Är det par-tey så är det!

I fredags fick det bli rejäl avslutningsfest för "Världens bästa låtar". Det blev så jäkla lyckat och jag kan inte fatta att jag orkade hålla igång från klockan 19-04 och fortfarande inte vilja gå och lägga mig. Det var galet och här kommer lite bilder från kvällen.



Kvällens bild!


Christian, jag och Naggan.


Dags för skumpa. Så jävla happy man kan vara!


Peace tecknet var en klar trend för kvällen.




Jessica och Fanny vad jävligt på G.


Fanny, alltid lika snygg.


Äntligen dags för lite "Folsom prison blues".


Fullt ös på scenen.


Lite bugg.


Och en "tabledance" såklart.



Lite powernaps för att återhämta energin. Fanny och Marie tog en lite paus på golvet och Daniel på bilden under körde på stolen.


Vad jag gör kan man ju däremot fråga sig.


Axel är verkligen priceless på dansgolvet.


Åh hett, eller inte.


Och sist men inte minst lilla Johan.








In the moment.


Kan ju inte säga annat än att det var fullt ös på scenen. Ni ser ju, mitt hår hänger ju knappt med.


Johan kör lite solo.

 

Lite gäsartister hade vi lyckats får in också. Jonis spelade lite extra låtar och Helena sjöng. Fy fan vilken bra Björk imitation hon körde.


Jag är verkligen totalt slut efter kvällens föreställning. I och med praktiken känner man att man måste vara på topp hela tiden, och det blir så sjukt ansträngande. Ikväll hade jag nog ätit lite dåligt och kände mig yr under hela föreställningen, vilket gjorde att jag tappade balansen flera gånger när jag körde min Michael Jackson imitation. Annars var det en toppen föreställning annars. Skit mycket folk och bra publik.

Imorgon är det sista och det känns ju lite tråkigt. Men på fredag blir det fett partaj iallafall med hela gänget och alla andra.








Odeur AW 2010.


 

Här är mina favoriter från Odeur AW 2010 som visades nu i februari på Stockholm fashion week. Sjukt snygga bilder! Och titta lite extra på den manliga modellen som är Tilda's Axel.








Chill i halmstad.

                            
                                                        Bild från www.amlul.com.

Idag blir det nog lite biljard, öl och kanske lite dans i Halmstad. Jag såg den här bilden med den perfekta outfiten. Tyvärr är det typ 3 meter snö överallt så det får nog bli lågskor och pälsjackan idag.







En fredag i min lilla håla.

    
              Som vanligt fix Jasse fixa håren. Det är ju perfekt med en frisör på förfesten.

                  
                                                                 Jasse och Jessica.

                              
                                                            Och vin blev det såklart.
                             
                             
En helt vanlig fredag i Markaryd. Efter att ha ätit lite och räkor och druckit lite vin var man inte jättepeppad att gå ner till Baccus. Men det var bra att vi gjorde det, för vi hade faktiskt jävligt skoj. Men får inte roligare än man gör sig helt enkelt. Plus att det är ju så skönt att komma ut och se lite människor, för man gör ju inget annat än att sitta hemma i detta tråkigt vädret.
Nu blir det iallafall skottning, vilket inte känns jättemotiverande. Men man måste ju ha ut bilen. Och ikväll blir det party party igen!







Fireflies.



Klänning 530 kr TOPSHOP, hatt 230 TOPSHOP, leopardbody 295 kr TOPSHOP, kofta 350 kr ASOS, gladiatorsandaler 530 kr TOPSHOP, playsuite 400 kr ASOS, wedges 1770 TOPSHOP, kavaj 700 kr ASOS.



Ikväll blir det räkor och lite drinkar. Lite dans kanske? Är så trött på mina svarta kläder, även om det är den absolut bästa färgen. Behöver lite ljusa kläder och lätta kläder. Framför allt lite mer färg. Sommar med andra ord!








Sommarsommarsommar...



Åh vad jag längtar efter sol nu. Så sjukt mycket roligt som händer i sommar så jag vet inte hur jag ska hinna med allt för en gång skull. Vill verkligen till Sweden Rock, jag menar Guns n' Roses och Aerosmith. Men tiden och pengarna kommer nog inte att räcka till.
Äntligen börjar det kännas lite bättre på praktiken nu, men det ändrar sig dag för dag. Idag kände jag iallafall att mitt projekt klarnade och det känns inte helt omöjligt.

