Movienight.



Idag blev den en 45 minuter lång promenad och lite sushi med mig hem. Var inte direkt hungrig men bara FEEET! Fanny har en lapp på sitt kylskåp där det står just det: Är du hungrig eller bara FEEET? Det är ju underbart, en liten boost till att inte äta för mycket. Oftast är jag bara "fet" och äter för att det är gott. Man hittar alltid något att "fira". Anyway, efter min långa promenad firade jag med mina 8 bitars sushi och "Just my luck". Nu får jag laga lite lunch till imorgon och sedan är det sängen som gäller.
Bara en dag till sen lämnar jag denna underbara lägenheten och drar tillbaka till vandrarhemmet. Yeey, not!








Wednesday.



Här har vi dagens outfit. Klänning från H&M, kofta från H&M, kängor från Din Sko.
Full rulle på jobbet som vanligt, plaggen bara fylls på och fylls på. Hade varit gött om man såg ett slut, men och andra sidan hade jag inte haft något jobb då. Precis kommit hem och tryckt i mig lite mat i alla fall. Sedan blir det nog att gå en runda, kanske köpa med mig lite sushi hem och kolla LA Ink. Finns ett ställe här i stan där 8 bitar sushi kostar 49. Billigt billigt! Är sjukt sugen på att testa om det är gott eller inte.







The night is saved.



Grymt skönt att ha fått likte riktigt lön igen. Nu kan man börja unna sig gosaker som tidningar. Idag följde Scandinavian Tattoo Magazine med mig hem. Kvällen är räddad! Dags att få lite inspiration igen.
Godnatt!








Outfit of the day.



Så där ja, nu var det färdigjobbat för idag. Har fått problem med mitt Visa kort och kan inte handla på det eller ta ut pengar. Toppen! Så nu kommer jag få sitta och svälta i Borås. Nä, det löser sig alltid. Men sjukt irriterande iallafall.
Tänkte bjuda en på en dagens outfit så här på tisdagen, och samtidigt visa upp min sjukt snygga kappa fårn Stylein.








New LA Ink!



Åh vad glad jag blev när jag kom på att jag har missat alla nya avsnitt av LA Ink. Så nu blir det maraton, 5 avsnitt på rad. Yeeey!








My new hoodie.



Har ju glömt visa mina nya Foo Fighters hoodtröja som jag fick hem i förra veckan. I love it! Det bästa är att köpa killhoodies för dom är lite längre och lite större. Jag vill aldrig ta av mig den. Så här såg jag iallafall ut på jobbet idag. Skinnbrallor, converse, t-shirt och min nya hood.









Helgeå.

Lite gött häng på gräset.

 

Fia på G.


Calle & the Undervalleys.


Hardcore Superstar.

 

Denna bilden är ju så sjukt kul, skrattar varje gång jag ser den. Hur ful kan man bli?

 

Helgen kom och var lika snabbt över. Åkter hem till Markaryd igår och nästan direkt vidare till Helgeå festivalen. Var chaufför och det var helt underbart att vara nykter för en gång skull. Väldigt mysig festival med några bra band. Ville mest se Calle & the Undervalleys eftersom jag inte har hunnit se dom på hela sommaren. Men blev positivt överraskad av ardcore Superstar. Har sett dom typ 4 gånger innan men inte varit superhookad, men jävlar vad bra dom var igår.

Så nu var man tillbaka i Borås igen. Känns lite tråkigt att man inte hade mer tid hemma. Alltid lika jobbigt att behöva lämna Gibson. Kära Gud, låt mig hitta en lägenhet snart!

Godnatt mina vänner!

 

 

 

 

 

 


Zahra shoe.



Denna regniga morron tänkte jag bara visa mitt nyaste tillkomst i garderoben. Dessa fyndade jag för en väldig billig peng på Nelly Outlet. Perfekta att inviga på after worken även om jag hade några skavsår när jag kom hem.
Idag blir det att packa, fixa mig lite och sedan dra vidare till Markaryd. Vill såklart komma hem så tidigt som möjligt så att jag hinner spendera lite tid med Gibson innan jag drar vidare till Helgeå Festivalen.
Ber till gudarna att det är bättre väder i skåne!







