Idol fredagen den 27 Nov.

              
                                                        Idol i pausen.


               
                                                     Minna och jag.


              
                                      Jessica och Minna.


              
                  Peter Jihde innan sändning med studiomannen.


Shit nu har jag abstinens. Har varit utan internet sedan i fredags. Nu ska det förhoppningsvis bli lite bättre med bloggandet.

Idol var skitroligt verkligen! Inte resan dit såklart eftersom jag och Jessica aldrig hittar någonstans och båda hatar stadskörning. Efter 1000 felkörningar och 1000 olika värgbeskrivningar kom vi fram.

Vilket tryck det var på publiken! Nästan bättre tryck och sammanhållning än på typ en U2, Madonna eller AC/DC koncert. Alla hejade, stampade i golvet, skrek, stod upp och gjorde vågen om vart annat. Alla va lika galna=)
I reklampauserna sjöng idolerna som redan har åkt ut, vilket var lite skoj. Det var roligt att höra Reza live.

Erik var galet bra! Han var ändå inte min favorit men han var ju skit bra live. Likadant Calle, fan vad jag gillar honom.
Tyvärr hade jag dåliga batteri och jessica hade glömt sätta i batteri i sin kamera så det blev typ 5 bilder och resten med mobilkamera. Men dom korten ser man ju knappt någonting på.

Sammanfattning: Toppenkväll!







Dagens outfit.

Dagens outfit

Det blev bara toppning hos frisören, men däremot en lite rolig uppsättning.









IDOL i Malmö.

    

Ikväll ska jag, Jessica och Minna ha en tjejkväll. Vi ska åka ner till Malmö, käka lite och sedan kolla på Idol. Vi beställde detta för länge sedan som en överraskning för Minna (Jessicas 12-åriga dotter). Hon vet fortfarande inte om det, därför har jag inte kunnat skriva någonting här på bloggen. Typiskt nog har Minna ändrat sig och tycker att idol är tråkigt. Men det blir säkert en superskoj kväll och jag tror att hon kommer tycka att det är skitskoj när vi väl är där.
Spännande att se vem som åker ut idag. Mina favoriter är kvar och jag vill egentligen att ingen ska åka ut, men gillar nog Calle och Tove bäst ändå. 
Jag tittade precis lite på repititionerna inför kvällen och det kommer bli sjukt bra ikväll. Tove ska köra "Pride (in the name of love)" av U2, Calle "Jumpin Jack Flash" av Rolling Stones och Mariette ska köra "Your the Storm" av The Cardigans. Nu blev jag superlycklig!!

Jag vinkar på er i TV-rutan ikväll!=) 







PANIK!

                                 
                                                          Jag har lila hår, hjälp!

Jag blev lite trött idag på att min hår har blivit lite gult istället för platinablont. Jag var inte riktigt nöjd med mitt silverschampo som gjorde mitt hår rosa/gult. Stefan (min frisör) sa idag då när jag pratade med honom att det skulle blandas ut med vanligt schampo och att det skulle bli bättre.
Såklart hade jag det i alldeles för länge (typ 30 minuter) och fick panik när jag tittade mig i spegeln.
Det är superlila! Det positiva är att det är mer lila än rosa nu, men jag kan ju verkligen inte se ut så här ikväll.
Jag fick ringa upp Stefan och fråga vad jag skulle göra. Ska prova först inpackning och om det inte hjälper grönsåpa. Hjälp!
Jag har tid hos honom nu kl 14.00 iallafall så jag hoppas att han kan fixa till något snyggt till ikväll ändå. Typiskt mig!!








Putande läppar.

       
     Varför dessa putande läppar?! Det ser lika ansträngt och onaturligt ut på killar som på tjejer.

