Beautiful day.



För en gång skull har jag lite ro i kroppen och det är sååå skönt. Gjorde massa onyttiga mackor med chevre och vitlök och grejer och tryckte i mig framför Idol med Gibson. Så nu känner jag mig sjukt äcklig och lite rastlös igen. Känner att det finns 1000 saker jag skulle göra som vanligt som jag inte pallar ta tag i. Och 1000 saker jag hellre skulle vilja göra som jag av någon anledning inte kan. Är inte alls taggad på att börja plugga, men vet att jag måste ta tag i det för att det är en kurs jag verkligen vill ha läst.
Hur som helst har jag bestämt mig för att detta är en bra dag och den ska fortsätta vara det. Därför tänkte jag bjuda på en bild som Freja visade mig. Det är från hennes kollektion som hon visade på London Fashion Week nu i helgen. Titta och njut!








My apartment.



Hej hej hej! Shit fullt upp här värkligen. Det visade sig bli en riktigt nice i mindre roliga Borås faktiskt. Mamma och pappa kom hit med mina saker i fredags. Sedan blev det fixa hela lördagen också kom Sandra hit, så firade vi med lite middag och vin. Lite utgång i Göteborg på ett sjysst ställe hann vi med också. Dricka lite billig öl och träffa lite Nelly folk. Dom är minsann överallt:) Det blir en lugn söndag i min numera supermysiga lägenhet! Passa på och kolla lite missade idolavsnitt och umgås med Sandra en runda. Här får ni ett smakprov på hur lägenheten blev!







Shoes and shoes and more shoes!


Boots 2095 kr och de med klack 1695 kr. Ge mig båda tack!

Idag klickade jag hem bootsen från Jeffrey Campbell. Dom är lite dyra egentligen, men det får det vara värt om jag skulle bli kär i dom. De har även fått in ett par nya Lita från Jeffrey Campbell som är typ lappade ihop. Sjukt snygga! Jodå, Jeffrey Campbell kan sin sak. Godnatt mina kära vänner, imorgon kör vi igen!









Booored!

Min söta hejdå present från nin. Kommer sakna vår lilla tyska.



Jaha, här sitter man i en lägenhet utan möbler. TV:n funkar inte men jag har ju min dator, säng, gitarr och Gibson i alla fall. Det regnar ju bara i Borås hela tiden känns det som. Det gör ju inte saken bättre. Plus att det känns som att jag sitter i min grannes lägenhet för jag hör allt dom säger. Och vid 2 inatt vaknade jag av att han och hans polare spelade tv spel, jävligt högt. En aning negativ idag. Men imorgon tänker jag umgås med Sandra vare sig hon vill eller inte och då kommer allt att kännas mycket bättre.
Saknar Stockholm lite, för där hade man alltid sin lilla "crowd", alltid fullt upp och någon som ville hitta på något. Borås är verkligen ingen kul stad.

Anyway, jag har ett avsnitt av Idol och ett av LA Ink så kvällen ska nog vara räddad. Ciao!









Busy weekend.

Nina ville såklart inte alls vara med på bild.




Det har verkligen varit fullt upp hela helgen, som vanligt. Nina kom i fredags, så vi tog det lite lugnt på Viskan tills dom stängde. På lördagen var det bara att sätta sig i bilen så tidigt som möjligt för att komma hem och hinna packa. Det blev lite party party på kvällen och sedan var det bara att köra tillbaka till Borås på söndagen. Jag hatar verkligen vägen från Värnamo!

Men nu har jag i alla fall saker så att jag klarar mig i lägenheten, så kommer resten av flyttlasset på fredag. Och så har jag ju Gibson, det viktigaste av allt.








Nervous.

Ok jag erkänner jag är nervös! Bara en timme kvar nu. Men det jobbigaste jag vet är när jag inte vet vart jag ska ta vägen, så det är nog mest det jag är nervös för. För det första vet jag inte riktigt vart skolan ligger. Sen kommer nästa problem, vart ligger min sal?!
Men men det löser väl sig. Borsta tänkterna och sedan skolan. I eftermiddag får jag nycklarna till min lägenhet, can´t wait!








Hot news.



Åh nu äntligen kom klänningen in. Den kommer från Reverse och kostar 499 kr. Den ör faktiskt mycket finare i verkligheten men finns tyvärr bara i stl Small som minsta, så får se om den passar. Både jag och Sandra klickade hem den idag i alla fall. Så får vi se imorgon om man ska behålla den eller lämna tillbaka.

Nu sängen!








Back to school.



Imorgon börjar min textil materiallära kurs. Spännande! Dock jävligt jobbig bok. Man fick två st i "paketet", båda på engelska såklart. Också fick man typ 100 tygprover som man ska klistra in på rätt ställen i boken. Och jag fattar ju inte ens hur det fungerar, hur ska jag då klara av kursen? Jaja, men det går nog bra. Tagit ledigt från jobbet imorgon, vilket känns lite jobbigt att man missar en dags lön. Men med denna kursen kan jag förhoppningsvis få ett mer välbetalt jobb i slutänden:)

Så där ja, dags att ut och dö. Alltså ut och springa, men Sandra tar ju verkligen död på en. Men så får det bli om man ska vara fit beach 2012.
Ciao!