Imorgon är det helg, äntligen! Frågan är bara vad som händer?
De två sista föreställningarna nästa vecka också, onsdag och torsdag. Missa inte det!








Fetto soffa.

    

Fick hem den nya soffan igår. Vilken fetto soffa. Efter att ha haft 2 Klippan soffor känns den verkligen enorm. Men man vänjer sig nog. Ska bli jävligt skönt att kunna breda ut sig iallafall. Nu behövs det bara ett tv-bord också.
Imorgon är det iallafall fredag, gött! Planer måste smidas inför helgen, för det här tråkiga vädret dödar verkligen mig. Nu gäller det att börja hitta på lite skoj så att våren kommer snabbt.








Tomt utan föreställning.

                          
                                              Daniel har fått in svingen med kavajen.

                          
          Denna bilden är ju så rolig så jag kissar nästan på mig varje gång jag tittar på den.

                           
                                                  Johan på gitarr och Tony på trummor.

Shit jag har varit dålig på att skriva. Har verkligen haft fullt upp! Första lediga eftermiddagen idag sedan praktiken. Det har varit träning eller föreställning varje kväll. Men det känns verkligen skit konstigt idag för nu har man helt plötsligt ingenting att göra.
Igår var det en typisk andra-föreställning. Allting gick fel. Men det är så det ska vara, det måste alltid bli någon föreställning som skiter sig lite. Men det är ju så jävla kul att stå på scen! Det var så längesedan så jag har glömt allt det där. Det är mysigt på något sätt med förberedelser, repititioner, städning efter showen...
Ni som inte har varit och sett det än så lovar jag att det kommer bli gymt nästa vecka. Då har det förhoppningsvis lagts till lite extra också.








Dagens "gåva".

                                       
Ja, Naggan köpte en ny bil i Stockholm idag. Tydligen glömde de gamla ägarna lite saker i bilen, vilket resulterade i att jag fick mig ett par nya skor. Inget jag skulle lagt pengar på, men de åker nog på någon gång när det är party.







Premiär.

                              En liten sneak peek på föreställningen för er som inte var där.
                  
                  
                  

Äntligen kan man pusta ut. Premiären är över och det gick över förväntan. Genrepet gick bajs verkligen, men det är ju så det ska vara. Hade sjukt kul!
Nu blir det sängen för imorgon är det praktik igen.








A lot to do.

Shit nu är det mycket. Jobbet hela dagarna och sedan direkt träning. Jag har bara inte orkat börjar på min rapport än och känner lite ångest över hur jag ska börja. Jag börjar få lite smått panik över att föreställning är i övermorgon och allt inte sitter. Men det kommer bli jävligt roligt om vi lyckas.








New.

                  

Jag är verkligen helt slut nu. Första dagen på LIA:n idag och det är alltid lika ansträngande att komma till en ny arbetsplats. Man känner sig alltid lika bortkommen.
Ikväll blir det träning. Ni glömmer väl inte bort showen på Kulturhuset på torsdag? =)
Tänkte på att visa mina nya brillor också. Jag fick dom i fredags men har varit för jävla dålig på att uppdatera helt enkelt. Nu blir det dans dans dans.








Oh what a hangover...

Vilken rolig kväll vi hade igår! Det var klassfest nu innan vi alla drar ut på LIA på måndag. Skit bra förfest hos Fredrik och Stallarna var lika roligt som vanligt. Tyvärr åkte jag ifrån kameran och kan inte lägga ut några bilder vilket är jävligt tråkigt.
Idag har det ju däremot inte varit en bra dag. Gick upp klockan 10 eftersom jag skulle ha ett litet "möte" på fiket. Sen fick jag sådan fruktansvärd huvudvärk, så resten av dagen har jag spenderat i min säng. Och min kära pojkvän har serverat mig rostade mackor och dricka när jag har behövt det. Vad skulle jag gjort utan honom.

Ikväll ska vi fira Jessica lite som fyllde år igår. Det får bli lite mat och sedan gå och lägga mig på soffan. Att man aldrig lär sig!








Outfits from H&M.

Ville bara tipsa om 3 härliga sommaroutfits från H&M. Det är bara att gå in och spana efter fler outfits på hemsidan.








RSS 2.0