AW12 Stylein.



Diviana 1299 kr

Äntligen har Stylein släppt sin höstkollektion! Precis som förra höstkollektionen så tycker jag att denna är helt underbra. Kanske är det för de underbara färgerna som de som de väljer att använda. AW11 var jag helt galen i deras färg Nut och Wine.  Nu har dom tagit in en lite annan Wine men precis lika bra. Denna klänningen är min absoluta favorit som släpps hittills. VILL HA!!









Varning för pinnaben.

 

 

 

Ja ni kan ju gissa vilka som är mina, min familj såg det direkt. Jimmy gjorde inte det. Ett minus till honom! ;)



Just nu mina kära vänner hittar ni mina spiror på Nelly's förstasida. Vi var för ett par veckor sedan och gjorde en plåtning på Almenäs i Borås och detta blev resultatet. Det roliga är ju att dom flesta benbilder är Nellys anställda och inte på modeller. Men med rätt kamera, fotograf, ljus och retusch blir resultatet riktigt bra.
Och såklart vill man ju ställa upp när det är benkris och framför allt få göra lite annat för en stund. Plus att det är sjukt roligt att se resultatet, för det ser ju lite mer glammigt och bekvämt ut än var det är.








Love from Diana Orving.



Äntligen har min Diana Orving-klänning kommit! Har väntat hur länge som helst på att den skulle släppas på Nelly, och när den väl gjorde det, slarvade såklart posten bort mitt paket. Som tur var kom min storlek in igen och jag kunde återigen klicka hem denna kärlek. Nu är den ju såklart slutsåld igen och jag är grymt glad att jag fick den till slut. Så ikväll blir det invigning av denna skönhet på Jazzhuset.








RSS 2.0