AW @ Nelly.com



Passande första veckan körde de en rejäl after work på jobbet. De fyllde kylen med öl och bjöd på snacks. Blir sådan där extra go partystämning på jobbet när alla vet att det är fest på kvällen.
Åkte ner och käkade på Harrys och sedan vidare till Vinci. Grymt trevlig kväll och jag har iallafall lärt känna några lite bättre och eventuellt fått ett hett tips om en lägenhet. Lyckad kväll!

Så sjukt kul när man kommer hem och läser sin statusuppdatering på facebooken: Så där jag, ölen fylld med öl och jag är utstämplad.
Var jag sugen på öl eller var jag sugen på öl? Känns som jag gör sånt jämt, när jag väl lägger en statusuppdatering så läser jag inte igenom den utan bara skriver ihop något. Som oftast blir helt fel. Kan ju skratta åt mig själv iallafall.

Nu blir det sängen, för imorgon blir det hem till mitt hjärta, Gibson. Och sedan Helgeå festivalen!
Godnatt mina vänner!









Eest.

Ja ni ser ju själva att det är svårt att inte äta ihjäl sig!



Shit åt sushi så att jag höll på att storkna idag. Buffén på Eest var inte att leka med. Ett hett tips om ni älskar sushi och är i Borås runt lunchtid. Jag är verkligen sugen igen, trots att jag åt det idag. Mmm..







Helgeåfestivalen.



Lite change of plans för helgen då. Fick ett erbjudande om att hänga med till Helgeåfestivalen, betald biljett om jag var chaffis. Why not? Har velat gå för att det hade varit skoj att se Calle & the Undervallys denna sommaren så detta passade ju mig pefekt. Kan ju vara roligt att se Hardcore Superstar också, som jag visserligen har sett många gånger innan men ändå. Kul kul! Oxå får jag träffa min lilla bäbis i helgen också då. Som jag har saknat lille Gibbe!








Bingo Bingo!


Dagen i ära bjuder jag på den här muppbilden från Berns i somras.


Jaha, vad har då dag nummer 3 erbjudit på Nelly? Vi fick celebert besök av Bingo Rimér såklart. Jag sprang på honom i dörren på lunchen. Tror ni inte han bara: Men det är ju du som drog isönder min kavaj på Berns? Nej, såklart sa han inte det. Men det hade varit roligt om han hade gjort det.
Idag hängde jag iallafall med Elliz till Eest (skrev fel i bloggen igår) på lunch. Det blev sushibuffé. Åh jävlar vad gott det var, och vad jag åt. Normalt blir jag mätt på 8 bitar, men man tryckte väl ner iallafall 15 bitar idag.
Mycket mer har dagit inte erbjudit, mer än regn och huvudvärk såklart.
Ciao!








Think big.



Skulle verkligen vilja unna mig lite maffiga silverringar. Köper alltid bara massa skit som tappar färgen. Finns ju hur många snygga oäkta ringar som helst idag. Men här är några snygga i äkta silver från Modekungen i alla fall.








Migraine.

Idag vaknade jag såklart med fete migränen. Det är inte kul att behöva sjukanmäla mig andra dagen, så jag pallrade mig till jobbet ändå. Som tur var gick huvudvärken bort under dagen och det har faktiskt gått riktigt bra på jobbet idag. Nu börjar man komma in i det igen.
Efter jobbet följde jag med Elliz och Micke och kollade Nelly's fotbollsmatch. Skönt att komma ifrån vandrarhemmet lite. Men såklart eftersom jag stressade efterjobbet så kom migränen tillbaka. Bajs bajs bajs!
Nu tänkte jag gå och lägga mig och förhoppningsvis vakna lite bättre imorgon. För imorgon har vi planerat lunch på East, sushibuffé. Nice!

Sov gott mina vänner!








Oh deer.



Titta vad jag hittade på Modekungen äntligen! Tilda köpte en liknande ringa för ett tag sedan och den är sååå snygg. Äntligen har jag hittat ett ställe som säljer den. 399 kr får man punga upp om man vill ha denna underbara ringen.








RSS 2.0