God jul Frank.


Dog lite på jobbet igår när Tobbe skickade denna till mig. Skrattade så tårarna rann. Så förhoppningsvis kan jag göra någons dag lite roligare med denna videon. Den gjorde iallafall min fredag!







Today is a good day.

Dagens outfit. Shortsen är fynd från utförsäljningen Jofarma för 300 kr. Smycken 20 kr st.


Halsband från Bijoux By Us, 20 kr på utförsäljningen.



Dagen började med att Gibbe slet sönder sitt koppel när han såg en katt, så lördagens uppdrag blev att hitta ett nytt koppel. Det kan ju låta lite roligt att en chihuahua slet sönder sitt koppel, så frågan är ju om han är sjukt stark eller om vårat koppel var väldigt dåligt? Jag skulle nog säga det sista alternativtet!

Så jag tog en tur in till stan i det fina vädret. Jag kom på att jag ännu inte har varit i Feskekörkan och tänkte att det är ju en perfekt dag för det. Köpte mig räktallrik med aioli, sallad och gott bröd och satte mig i solen vid kanalen. Sjukt gött!
Hemma igen och får se vad kvällen drar med sig in för sköj!







Details.



Dagens detaljer hittade jag på utförsäljningen igår såklart. Har letat efter en hjort-ring hur länge som helst. Vill helst ha en äkta silver, men för 20 kr så får denna duga. Armbandet köpte jag också för 20 kr. Och nagellacken för 10 kr.
Idag har jag varit och fixat fransarna efter jobbet så kom hem för en stund sedan. Så nu tänkte jag unna mig lite popcorn framför tv:n. Imorgon blir det nog massor att göra med tanke på att jag och Hanna byter avdelning på måndag. Jag har massa visdom som jag måste föra vidare under morgondagen.
Så godnatt!








Shoemaniac.

Jeffrey Campbell 100 kr (Ord pris 1649 kr)

 

Vagaband 100 kr (Ord pris 699 kr)

 

Nelly Shoes 20 kr (Ord pris 499 kr)

 

Minnetonka 100 kr (Ord pris 1299 kr)



Yes idag var det utförsäljning. Faktiskt inte så galet som jag trodde. Men det är nog bara för att vi har större lokaler nu och för att dom denna gången hade ställt ut skorna och hängt upp dom dyra kläderna. Då blev det inte att alla slogs om samma låda. Vissa fyndade ju riktigt bra grejer, typ jackor i 3000 kronors klassen för 300 kr. Alla märkesplagg låg på 300 kr. Och märkesskor på 100 kr. Självklart så dras jag ju alltid till skorna. Dessa blev mina fynd! Och en satans massa smycken, lite skönhetsartiklar, en broderad klänning för 20 kr och ett par jofama skinnshorts för 300 kr.
Men jag vill inte tråka ut er och lägga ut allt jag har köpt så visar det jag är mest stolt över.
Godnatt!








KRÄFTSKIVA?!



Ååååh är så sjukt sugen på kräftskiva!! Varför kan ingen bara bjuda mig på en?! Man vill ju vara på en där man sitter vid långbord, helst ute. Jag ska nog lösa det här på ett eller annat vis. Förra året var jag ju på världens roligaste i Stockholm med massa kul folk som jag inte kände. Och kära Tilda såklart.








CHANGES.

Inte den bästa kvalitén men man kan ju inte annat än att älska detta!


Så äntligen är det dags för mig att gå över på skoavdelningen. På ett sätt känns det lite tråkigt eftersom min avdelning verkligen är hur bra som helst, men förhoppningsvis blir det lika bra där också får jag jobba med produkter jag verkligen brinner för.

Helt sjukt, har klarat att inte ta från mina sparpengar denna månaden.Men vad händer då, utförsäljning på Nelly. Allt möjligt imorgon från billiga märken till dyra märken. Pris 10 kr - 300 kr. Kommer ju aldrig kunna låta bli!!
Bajs, nu kom tävlingsmänniskan i mig in och jag måste ju bara få dom bästa sakerna imorgon.

Btw lyssna på Isak Strand. Fick tips om detta när jag var hos Karin och Henke sist. Underbar musik! På något vis känns det som jag har lyssnat på detta innan, men är i så fall glad att jag upptäckte honom igen.








