Chicy.



Ja trots att snön nu har kommit så börjar jag ändå planera lite inför sommaren. Förra året stod jag helt plötsligt där med bara vinterkläder och svarta grejer i garderoben när våren var där. Därför tänkte jag börja handla lite i tid lite mer färger och ljusare plagg. Denna veckan beställde jag en as go tröja och ett virkat linne från Chicy. Tröjan passar perfekt för kyliga sommarkvällar och framförallt nu när jag fryser röven av mig på Nelly varje dag. Det kommer vara perfekt till ett par skinnbrallor, en sjysst t-shirt och lite smycken. Linner kommer användas flitigt på festivalerna i sommar!







Lika a carrot.



Japp då var det äntligen lite färgat. Är inte 100% nöjd med färgen, men efter att ha använt färgad impackning några gånger så ska det nog bli som jag vill ha det. En liten förändring i alla fall, det är aldrig fel!







Sunny Sunday.



Idag körde jag och Sandra till Göteborg bara för att komma ifrån Borås lite. Vi kollade lite i affärer och tog typ en 3-timmarsfika på Cappucciono. Sjukt mysigt och världens fetaste räksallad. Både deras räkmackor och räksallad hade massor med handskalade räkor. Det är lyx! Skönt tidsfördriv på denna soliga söndag.








Dance dance dance!



Har bestämt mig för att börja dansa igen, äntligen! Så var och provade två klasser igår, skulle tagit någon mer men pallade inte. Började med Dancehall och benen var ju helt skakiga efter. Men faaaan va kul! Frågan är vilka klasser man nu ska välja och om man kanske bara ska börja med en till en början med.
På kvällen gick jag och Sandra till Viskan och drack lite gött och gick sedan vidare till X&Y. Mina ben var verkligen döende i slutet av kvällen, men det var det värt!

Idag kör vi en promenad i Göteborg i det härliga mysvädret. Bara sätta sig någonstans och ta en långfika. Åh vad jag vill bo i Göteborg nu nu nu!








Party in da house.



Jag var ute efter en ny partyklänning bara för att det var sjukt längesedan jag gick ut i klänning. Inte för att jag är det minsta sugen på att ta på mig en kort klänning så här års, men what the heck det är ju snyggt. Och denna från Vila får det nog bli. Den är enkel, men älskar att den går omlott framtill. Så den går att både dressa upp och dressa ner. Perfa! 299 kr på Nelly.









High over heels!



Såklart när jag skulle beställa hem för att prova lite varma tröjor var jag ju tvungen att ta lite extra. Bara för att prova lixom... Åh har velat har dessa "forgett your boyfriend"-skorna sedan dom kom ut och de är ju ännu snyggare i verkligheten. Frågan är bara om man pallar dom en hel kväll. De är ju såååå fina! Ni hittar dom för 599 kr på Nelly såklart.








Lite värme.



Håller just nu på att frysa ihjäl om dagarna och känner att det är ohållbart. Jag behöver en snygg tröja som man kan trycka in 1000 tröjor under ungeför. Behöver värme nuuuu! Det får nog bli någon av dessa som ocksp funkar till sommaren, frågan är bara vilken!








A better place.

 

Det gör absolut ingenting om det vill bli vår nu, så att man kan sitta ute hela sommarnätterna. Mmmm det saknar jag! Take me here please!!








Friday in pics.

Fanny hade jobbat hårt på sina "botox-läppar".

Charlie också!


Ingen aning om vem han är men det är snarlikt Marie!

 

Familjen annorlunda.



Grymt skönt att komma hem! Tyvärr kom ju huvudvärken tillbaka framåt natten och i morse vaknade jag med migrän igen. Lovely! Kräkte lite, tog 2 treo och sov en stund, sen var man äntligen levande igen. Blev lite mysigt häng med Marie, Johan, Carlie och Fanny igår. Idag är det helt underbart väder och jag önskar verkligen att Jimmy var här så att vi kunde ta en promenad. Men men, nu fika!








F.R.I.E.N.D.S



Var lite deppig igår eftersom jag trodde att jag hade hjärncancer och ingen hade tid med mig i helgen, så min söta mamma erbjöd sig att betala bensinen hem till Markaryd om jag ville komma hem. Precis vad jag behövde! Äntligen får jag en helg utan något planerat och hinner värkligen träffa dom bästa hemma. Kul! Marie sa att jag skulle ta med kameran hem och att Fanny skulle sminka oss, så får väl se vad det slutar med. Säker något knäppt som det bara gör när jag är med Marie och Fanny.
Ha en go helg allihopa!









Night of Style


Vill också tipsa om ett fashionevent som en kompis är med i nere i Lund. Så ni som är i krokarna borde gå dit!

Den 17e februari 2012 är det dags för "Night of Style" på Mejeriet i Lund - en kväll med olika inslag kring mode och personlig stil. Olika designers och butiker med intressanta koncept kommer att visa vad de har att erbjuda inför våren, goodiebags kommer att finnas till de 100 första gästerna som är på plats och det kommer att bjudas på snacks och dricka.

Designers/butiker:
Karin Ryft, Birgitta Hellner, I-MAGÉ OF PR, Rino, Jenny Nordström, Miss Vintage









Nothing lasts forever.



Såg klart det sista avsnittet av LA Ink idag. Vill se mer!! Och framför allt blev jag sjukt sugen på att tatuera mig igen. Den ständiga frågan, vad ska man göra, när ska man göra det och hos vem ska man göra det! Blir galen, kommer man någonsin kunna bestämma sig? Har ju sagt att min första skulle bli hos Kat Von D såklart, men frågan är om man orkar hålla sig så länge. Nu har jag äntligen blivit av med min huvudvärk, snälla snälla snälla låt mig slippa den imorgon! För då tänkte jag köra hem till småland. Har absolut ingenting att göra i helgen, och mina supersnälla föräldrar erbjöd sig att betala bensinen.
Btw så köpte jag inte en endaste grej på utförsäljningen idag. Bra jobbat Rebecka!








Take me somewhere else...



Sådär ja, nu har jag haft huvudvärk typ konstant i en vecka. Sjukt jobbigt! Men idag tog jag iallafall tag i och beställde en tid hos läkaren. På tiden med tanke på hur många år jag har proppat i mig massa treos och migräntabletter. Längtar sjuuukt mycket efter att ut och resa igen! Underbart att bara ta dagen som den kommer och framför allt vara på ett varmt ställe. Kan inte komma ihåg att jag hade någon huvudvärk när jag var i Australien över huvud taget. Om jag hade bott i husvagnen ovanför hade jag nog aldrig haft huvudvärk, vad skulle man då oroa sig över. Ta mig dit tack!








All you need is love...



Imorgon har vi utförsäljning på Nelly igen. Denna gången har jag tänkt att inte ens kolla på sakerna, därför har jag inte heller tagit ut några pengar. Allt för att minska risken för att jag ska handla. För att göra sånt jag vill göra, typ resa, kunna gå ut och käka om jag känner för det, ha råd att flytta till GBG så får man helt enkelt offra lite. Det är ju faktiskt så att "all you need is love"!  Ska försöka tänka på det när jag antagligen "råkar" hitta några fina designskor på utförsäljningen imorgon. Jag är hopplös!








RSS 2.0