Goodies from Nelly.

 
I fredags efter fick alla på jobbet goodiebags. Så små saker som kan göra en så glad. Kanske inte att jag kommer att använda allt men alltid kul med lite gratis skönhetsprodukter. Dags att börja testa och se om det är något man fastnar för!

New week new job.

 
Det hat varit en supermysig helg! Tapaskväll hos Sandra i fredags. Sedan kom mina föräldrar i lördags för att fira att Jimmy hade fyllt år. Då blev det käk på Texas Longhorn såklart och sedan ett par öl på stan med våra päron. Igår var man lite seg och Jimmy skulle åka till Sthlm på eftermiddagen så det blev inte så mycket gjort. Blev lite söndagsmys med sushi och popcorn framför Glee. 
Men idag flyttar jag äntligen ner på egenproduktion. Ska bli superkul och spännande!

Hey Friday!

Allt detta plus en påse till med festklänningar och tröjor för 500 kr.
 
Gud sjukt mycket att göra på jobbet idag. Eftersom jag lämnar min avdelning och går över på egenproduktion på måndag så gällde det att allt blev klart. Idag har vi även hunnit med en utförsäljning på jobbet. Sedan möte med utdelning av goodie bags och kanelbulle. Så idag hade jag mycket att ta med mig hem. En påse fick jag lämna på jobbet.
fatta 6 par skor, 4 tröjor, 6 st festklänningar. armband, diadem, brun utan sol, 6 nagellack och ansiktskräm för 500 spänn. Det var ju så mycket och så billigt så det var omöjligt för en shopoholic att hålla sig borta.
 

Beautiful creature.

 
 
Ja man kan ju inte låta bli att dö lite när Linh hade med sin lille Harry på 8 veckor till jobbet. Ett liten boll som bara ligger och är supersöt. Och när han var uppe och gick så var han om möjligt ännu sötare. Alla på jobbet ville bara ta med honom hem. 
Jaja på väg hem. Jobbat över och mitt huvud värker från stesa som vanligt. Men på fredag är det sista dagen sedan har jag helt gått över på egenproduktion. Just nu är det sjult stressande att vara mellan 2 avdelningar och veta att man måste bli klar med så mycket som möjligt innan jag går över. Jaja idag ska jag iallafall tvinga mig till SATS. Jag tror jag behöver träning!

Have I told you I work in shoeheaven?

 
Blev lite paff när jag kom till köket på jobbet (Nelly) igår och såg att såg att dom hade tagit bort luckorna och alla kökssaker och hade bytt ut det mot skor. Inte så konstigt, börjar bli rätt trångt med alla skor nu så någonstans måste man ju göra av dom. Tyckte vi kunde göra likadant hemma, men Jimy var inte så pigg på det. Undrar varför?! Ja så nu får jag helt enkelt se vart jag hittar en kopp för morgonkaffet. Lite osmidigt att dricka ur en sko kanske. Ciao!

Simple, simple and tasty.

 
Fick ett tips av en jobbarkompis på enkla, nyttiga och goda plättar. Man ska mosa en banan och blanda med ett ägg. Stek i rikligt med olja. Superenkelt! Jag åt det med lite bär, linfrön och pumpafrön.
Hatar själv att lägga massa tid på att laga mat så tänkte dela med mig av detta recept.

The dress.

 
Detta var klänningen jag pratade om igår. Mitt ljus är ju kasst så klänningen ser svart ut på min bild. Men som ni ser på bilden som jag lånade från en f.d arbetskollegas instagram så är det blå. Det är ju lite färgen som gör det så därför tyckte jag det var tråkigt att bara lägga upp min bild. Endast 299 kr på H&M. Perfekt för festkvällar i sommar men även för slappa dagar med ett par boots och skinnjacka.

Spring in Gothenburg.

 
Idag var det sol och bästa vårvädret i Göteborg så varför inte köra en favorit i repris. Jag mötte upp Karin och Henke vid lilla bommen och tog älvsnabben till Eriksberg. Det är så himla mysigt att få längs vattnet. Vi passade på att stanna och käka lite glass innan vi åkte över till järntorget och tog en tur in på Emmaus. Vi åkte hem till Karin och Henke och stektr lite hamburgare. Innan jag åkte hem tog jag en tur in på H&M i Nordstan. Gud va mycket fint dom har nu! Hittade värdens finaste klänning. Kommer bli perfa till festkvällar i sommar eller slappa dagar på stan. Långklänningar är absolut mitt favoritplagg!

To the spa.