NELLY SHOES ONLY 199 KR.



Gå in på Nelly för att kolla in vilka skor som finns!


Brudar gå nu in och shoppa Nelly Shoes för nu ligger massor för endast 199 kr. Och som jag har slitit med denna sänkningen. Så shoppa gärna så många ni bara kan så att dom tar slut så att jag slipper höja upp alla priser på måndag igen.
Win-win helt enkelt! Ni får billiga skor, Nelly får sålt skor och jag får mindre att göra på jobbet på måndag!








TUFF WEEK. FUN WEEKEND.



Det är verkligen fullt upp på jobbet nu! Just nu har jag två avdelningar, underkläder/badkläder och tjejskor. Hon som vanligtvis sitter på tjejskor har semester och tjejen som brukar hjälpa mig på underkläder/badkläder är sjuk. Men ibland är det rätt skönt att jobba röven av sig också faktiskt. Eftersom Tilda ska komma på fredag så passar jag på att jobba in lite extra timmar också aå att jag kan vara ledig då. Så denna veckan blir det nog att åka hemifrån vid 6 och kommer hem vid 20. Ser iallafall fram mot helgen grymt mycket! Det var alldeles jag träffade min Tilda!









AERIAL.

 

Denna supersnygga klänning kommer såklart från Stylein. Var inte överförtjust i den just som klänning men blev helt kär i den så som Pamela stylade den. As snygg att ha som en tunnare jacka istället. Det är även samma som Loreen har i viden till "Euphoria", lite kul notis bara. 2499 kr ligger denna iallafall på, ni hittar den på Stylein's hemsida.









WANT TO GO TO PARADISE.

 

 

 

 

 

 


SUNDAY BRUNCH.



Idag hade vi bestämt för att åka och käka lite fukost vid havet. Dock sov vi lite för länge och det fick bli en bruch istället. Åkte till ett jättefint ställe i Saltholmen som heter Långedrags Värdshus. Det blev en supergod Club Sandwich för mig och ett stort glas apelsinjuice, min fina kärlek skämmer bort mig. Sedan en liten promenad längs vattnet med Gibbe. Underbart att börja morgonen så. Om man ändå kunde göra det alltid...
Nu blir det nog en lugn söndag, försöka fixa en massa som man inte hinner på veckodagarna. Ciao!








ZOMBIE BOY.


Jag är ju klart helt efter men har precis blivit informerad av att denna människa finns på riktigt. Ni kanske har sett honom i videon till Lady Gagas Born This Way. Är sjukt fascinerad av att han är en supermodel, as coolt idag funkar verkligen vilken look som helst!








1 day to weekend!


Bild från i lördags från Magnus och Magnus när vi firade Zoe.


Först och främst vill jag tack Carro som gav mig tipset om blusen! Jag tittade nog lite för dåligt, men nu är den iallafall på väg hem till mig.
Och imorgon är det äntligen freeeedag! Jag har absolut inga planer alls men det gör verkligen ingenting. För förra helgen var helt fullproppad med massa kul saker, familjen kom, vi hade räkafton, vi grillade, gick på liseberg, gick på stan, fikade och sedan var jag ute med Karin och gänget för att fira Zoe.
Har varit en rätt seg vecka och jag är alldeles för trött om dagarn så imorgon ska det bli så gött att beställa lite sushi och sitta här i min ensamhet och kolla på precis vilken film jag vill (jimmy ska på någon reunion). Förhoppningsvis gör jag väl något kul i helgen, helst som inte kostar med tanke på att jag tagit helgens budget och köpt världens vackraste blus/kofta för.

Anyway hoppas ni alla får en toppen helg. Ciao!









The perfect blouse/jacket/cardigan



Hittade denna bilden på Fanny Lyckmans blogg för Nelly.com och blev lite kär i hennes blus/jacka/kofta. Vet inte riktigt vad jag ska säga att det är, men vill ha den!!
Tydligen ska den finnas på Chicy men hittade inte den när jag var inne och kollade. Om det är någon som ser den så säg gärna till mig!








RSS 2.0