The perfect day.

                  
                            Biffy Clyro och Foo Fighters på Stadion den 22 juni.


Lite trött och bakis efter att ha spenderat kvällen igår hos Marie och Johan och druckit vin, snackar skit och spelat instrument. Hoppade skolan för att jag helt enkelt var för trött. Men bokade biljetter till Foo Fighters och Biffy Clyro istället. Det kommer bli så sjukt bra! Jag älskar verkligen Biffy Clyro. Och sedan fick jag en intervju på ett företag i Stockholm. Så innan måndag vågar jag inte riktigt säga något om något skiter sig. Men hur perfekt kan inte dagen bli?! Bara att slippa den här pressen att söka praktikplats är så jävla underbar. Nu behöver jag visserligen ett boende, så har någon ett rum eller lägenhet över så säg till.








Girls night out.


Dj Tilda in the house.

 


Snyggast på dansgolvet verkligen.


Hot hot hot or not.

Tilda hade lite problem med sitt halsband som ramlade vad var 10:e sekund typ. Så går det när man hoppas och studsar.

                                                   
                                                                                           Close-up.

I helgen var jag i Stockholm och hälsade på släktingar och Tilda. Jag var med mamma på Formex mässan också, vilket var rätt skoj faktiskt. Tilda fick tyvärr jobba fredagskvällen och hela lördagen, men på lördagskvällen blev det iallafall party party!
Vi skulle gå till något ställer som hette Kåken och ta en fördrink, men dit hittade vi ju inte såklart så det blev att vi drog till Strand direkt istället. Jävligt sjysst ställe måste jag säga. Mindre rolig att gå upp halv 10 dagen efter för att åka 5 timmar bil ner till Småland. Men kul hade vi, så det var det värt!








Stockholm och Paris.

                                                       

Jag fick en "liten" present av min kära igår. En weekend i Paris till våren/sommaren!! Äta massa croissanter och dricka kaffe på mysiga kaféer. Gå på Louvren och kolla på Mona Lisa och allt sånt tusistigt som man bara måste göra. Det kommer bli awesome!

Men först...en helg i Stockholm hos min kära Tilda! På lördag åker fesblåsan och partklackarna på också drar vi ut på stan. Fan vad jag har saknar Stockholm..och Tilda såklart!







Sommarinspiration.

                                  
                                                                       www.topshop.com

Tänkte bjuda på lite sommarinspiration den här dystra vinterdagen. Det är ju bara is på vägarna och jag längtar tills man kan börja använda lite klackskor igen. Det fick mig att tänka på våren och jag fick lite inspiration från Topshops hemsida.







Plugg plugg plugg... eller?

Tenta imorgon och jag vet att jag måste plugga. Det har jag vetat hela julen, vilket jag inte gjorde. Inte heller förra veckan utan sköt på det till denna veckan. Och vips är det torsdag...dags att börja plugga kanske? Ändå slutar det med att jag surfar runder på nätet, sorterar papper, sminkar mig, städar eller något annat som är roligare än att plugga. Plugga 20 minuter till sen måste jag sova...ska ju trots allt upp vid 4. Men som vanligt, det får gå som det går! Sov gott alla!







Shoes shoes shoes...

              

Åh älskade skor! När jag får ett bra jobb ska jag skaffa mig en lägenhet där jag kan ha ett rum bara till skor. Det går helt enkelt inte att få för mycket av! Men nu har jag mognat lite och fösöker köpa skor som jag faktiskt kan gå i och har fösökt sälja alla oanvända som bara stått och samlat damm. Det svåraste är ju när man beställer på nätet då från exempelvis USA. Nu har jag iallafall hittat mitt nästa span som säkerligen inte är alls bekväma men ack så vackra. Såklart likdana som Kat Von D har. Även dessa är från Bordello Teeze kollektionen. Titta och njut!








Bordello Teeze.

           
Har dreglat lite över Kat´s skor sen jag köpte boken för en månad sedan. Blev helt galen när jag nu hittade dessa skorna, exakt som Kat Von D har. Dom är ju så sjukt snygga och inte särskilt dyra. Men såklart har man ju inga pengar som vanligt. Bordello Teeze heter dom och ligger på drygt 1000 spänn om någon är sugen på att trippa runder som Kat Von D.








Mycket som hänt sedan sist...


                                                          R.I.P Jörgen


Mycket har hänt sedan sist! Jag har sett Gogol Bordello, träffat Kat Von D, slutat min praktik på Nelly, kanske bestämt mig för vilken tatuering det blir, partajat och shoppat en massa nytt. Idag gick tragiskt nog en vän bort och mina tankar finns just nu hos hans närmsta och hans familj. Ännu en gång blir man påmind som hur kort livet är.








RSS 2.0