A lot in a week.

Helgen bestod av massa cykling...

Musik...


Och öl!



Mycket har hänt på en vecka! Jag har fyllt år, vi har varit hemma i Markaryd och festat. Vi har kommit hem efter en hel helg i Markaryd och upptäckt att duschen stod på på det varmaste. Lägenheten drypte av vatten så vi har fått städa, vädra och fått en massa saker förstörda. Dessutom har jag blivit av med min gamla lägenhet. Alltså en massa kul och en del tråkigt som har hänt.

Men nu är det bara en vecka kvar till Sweden Rock och tills min semester börjar. Faaan va gött!







Imageplåtning.



Mitt i alla tusen saker att göra frågade Felicia om jag kunde tänka mig att ställa upp på en imageplåtning på eftermiddagen. Kul med ett litet avbrott och får vara med på en plåtning tänkte jag. Det var ju bara benen som skulle synas så då var det ju lugnt.
Kan tyvärr inte säga vad kampanjen är för men tror det kommer någon gång i höst. Här kommer en liten sneakpeak iallafall. (Btw jag är benen till höger)








Sun. Love. Photographing.




Underbara onsdag! Bästaste vädret, bara 14 dagar kvar till Sweden Rock och det verkar som att jag har blivit av med min lägenhet. Sjukt varmt fortfarande efterjobbet så vi bestämde oss för att åka och ha lite picknick och fota lite såklart. Helt sjukt att solen fortfarande brände klockan halv 9 på kvällen. Äntligen är sommaren här! Det är ju så underbart när man kan vara ute hela kvällarna.







Oh yeah.



Nu är mitt namn på dörren, jag har fått papper om adressändring och en tjej vill ta över min lägenhet. Plus att sommaren verkar ha kommit. Det här ska nog bli bra!








Flytt.

 

Söndagar har blivit lite av vår grej att gå ut och fota. Jag behöver öva och Gibson får springa fritt. Det händer lite framsteg och igår började jag till och med fota lite manuellt så det här ska nog arta sig. I helgen har jag flyttat och mina päron har varit här. Så nu kan man säga att jag bor officiellt i göteborg. En liten adressändring som krävs bara. Var ute och käkade med Jimmys föräldrar och mina försäldrar i lördags. Supertrevligt! Och skönt att ha det avklarat.

Så dags för ny vecka, massor att fixa med!

 

 

 

 

 

 


Kristi Himmelfärdsdag 2012.




Sååå skönt med en ledig dag mitt i veckan! Sov lite för länge vilket ledde till att jag vaknade med huvudvärk. Dagens i-landsproblem. Vi hade besämt oss för att grilla i Slottsskogen men regnet vägrade ju att ge med sig. Så vi bestämde oss för att "grilla" inomhus hos Sandra istället. En mycket trevlig kväll hos Sandra med god mat och trevligt sällskap. Imorgon har jag tagit ledigt för då kommer mamma och pappa. Flytt och städning är det som gäller imorgon!








Dagens höjpunkt.

Bikini från Wonderland som kommer ut på Nelly i höst.



Idag fick jag detta superfina prover från Wonderland av Sandra idag. Det är absolut det bästa att jobba inom modebranschen. Rabatter, utförsäljningar och gratisprover. Perfekt för en shopoholic som jag.
Denna bikinin kommer ut i höst för er som är intresserade. Den får åka med till Frankrike och Italien i sommar!








Oragniserat kaos.



Detta fina kortet tog Elliz på mig för någon dag sedan och jag fick höra att jag hade en post-it fetisch. Men det är bara mitt organiserade kaos som uppstår när jag ska släppa produkter. Nu i dagarna har vi haft fotning så glöm inte att gå in på Nelly och kolla alla fina underkläder som kommer ut.
Idag hade jag tänkt att vara duktig och gå ut och gå en lång runda eftersom man har suttit inne hela dagen. Men såklart fastnade jag ju framför The New Girl och vips var klockan nio. Attans... en minirunda kanske. För imorgon är det full rulle, mycket som ska hinna bli klart innan helgen. Ciao!








A regular cold Sunday.




En rätt allmänt tråkig söndag som började med huvudvärk, slutade rätt bra ändå. Gjorde lite pannkakor, kollade lite Vänner, min kärlek lärde mig några låtar på gitarren. Också var vi ute och fotade lite. Det är skitroligt när man väl har kommit igång, men hatar att jag inte kan allt med en gång. Öva öva öva alltså...








Saturday night in Gothenburg.



Solen har gått ner över Göteborg och jag ligger i soffan i mitt nya hem och har Sex and the City maraton. Lite tråkigt med tanke på hur fin kväll det var tidigare men var så sjuuuukt trött efter allt flyttande och städande från idag. Så jag bestämde mig för att unna mig en stor sushi och vila en stund på soffan. Sen var jag fast!








New place.



Har ju glömt att skriva att vi äntligen har flyttat in i dom nya lokalerna! Visserligen för två veckor sedan men jag är ju sjukt dålig på att uppdatera. Nu när man är här så förstår man knappt hur man kunde arbeta i dom gamla lokalerna. Det är grymt nice nu i alla fall. Alla är mer uppdelade, man sitter med sin inköpare, man har plats, allt är ljust och fräscht!
Allt som fattas är någon av mina vänner på denna väggen! Har letat som en tok för det hade varit så kul om det fanns någon av mina vänner, men icke.
Det är mycket som händer nu helt enkelt, Nelly flyttar till bättre lokaler och jag flyttar till Göteborg. Kan knappt inte bli bättre!
















I'm back!



God morgon alla morgonpigga!
Själv har jag varit vaken sedan 7. Men somnade ju också på soffan typ vid 22. Damn Friday nights! Min kära ska till tyskland idag och köpa alkohol och jag tänkte roa mig med att flytta lite mer grejer från min lägenhet och börja städa den lite. Lika bra i detta skitvädret och jag har inget bättre för mig. Finally är jag snart göteborgare for real!









RSS 2.0