The real thing VS. fake

                    

För en gång skull lyckades jag hitta en snygg kopia. Den svarta är Burberry Prorsum från www.net-a-porter.com för 20 000 kr och den beige från www.modekungen.se för 899 kr.
En trench coat är alltid ett bra köp. Klassisk och kommer alltid att funka. Dessa har ju däremot lite roligare detaljer som markerande axlar.









Lite nytt tack!


Jeans shorts 499 kr, spetsklänning 699 kr, jacka 899 kr, spets shorts 349 kr, t-shirt 349 kr, t-shirt 349 kr, allt från www.modekungen.se

Hela kvällen har jag suttit och sytt och det är så tråkigt. Speciellt när man inte har en symaskin och kan göra det hemma när man känner för det. Jag har sytt söndriga kläder, sytt om tröjor och sytt upp byxor. Fan va skönt det skulle vara om man bara kunde köpa nya kläder istället! Som detta ovanför kanske?!







Händelserik lördag.

                                 
                                       Transparent blus från Åhlens 52 kr på myrorna.

                                  
                                                       Mexx kofta 65 kr på myrorna.

                                  
    Gulligt linne av okänt märke som jag hade tänkt sy upp så att det blir kort. 50 kr på myrorna.


Vilken lördag! Var först i Halmstad med Jessica och fyndade ett par byxor, en kofta och två tröjor för 240 kr. Vi hann med en mysig fika på Robert's Coffee också innan vi åkte hem.

Jag var ensam hemma på kvällen och unnade mig lite tacos och Sex and the City. Daniel kom över sen och käkade lite och vi drog ner till hotellet. Fullproppat verkligen och kände inte igen en jävel. Det hade nämligen varit klassträff där tidigare på kvällen. Vi satte oss i en hörna, tog en öl och bestämde oss vid 12-tiden att antingen får man nog gå hem eller börja shotta. Så det fick ju bli ett par tequila. Detta har såklar alltid sina för och nackdelar. Jag hade en jävligt rolig kväll men har fortfarande migrän såhär två dagar senare.

Så var det måndag igen och 4-dagars vecka. Nice!







Laddar.

                     
                                    Bachman-Turner Overdrive "You Ain't Seen Nothing Yet" 
                        (Jag vet, sjukt dålig kvalitet men gick inte lägga in någon av de andra)



Snackade med Fia idag som tipsade om en Sweden Rock playlist på Spotify där alla band som kommer läggs upp. Tänkte jag skulle börja lyssna igenom den och ladda inför festivalen. Och jag måste ju säga att där var ju många bra band som man inte har en aning om. Jag menar, jag är ju inte så hård av mig så jag lyssnar gärna på ett band som inte skriker hela tiden. Not my thing!
Men hittade iallafall det här bandet Bachman-Turner Overdrive som tydligen hade gjort den "You Ain't Seen Nothing Yet". Det kommer ju bli as nice med lite soft musik också!








Beige.



Mina favoriter från Jil Sander's SS 2010 kollektion. Snälla låt det bli vår nu! Ljust ska det vara, bara ben och ett par killerheels!







Söndag = Chickflicks maraton.


My favourites! Något med Jude Law, Justin Long eller Kate Hudson funkar visserligen alltid för mig. Och det viktgaste är att det är en massa kärlek!


Usch idag är man ju sjukt sliten! Inte för att man drack så mycket igår utan för att det verkligen har varit fullt upp hela helgen. Men jag klagar inte, det är absolut bättre det. Har bara inte sovit riktigt i helgen och igår körde vi laserdome. Det är ju roligt! Man går verkligen in för det och blir ju som ett barn igen. Otränad som man är, kan jag knappt röra mig dag. Benen värker som aldrig förr, men det var det ju helt klart värt. Lite party party på kvällen också gjorde dagen till en nice avslutning.
Idag får det bli myskläder och en heldag på soffan med lite härliga chickflicks.







Hello my name is Penny Lane.



Har jag sagt att jag älskar Almost Famous? En helt underbar film med massa härlig musik. Lyssnade på soundtracket medans jag lagade mat och önskar att jag hade hette Penny Lane och befann mig på 70-talet. Alla kläder och musik, det verkade ju helt underbart. Särskilt att spendera sin sommar i en turnébuss tillsammans med ett rockband. Då hade man fasen inte haft tråkigt!








Telephone.


