Do die for...



De svarta med nitar ligger på 264$ och de med spetstyg ligger på 169$.


Dom här underbara dojjorna hittade jag på en hylla på jobbet idag. Dom är så snygga så att jag tror att jag dör lite. Vet inte om vi kommer att få in dom än men annars hittar ni dom på Solestruck om det är så att ni är sugna. De svarta hade varit perfekta typ alltid och de andra hade jag gärnar sprungit runt i på krogen/klubben i sommar!








My new love.

 

Nu äntligen har den kommit in i svart, skinnjackan från Jofama. Den är verkligen helt perfekt! Efter att ha köpt billiga "skit"-skinnjackor dom senaste 8 åren känner jag att det var dags att lägga pengarna på något riktigt. För lets face it, har jag haft skinnjacka i 8 år så kommer jag nog att köra på det ett par år till. Ni hittar den på Nelly för 2795 kr.







More drama less work.

 

Äntligen är denna dagen över! Det har varit alldeles för mycket störningar på jobbet idag. Möten, försökt få ihop elelerment, strömavbrott, brandlarm som gått, ja you name it. Ingen aning om vad jag gjort idag egentligen för det har bara varit avbrott efter avbrott. Men nu äntligen ska jag till Göteborg och träffa mitt hjärta. Som för övrigt ska bjuda på middag, kryss i taket. Har aldrig sett han laga mat någonsin. Och sedan blir det dancehall. Förhoppningsvis ett nice slut på denna dagen!








Jofama.



Jag älskar verkligen jackor och skulle kunna köpa hur många som helst. Finns inget snyggare till en outfit än en riktigt sjysst jacka. Jag älskar denna från Jofama verkligen. Men med tanke på att den ligger på 2795 kr så är kanske inte röd rätta färgen att köra på. Grymt snygg färg dock men kanske blir för mycket till mitt oranga hår. Jag får helt enkelt hoppas att den kommer in i svart istället. Då jävlar!









The New Nelly Magazie.

 

Idag fick jag tag i nya Nelly Magazine på jobbet. Dom blir verkligen bara bättre och bättre, också är den gratis. Perfekt! Så ikväll tänkte jag göra egentligen ingenting njuta av att jag har ett nytt modemagasin i lägenheten. Var ju ett tag sedan nu. Tänkte försöka dansa lite också, måste ju öva lite inför tisdag. Det är verkligen hemskt, förr var jag ändå ok på att dansa och helt plötsligt känner jag mig som kylskåpet i mitten som alla skrattar åt. Jag blir galen! Har visserligen aldrig dansat Dancehall tidigare, men det är sjukt kul. Och framför allt jobbigt. Hade träningsvärk i magen redan samma dag och då är det fasen bra träning!

 

 

 

 


Kat Von D LA.



Jag såg för någon dag sedan att de från Kat Von D Los Angeles hade kontakta Nelly och vill sälja in sitt märke. Åh jag hoppas verkligen att dom tar in det! Ännu roligare om Kat själv åker runt och säljer in det, men det gör hon ju säkert inte såklart. Själv har jag blivit lite kär i framför allt hennes jackor. Dessa är mina favoriter. Blir tyvärr för dyrt att beställa dom från USA med tull och allt. Så jag håller tummarna att vi tar in det på Nelly!








Stockholm Fashion Week är igång..



Och här är ett urval av Styleins kollektion. Stylein är ju lite av min favorit och jag blev helt kär i deras färger för hösten. Elin gör alltid väldigt enkla plagg men som ändå har en oerhörd elegans. I love it!
Nej nu ska jag kolla lite på Stylisterna. Ni hittar avsnitten på kanal 5 eller på Nelly såklart.








RSS 2.0