Ja det är nog många av oss som önskar att vi hade fötts med läppar som Megan Fox och Angelina Jolie. Jag bland annat. Har man små läppar och känner att man vill ha dom större så tycker jag det är ok att förstora dom. Man vill ju dock inte att de ska se ut som exempelvis Meg Ryans eller Linda Rosings läppar.
Något jag däremot tycker ser så jäkla roligt ut är alla dessa putande läppar. Varför gör tjejer detta?! Det ser ju så onaturligt ut och man ser ju att personen på bilden trycker ut sina läppar. Plus att man ser trög ut. Jag läste en liten undersökning där killar hade fått svara vad de tyckte om när tjejer gör detta. 90% av 90 st som svarade tyckte att det såg skitlöjligt ut. Och jag håller med, not hot!







Whole lotta sunglasses.

                               
Kolla in denna supercoola klänningen från Ann-Sofie Back gjord av solglasögon! Här är det supevackra Rebecca Simonsson som bär den på Sturecompaniets 20-års jubileum. Jag har ingen aning om vad den kostar men jag vet att jag vill ha den!







Överambitiös.

Jag fattar inte varför jag är så överambitiös ibland. Jag känner mig ofta som Monica i vänner, måste bara ha det perfekt runt om kring mig och älskar att organisera.
Mitt senaste projekt är Peters filmer. Jag sorterar in dom i hans väska allt eftersom han bränner nya och lägger under TV-bordet. Det är nummer på varje plastficka som matchas med nummer i ett excel dokument. Igår la jag väl in typ 50 filmer, så nu är det uppe i 506 st.

Då kom jag på den brillianta idén att det hade sett väldigt bra ut med info om skådespelare, år och genre på varje film. Idag har jag gjort 50 st, som tog typ 2 timmar. Jag blir så trött på mig själv!
Men nu när jag väl har börjat så kan jag ju inte sluta. Nu måste jag verkligen plugga!







Strömavbrott med Justin Long.

    
                   Justin Long (var ju tidigare tillsammans med Drew Barrymore)

Först ska jag börja med att berätta att jag har en ny stor förälskelse, Justin Long. Det är lugnt, Peter vet om det.
Han är en sån "not obvious snygg nörd". Jag vet inte varför men jag har bara fastnat för honom. Innan har det varit Adrian Brody och Nicolas Cage, det ändrar sig hela tiden. I förgår satt jag och kollade på ohälsosamt många bilder på Justin på google. Vem är det som är nörden egentligen? =)

Nu försöker jag beta av hans filmer och då fick det blir "Die Hard 4" i söndags. I förgår bestämde jag mig för att ha en liten tjejkväll med mig själv och se "He´s just not that into you" igen. Superbra film btw. Massa kärlek! Igår kände jag mig sugen att se någon annan film med Justin Long, "Accepted". Vad händer när jag går igenom Peters alla filmer på datorn, jo strömmen går.
Mörkrädd som jag är höll jag på att bajsa på mig och är glad att jag har ljus överallt i hela huset som jag kunde tända.
Det fick bli ytterligare en kväll med "He´s just not that into you" i mörkret på Peters bärbara dator. Förhoppningsvis hittar jag en film till ikväll, kanske "Zack and Miri make a porno". Men nu blir det plugg!
 






Internet problem.

Blir så trött på vårat internet! Ibland går det att komma in med det tar 100 år, nu går det inte alls. Imorgon ska det iallafall komma en kille från Telia och förhoppningsvis fixa det. Därför har det blivit lite dåligt med bloggandet de senaste dagarna. Idag har vi iallafall redovisning så nu måste jag nog sitta och fixa lite med det.
Ciao!








Alla about study today.

                      
     Jag lånade denna bilden från http://emsedge.freshnet.se/. Blev helt kär i 
 denna spetskoftan med axelvaddar, men lite besviken när jag läste att den var
   vintage. Någon som sett något liknande att köpa på gärna tipsa om det!


Klockan är 08.30, en timme senare än jag egentligen hade planerat att gå upp. Idag blir det verkligen bara plugg för mig så bloggen får jag lägga på hyllan idag. Skulle ha pluggat ända sedan i torsdags, men så har det ju inte blivit. Imorgon är det muntligt test och vill verkligen kunna det.







Rainy Sunday.