Såg Lady Gaga och Beyonce's nya video idag, Telephone. Så jävla snygg! Det känns att det är Jonas Åkerlund. Gillar inte direkt Gagas låtar även om jag tycker att hon är stencool, men denna däremot åker nog på vid nästa partaj! Dom där snopprykten kan väl viftas bort efter denna videon, annars har hon ju gömt den väldigt bra.








Finally...

Äntligen 5 månader senare fick jag min efterlängtade skiva! Bara remixade låtar, vissa bättre än andra såklart. Jag ville mest ha den för den underbara remixen av "I'll go crazy if I don't go crazy tonight" som dom spelade på 360° turnén. Hörde många som inte alls gillade den men det var faktiskt en av mina favoriter, och tycker att dom hade gjort ett bra jobb med att "hotta" upp den här annars ganska tråkiga låt. Kan man annat att älska när Larry kör bongotrumma för en gång skull!

En öl eller två.

                          
                                                     Calle & the Undervalleys + Tilda + Kajsa

Åh ikväll är det lite after work igen! Det gör verkligen att veckan går lite snabbare. Vill absolut inte vara en som bara längtar efter helgerna och låter livet springa förbi, men just nu får det vara lite så. Missade ju när Tilda uppträdde (körade) igår men hittade en låt på youtube, så nu fick jag ju iallafall se det. Inte live dock. Sen var ju Kajsa med och Josef som jag inte har sett sedan gymnaset typ. Nej, lite ombyte och göra sig redo för kvällen kanske?








Love at first sight.



Det kliar verkligen i fingrarna! Det känns som det var 100 år sedan jag köpte ett par riktigt snygga partyheels nu. Tyvärr är plånboken fortfarande tunn och jag får helt enkelt vänta. De här underbara hittar ni iallafall på www.asos.com.









Jean Paul Gaultier SS10.



Åh sommar sommar sommar! Ett par hängselbyxor och en fladdrande långklänning tack. Massa naken hud och ljusa färger. Om man bara kunde vara lite solbränd också!








Filippa Bark.

         

                                                                  Filippa Bark - Vårkänslor

Min systerdotter ville tvunget visa Filippa Bark klipp igår för tydligen var jag lik henne. Det är några i klassen som har sagt detta också så jag var ju ändå tvungen att se vad det är för något. Tänk att jag har missat detta! Jag skrattade så att jag höll på att kissa på mig och jag är verkligen lik henne. Skulle kunnat vara jag när jag var yngre (inte till sättet dock), jävligt roligt! Så här tänkte jag dela med mig av ett klipp så att ni andra som också har missat detta får se hur jävla kul det.








Calle & the Undervallyes + Tilda.


Måste ju såklart tipsa om en spelning i Stockholm på tisdag den 16 mars. Klockan 20.00 tror jag bestämt det var på Stockholms slott ska Calle & the Undervallyes spela. Jag önskar verkligen jag var där för att min kära Tilda bland annat ska vara med. Det var för länge sedan jag såg henne uppträda sist. Tyvärr har jag ingen möjlighet att ta mig upp, men för er alla andra som är där, gå dit!









Live musik och trevlig sällskap.

            
                                                                                  Gulleparet!

            
                      Med lite dricka, sång och mycket trevligt sällskap kan det knappt bli mycket bättre.

                          
                                                                           Johan, Dennis och Johan.

                           
                                                                           Jag och sockertoppen.

             
                                            Det är inte ofta man har ett helt "band" i vardagsrummet. 
                                                   Johan, Dennis, Daniel på girarr och Johan på bas.

            
                                                        Till och med sångehäften hade dom med sig.

          
                                                          Partyprissarna, Marie och Linda i soffan.

           

Åh vilken underbar fredag det var igår. Bilderna talar ganska tydligt, men det blev ett bra gäng hemma hos oss. Live musik och trevligt sällskap hela kvällen. Varför gör man inte detta oftare?! Jag är iallafall sjukt taggad att börja spela gitarr. Jag får börja öva på mina få ackord Daniel lärde mig igår.

Ikväll däremot har jag ingen aning om vad som händer. Är så kluven, vill göra något men vet inte vad. Peter och grabbarna är i Halmstad och käkar. Har man väl börjat ta tag i och socialisera sig lite så är det helt plötsligt så jävla tråkigt att sitta själv en kväll!







RSS 2.0