Hectic day.

Detta var min senaste kandidat för de perfekta bootsen. 1695 kr från H by Hudson.
Men nu har nog Jeffrey Campbells nya slagit ner dem en placering från listan. Håll koll på nyheterna på Nelly.



Har varit fullt upp idag verkligen, handla, laga mat, packa upp. Fan vad trött jag är på att packa och packa upp! Bor hos sandra nu fram tills lördag. Sedan blir det hem till Markaryd och packa ihop så att jag klarar mig en vecka. Därefter blir det att åka tillbaka till min nya lägenhet. Lovely! Kommer ju visserligen inte ha några möbler alls, typ en mini TV på golvet och sängen i min sovalkov. Men jag kan sova och laga mat iallafall. Får hoppas att elen har kommit igång tills dess bara. Har inte så stor koll på det där och skulle tydligen fixa det själv.

Åh fått in en aaas snygg klänning på Nelly nu och de perfekta kängorna från Jeffrey Campbell. Så håll koll på nyheterna. Jag vet att jag kommer köpa båda med mig hem iallafall. Visar dem på bloggen senare.

Nu sängen. Godnatt mina vänner!








Totally dead.

Tänkte bjuda på en liten bild på "mitt nya hus" medans jag beklagar mig över träningen.



Vadå dööööd! Hur otränad som helst och Sandras energi tar ju inte slut direkt. Efter första backen ångrade jag att jag hade följt med ut. Känns skönt avv veta att det är "vilodag" imoorgon för då blir det bara en lång promenad istället. Allt jag tänkte på den sista biten var min brie ost i kylen. SÅ nu krängde jag i mig hela osten, 125 g, så det blev väl plus minus noll ungefär idag. Toppen!








It's a beautiful day.



För idag fick jag reda på att jag har fått lägenhetet! Yeeey!! Så nu slipper jag mitt stökiga rum på vandrarhemmet där man aldrig kan packa upp sina kläder eftersom man snart ska packa ner dom igen. Så i helgen får jag ta dom viktigaste grejerna så att jag kan bo där nästa vecka. Sen får mamma och pappa komma upp med möblerna helgen efter.
Nu väntar jag bara på att Sandra ska komma hem så att vi kan ut och springa, gött!









Oh Jeffrey.

Sandra lyckades komma över dessa på utförsäljningen på Nellykontoret. Jeffrey Campbell för 600 spänn, kostar egentligen 1649 kr. Men de var för små för henne och lite för hårda att gå i. Så nu har jag chansen att köpa dom. Det får nog bli att gå runder lite med dom imorgon här hemma och ser hur dom känns. Trots att de är storlek 39, och jag har 38, så känns dom nästan i tightaste lager. Sjukt märkligt! Men ni kan ju tänka på det om ni ska köp ett par Jeffrey Campbells.








Oh no...



Hur kunde jag missa detta... Idol har börjat! Det är ju för fasen det enda jag följer på hela året. Åh nu är veckorna räddade! Så nu blir det ett avsnitt på TV4 play innan jag ska ut och springa.
För idag börjar mitt nuya liv. Jag springa med Sandra. Gött att hon har flyttat hit så att man har någon som kan köra lite med en, så att man verkligen tar tag i träningen.







Fantastic Sunday.

Dagens vill ha! Blus och brallor från Gina Tricot. Båda 199 kr st.



Idag har det varit en jävligt bra dag! För det första, superfint väder. För det andra har jag antagligen fått en lägenhet i Parkstaden, 1,9 km från jobbet. Awesome! Nu är det bara att hålla tummarna att hyresvärden godkänner mig också, men det borde inte vara några problem.
För det tredje har jag varit i underbara Göteborg. Borås är ju som Markaryd en söndag, totaldött. Så det är as gött att ha storstan så pass nära om man faktiskt vill se lite folk och gå i lite bättre butiker.
Tog en tripp till Sandra och vi gick lite på Nordstan eftersom det var det enda som hade öppet och sedan käkade vi lite innan vi tog Sandras pick och pack och drog till Borås.

Hittade en blus och ett par brallor i skinnimitation på Gina Tricot som jag blev sjukt sugen på. Får ta en funderare och shoppa när jag har fått mitt visakort till helgen.
Ciao!








Back and Forth.



Idag körde vi en runda till Ullared. Fan vad tröttsamt det är att gå där, särskilt när man inte ska handla en massa och är egentligen bara ute efter ett par saker. Kom hem med massa tråkiga och nödvändiga produkter som schampo, underkläder, rakhyvlar osv.
Ikväll blir det lite grillning och sedan ost och kex. Vi gör verkligen inget annat än och äter i helgen. Kollar på Back and Forth med Foo Fighters för andra gången. Faaan vad bra den är! Jag älskar musikdokumentärer. Där snackar dom om Nirvana, Kurts död, bandets utveckling osv. Sjukt intressant, så jag rekommenderar den varmt!

Imorgon blir det att åka tillbaka till vandrarhemmet. Har pratat med en kille som ville hyra ut sin lägenhet, så nu håll alla tummarna för att jag ska få en visning på den imorgon. I need an apartment bad!








RSS 2.0