Rock 'n' roll dream.

Skor från Kermit Tesoro



Lördagen blev lugn med pizza och film, helt perfekt faktiskt! Idag tänkte jag uppta mitt målande från igår, snart så är allt i lägenheten vitt. Sitter och dagdrömmer lite om dessa Kermit Tesoro som hade fulländat min skohylla! Dock ligger dom på runt 4000 kr, så jag får nog fortsätta dagdrömma ett tag till. Mer rock 'n' roll hade det inte kunnat bli annars!









Girly.

Mitt nya fynd!


Ja nu när man bor själv så kommer man på att det alltid är saker som fattas, typ verktyg. Hur kul är det att köpa på en skala? Eller sygrejer som man alltid kunde låna av mamma innan. Nej, dags att växa upp och ta tag i sitt liv kände jag när jag såg denna rosa skruvdragaren. Jag kunde helt enkelt inte låta bli! As söt och rosa, perfa. Så nu tänkte jag ta en kreativ dag och måla allt i lägenheten vitt och skruva upp lite hyllor och grejer. Vuxenpoäng!









Wine and fondue.

Kammade hem storvinsten på vinlotteriet på jobbet igår, inte illa! Nu är det helg!


Jag skulle bjuda på lite fondue, men någon blev lite trött på att det aldrig tog fyr och höll på att bränna upp halva köket istället. Det slutade bra och funduen blev god!



Så har man gått och dragit på sig någon allergisk reaktion lagom till halloweenhelgen så sminka sig får man ju inte göra. Toppen! Skulle åkt på rock/halloweenkryssning egentligen men fick hoppa det vilket var sjukt tråkigt. Kom lite olägligt med alla utgifter som också ville komma denna månaden.

Men om man ska vara lite positiv så vann jag i alla fall på vinlotteriet på jobbet igår! Sjukt vad glad man kan bli för så lite. Eller lite och lite, 10 vinflaskor räcker rätt länge för mig. Så igår blev det en mysig fonduekväll med lite gott vin. Helt perfekt fredagskväll helt enkelt!








Oh oh Stylein!


Elvan klänning 1699 kr Stylein och Strength kofta 570 kr på REA också Stylein såklart.


Jodå det var väl ett tag sedan nu. Men så är det när man har ett jävligt busy life helt enkelt:) Det rullar på, på Nelly. Ska bli lite mer insatt i underklädesavdelingen vilket känns grymt kul. Man vill bara lära sig mer mer mer! Hade en sjukt trevlig kväll i göteborg i helgen som slutade med flera timmars promenad och stora skavsår på fötterna. Men det var det värt! Jag har beställt hem de här underbara plaggen från Stylein. Om det nu bara kunde trilla ner i min brevlåda så att jag kunde börja använda dem också.

Förra veckan var det Borås Fashion Days men hann tyvärr bara gå på invigningen eftersom jag var tvungen att åka till Stockholm på fredagen. Både en tråkig och trevlig dag faktiskt. Begravning på dagen, men käkade pizza med släkten på kvällen. Grymt kul att träffa alla kusiner och allt som jag inte har sett på typ 10 år.








RSS 2.0