                                    
    Peter fick hem byxorna han beställde från Jimmy Choo-kollektionen igår.
       De var inte alls fina, men Gibson klädde däremot väldigt bra i den här 
                                  superfina Jimmy Choo-påsen.



Det blev en lyckad kväll igår och man åt för mycket som vanligt. Det blev en film efter att mamma och pappa åkte hem vid 00.30. Underworld 3 blev det. Har inte sett någon av de andra men jag gillade denna. En mörk vampyr/varulvsfilm med lite fighting och kärlek såklart.

Idag vaknade man upp med migrän, så pass att jag kräkte. Jag hatar verkligen det, hela dagen blir förstörd. Idag måste jag iallafall plugga, för på tisdag ska vi ha muntligt test i skolan. Läraren kommer att ställa en fråga och peka på någon som ska svara, jobbigt!







Lördag = räkfrossa.

Som vanligt! Pappa har tjatat hur länge som helst att jag ska bjuda på räkor för att vi typ köpte 15 kg. Så ikväll blir det räkfrossa och massa annat gott med mamma, pappa, Jessica, Markus och Minna. Johannes är och hälsar på också så han får bli en familjemedlem ikväll och joina oss.

Oj nu kommer dom om en halvtimme då dags att duka!







Fyndat i Ullared.

     

Är sjukt nöjd över min supersöta flanellpyjamas som jag köpte för 80 kr. Har letat efter en i 2 år men har bara hittat med typ snoopy och sånt på för över 200 kr.
Det blev två silvriga kuddfodral som kommer att ta plats med mina andra kuddar i soffan, 49 kr/st. Två enkla, mysiga vardagströjor för 49 kr, samt 99 kr. Självklart blev det lite underkläder som, billiga trosor och sockar. Strumpbyxor och knästrumpor är faktiskt jäbligt dyrt annars så passade på att köpa på mig lite inför vintern. Jasg köpte ett par glittersockar för 10 kr som jag inte vet om jag kommer att använda, men kan vara coolt i ett par klackskor nu när kylan tränger sig på. Lampan gick på 150 kr.

Självklart köpte jag ju lite annat smått och gott som toalettartiklar och sånt. Det blev lite presenter till Peter och julklappar, men det kan jag ju inte lägga ut på bloggen såklart.








Brudarna på Ullared.

    
                                                   Tina och Emma var shoppingsugna!


Shit, man går in med sån jävla energi men kommer ut med absolut noll kvar. Jag blir galen på alla kundvagnar och människor! Det måste vara sjukt stressande att jobba på ett sånt ställe varje dag. Självklart handlade man ju för mycket som vanligt. Det går verkligen inte att handla under 1000 spänn när man är där. Jo, Tina klarade det. Men och andra sidan vet jag ingen som är så duktig på att inte spendera pengar som henne. De flesta julklapparna är ju iallafall fixade nu. Skönt!
Men jag skulle verkligen kunna handla hur mycket som helst där. Man går in rätt lugnt men när man väl har lagt ner något i kundvagnen så går det bara inte att sluta. Till slut tog jag mitt förnuft till fånga och la tillbaka lite saker innan jag gick till kassan. Det var ju en jäkla tur eftersom det var precis att pengarna räckte. Hade visst inte så mycket på kontot som jag hade hoppats på...oops.
Ska försöka lägga ut mina fynd lite senare. Först ska jag städa!







Ullared....tjallallallala!

                        

Weehoo..idag ska jag till Ullared med mina bästisar Emma och Tina. Så om någon timme kommer man vara den där shopping-galningen som alla blir som kommer dit och köpa 1000 fryspåsar=)
Ska verkligen försöka att inte köpa något onödigt idag. Det ska bara bli skoj att åka på en utflykt med mina girls för det var så jävla länge sedan vi gjorde något tillsammans alla tre.

Jag fick godkänt i inköpskursen förresten, det har jag glömt att säga. Gött som fan! Lite stolt över mig själv är jag allt. En liten parantes bara.

Nej, mot Ullared!







RSS 2.0