Mot Norrköping.

Så äntligen efter världens stressigaste dag på jobbet sitter jag på tåget till Norrköping. Nu ska jag äta lite god sushi och andas lite. Känns fan som jag hållit andan från kl 6 i morse när jag körde hemifrån. Men fasen 09.35 i morgon bitti går flyget till Kap Verde. Åh sol sol sol!


Packing.

 
Så där ja, sista fixet och trixet inför resan. Åker mot Norrköping imorgon där vi ska åka ifrån, sover där och åker till Kap Verde på onsdag morgon. Ska bli så gött! Hatar bara allt innan, känns som man aldrig blir klar i tid och att man missar något. Köpte mig en bok idag iallafall. "Jag är med bandet" heter den och jag har velat läsa den ett tag nu. Min favoritfilm är "Almost famous" så jag hoppas att boken kan vara något i samma stil.
Om jag inte bloggar något mer innan jag åker så... bye bye! Ses lite rödare och förhoppningsvis lite lyckligare.
 

Mañana Mañana.

Igår skockade Sandra och sa att hon skulle komma ner en runda idag. Skit bra att hon jobbar på Sj och får komma ner till mg i götet titt som tätt. Så ikväll körde vi på ett vinnande koncept tapas och citronmojito på Mañana. Om ni går dit glöm inte prova citronmojiton. Så jävla god! Jag som krängt i mig middag innan kan knappt gå nu. Men gött var det!


Lack fetish.

 
Idag skulle jag bara in en snabbis och köpa lite bubbelplast på Clas Ohlson. När det ändå var så lite folk som det är kl 10 på en söndag i Nordstan, tänkte jag att jag passar på och gå in på Gina. Kanske att dom har dom lackbyxorna som jag sett på en blogg. Och visst hade dom det, för endast 49 kr! Dock en storlek förstor, men jag kör lite häng, det gör inget i dessa byxorna. Sen hittade jag lackleggins för 29 kr. Jag har haft dom tidigare och dom är as snygga tills dom tappar sin glas. Så what the heck, lika bra att köpa två så att jag har ett par när dom andra är utslitna. Sen hittade jag en kjol i lack för bara 29 kr. Och en par snygga och slappa "finbyxor". Dom har pressveck och vit rand i sidan. Men resår i midjan så man kan göra dom så upp- eller nedklädda man vill. Awesome! 4 par byxor och 1 kjol för 189 kr (tidigare 1145 kr tillsammans). Vilket klipp!

Callie.


              
 

 

Äntligen släpptes supersnygga "Callie" från NLY Shoes. 449 kr kostar dom. Åååh jag vill så himla gärna ha dom blå. Kombinationen guld och blå... mmmm det är godis för ögat!


Skull.

Jag hittade dom här snygga lurarna på hemsidan idag. Kul att pimpa vardagen lite! 279 kr från Friis & Company. Ni hittar dom bl a på Nelly.com.


Robbie Williams.

Åh har ju glömt skriva om Robbie! Min söta pappa har ju sett en konsert med honom på Tv en gång och säger alltid hur jäkla bra han är. Så kom vi in på att han ska komma till Sverige och jag föreslog att vi kanske skulle se honom. Min pappa nappade såklart om jag kunde fixa sittplats. Pappa betalar! Det kvittar vad det kostar, vi ska se honom. Jag förstår var mitt shoppingberoende kommer ifrån. Har man fått för sig att man ska ha något så ska man köpa det, och det är nu! Hur som helst, hittade 2 jävligt bra sittplatser för 1000 spänn styck på tradera. Perfekt! Ska bli superskoj att ta med gamla farsan på konsert. Han pratar fortfarande om när han fick gå in och se dom sista av Thomas Di Levas låtar när jag var och såg honom. Nu blir det bara en väldigt mycket större arena och typ 50 000 mer pers. Kommer bli awesome!!


Sale.

Byxa "Glamorous" 89 kr, wedge i äkta mocka "Vila" 299 kr, loafers "NLY Shoes" 119 kr, t-shirt (med djup u-ringad rygg) "Issue 1.3" 175 kr, väska "Issue 1.3" 199 kr.
 