 
Igår utnyttjade jag mitt presentkort på valfri massage på Hagabadet som jag fick av min kärlek i julklapp. Valde aromamassage eftersom jag aldrig har provat det, och det lät gött. Fick även tillgång till spa-avdelningen med pool och relaxavdelning. Supermysigt! Har aldrig varit på Hagabadet innan så det var lite skoj att få testa det. Superskönt med 50 min helkroppsmassage, väldigt avslappnande. Men nästa gång skulle jag nog välja klassisk massage eftersom det är mer djupgående, inte bara skönt och avslappnande.

I want summer.

Tubtopp 79,50 kr. Tubtopp 79,50 kr. Kjol 249 kr. Tunika 149 kr. Boots 200 kr. Kjol 199 kr. Skjorts 99 kr. Kjol 149 kr.

 
Som jag berättade tidigare i veckan när jag var sjuk så råkade jag komma in på H&M's hemsida. Jag satt och tänkte på London och blev så inspirerad. Jag vill ha värme NU NU NU. Så "råkade" klicka hem lite mer än vad jag egentligen har råd med just nu, men men. Måste säga att allt detta för 1200 kr är verkligen billigt! Så mycket fint jag kommer att ha tills värmen kommer. 
Så en vecka kvar till löning och jag är typ pank. Så idag blir det att njuta av värmen på min terass, mysigt och billigt. Sedan tänkte jag njuta av 50 min aromamassage på Hagabadet som jag fick i julklapp av mitt hjärta. Ikväll blir det hemmafest hos Lisa. Om jag bara kunde leva så här billigt resten av tiden varje månad så hade jag kanske lärt mig att spara lite också. Men det är ju så mycket roligare att spendera pengar än att håll på dom!

2013 = Learn new things.

 
Det är väldigt nytt och har precis blivit officiellt men tidigare i veckan blev jag tillfrågad om jag ville byta avdelning och gå ner till egenproduktion. Jag blev superglad för jag har länge tänkt att det hade varit skoj att få komma ner där och få vara med när en produkt blir till från början till slut. Tanken är att jag ska vara 50% Nly Shoes och 50% Nly Eve. Just nu är det lite rörigt eftersom man står lite mittemellan det blir nog jättekul när övergången är klar. Ska bli skitkul att lära sig lite nytt!

2013 = New habits.

 
Ett av mina nyårslöften var att börja träna och äta nyttigare. Nu vill jag bli fit, bli piggare och förhoppningsvis ha mindre huvudvärk/migrän. Fick ett tips av en sjukgymnast att LCHF-metoden ibland har hjälpt folk som har mycket migrän. Jag älskar mackor och framför allt ljust bröd, vilket inte alls är bra. Så igår efyermiddag tänkte jag att jag skulle testa att baka eget nyttigt bröd. Det var superenkelt och väldigt gott faktiskt! Så tänkte dela med mig.
 
LCHF-bröd
1 dl skalade sesamfrön
1/2 dl linfrön
1/2 dl solroskärnor
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
3 ägg
1 liten burk keso
 
Blanda först alla torra ingredienser. Blanda sedan i äggen och keson.
Bred ut över nästan en hel plåt.
Sätt in dom i ugnen på 225 grader i 15 min.

Summer inspiration.

 
Så vad gör man när man är sjuk, typ absolut ingenting vettigt. Det är precis det jag har gjort idag. Gick hem från jobbet igår för jag kände mig febrig och hade ont i halsen. Sen låg jag och svettades och frös om vart annat fram tills kvällen. Idag framåt dagen började det kännas lite bättre så jag passade på att surfa runder lite på H&M's hemsida. Hittade att dom hade en garderob där man kunde sätta ihop olika outfits. As kul! Tänkte på London och sommar. Kunde inte låta bli så klickade hem båda kjolarna (199 kr & 149 kr), bootsen (200 kr), tubtoppen (79,50 kr) och shortsen 99 kr).

Rolling Stones. Hyde Park. London.

 
 
Jag kan inte riktigt fatta det. Jag har fått biljetter till en 1-dagars festival i Hyde Park där Rolling Stones ska spela. Såg dom för 10 år sedan ensam i Stockholm. Men nu ska jag få se dom med min bästis Tilda och i London dessutom. Äntligen kommer vi på vår weekend till London som vi har pratat om så länge! Kan bara inte sluta le när jag tänker på det. Bra musik, sommar, dricka öl, marknad på Portobello Road, springa i affärer längs Oxford Street. Helt underbart sätt att börja sommaren på! 

Bulls eye.

 
 
Igår blev det lite impulshandling på Chili. Gick inom där och hittade as snygga horn. Fejk såklart men tjurskelettet ser riktigt verkligt ut. Har letat efter snygga horn hur länge som helst. Den ena hängde vi ovanför tvn i vardagsrummet. Och hjorten fick hänga i sovrummet så jag kan ha mina halsband hängandes på hornen. Sjukt nöjd ned köpen!

RSS 2.0