Äntligen fick jag hem rea-grejerna som jag köpte på Nelly i mellandagarna. Krångel hit och dit och grejer som tog slut. Men lika bra var det för egentligen ska jag ju inte shoppa. Ett av mina nyårslöften, det går väl sådär. Men grymt nöjd med allt jag fick hem och ska bara skicka tillbaka en stickad väst. Vill bara ha sommar nu! Fick ju aldrig några fina färgglada byxor förra året så måste säga att jag är grymt stolt över detta kap för bara 89 kr. Hela kalaset på bara 806 kr (inkl min rabattcheck på 75 kr).

Kap Verde.

 
Mmmmm finally resa bokad! Hade ju velat ta 3-4 veckor någonstans. Roadtrip i USA, resa runt på Fiji eller what ever. Men det är inte alltid det lättaste att få med sig någon som har tid, lust och pengar samtidigt. Därför blir det en vecka till Kap Verde. Det viktigaste för mig var sol och paradis. Så jag hoppas verkligen att det lever upp till bilderna. Hade ju varit awesome om man kunde dyka lite och resa runt lite mellan öarna. Får se hur det blir. Känns sjukt gött att komma till solen iallafall. Tror inte jag hade överlevt resten av vintern annars!
 

Nytt år nya möjligheter.

 
Självklart är man alltid lite extra pepp när det blir nytt år på att förändra vissa saker i sitt liv. Nu är det 2013 och man kan inte bara sitta och vänta på att saker ska hända längre.
Jag har skrivit ner min lista av vad som behövs göras. Jag började direkt på nyårsdagen och jag är superpepp. Detta kommer att fixas under januari månad!
 
Förändringar för att SPARA PENGAR!
*Bli bättre på att förbereda lunchlåda. Planera upp på söndagen mat för hela veckan och handla allt då.
*Kolla över mina försäkringar, så att jag inte lägger massa extra pengar.
*Ändra min CSN betalning så att det blir månadsvis. Vägrar att bli pank var fjärde månad!
*Strukturera upp min lön, hur mycket jag får lägga på vad så att jag inte står där den 10:e varje månad och är luspank.
*Börja spara!
 
BÖRJA TRÄNA
*Även räkna in träningskort i min budget, för nu är det fan dags att börja röra på kroppen!
*Äta nyttigare kvällsmat! Varma mackor och rostat bröd är inte bra när jag ska få en fast röv!
 

Nyårsafton 2012.

Korvgrillning till lunch i den öppna spisen.
 
Långbord och trerätters.
 
Kari, Tina och Kalle.
 
Och Abbe var på partyhumör.
 
Egenkomponerade snapsvisor mellan maträtterna. Kari, Julia, Anton och Jimmy.
 
Jag och söta Emma.
 
Började 2013 efter 12-slaget på rundpingis. Pelle, Dan och Kalle.
 
Maria och Robin var taggade.
 
 
Måste ju berätta om vår nyårsafton. Sammanfattning: 14 personer i en stuga i skogen med bastu och badtunna och en massa mat och dricka.
Vädret var ju inte på vår sida och det bestämde sig för att ösregna hela dagen. Bra Rebecka att inte ta med några bättre skor än min Jeffrey Campbell-kängor när vi ska vara i en stuga på landet. Dom var inte snygga efter att ha sprungit mellan rusen i slask och lera.
 
Hur som helst, vi kom dit och första gänget hade fixat korv med bröd som vi grillade i den öppna spisen. Och varm oboy såklart. Sedan var det dags att hoppa in i bastun. 14 personer var en aning mycket för bastun och vi fick nästan sitta på varandra, men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Bastade nog ändå 2,5 timmar. Fattar inte hur jag pallade så länge! Och jag tog till och med ett dopp i sjön. Har aldrig badat i december tidigare så två helt nya saker för mig.
 
Sedan var det duscha och fixa sig och första gänget fixade även förrät. Det blev lite lekar mellan maträtterna och sedan var klockan 12! Vi såg några raketer, drack lite skumpa och sedan inledde vi 2013 med rundpingis.
Kunde knappt bli bättre! Kunde önskat lite bättre väder och att badtunnan hade värmts upp innan 12-slaget men man kan inte få allt.







 

RSS 2.0