Dagens.

                                                         
                           Tröja Nelly.com, byxor Gina Tricot, skor Skopunkten


Det här får nog bli dagens outfit. Tröjan fick jag ju med mig hem från Nelly igår och är den enda som jag helt bestämt mig för att behålla. Den är en perfekt vintertröja. Snygg och framför allt as skön! Ni hittar den för 499 kr på www.nelly.com. Hoppas alla får en toppendag! Imorgon är ju fredag... nice!!








Too many choices..

                           
                                       One teaspoon 499 kr från www.nelly.com

Har suttit och spanat på några saker på Nelly och kände idag att det var dags. Tänkte att jag kan ju iallafall ta hem och prova, så vet jag sen och kan sluta tänka på det. Det jobbiga var ju att allt satt bra och jag vill behålla allt. Men det går inte! Har redan handlat för mycket som ska betalas nu när studielånet kommer in. Den här gillade jag som fan, men tror att jag kommer att ha minst nytta av den. Det känns lite dumt att den är ljus och endast handtvätt. Så som jag spiller så vet jag ju redan hur det kommer sluta.

Har en Acneklänning som jag också är lite osäker på. Den är skitsnygg... men det är ju det där med pengarna. Lägger ut fler bilder i dagarna bär jag har bestämt mig.

Sov gott allihopa!








Köpmani...

         
                                  Kärlek från Alexander McQueen


Var ju i Göteborg i helgen och blev förälskad i en Alexander McQueen väska som jag såg på NK. Jag kände ju dock att 17 200 kr var en aning för mycket för mig. Det känns lite när man vet att den är dyrare än min bil. Jag har ju inte riktigt kunnat släppa väskan och hittade den på en amerikansk sida på REA för 6900 kr. Jag kände verkligen hur det kliade i fingarna och jag funderade seriöst på att köpa den. Men insåg nu att jag inte behöver tänka mer på det, för dom skickar ändå inte till Sverige. Tur var kanske det...








Rock'n'roll.

                                     
                                           Kavaj från Gina Tricot.


Jag har verkligen tusen saker att göra nu och behöver mest av allt plugga. Men vad gör jag då? Jo väljer kläder inför lördag såklart. Då är det rock kväll som gäller. Biljetterna är slutsålda så det blir nog mycket folk. Skoj! Får nog bli mina relativt nya skinnbrallor... för det känns ju rätt rock'n'roll ändå. Och kanske min nya kavaj. Ville ha någon lite mer rockigare kavaj så det blev en frackliknande sak från Gina Tricot. Skulle bara behöva piffa upp den lite. Kanske något snyggt på axlarna. Någon idé?







Dagens.

                                   
    Skjorta H&M, kofta H&M, halsband TOPSHOP, leggins Gina Tricot, skor Nelly.com


Tänkte köra en dagens så ni får se hur jag ser ut idag. Hoppas alla får en toppen idag! Ciao!








Out of ideas..

                                 
                                                                   Skjorta H&M 99 kr

Jaha, idag tog jag äntligen mig i kragen och tog mig till biblioteket här i Borås. Jag behöver verkligen lite referenslitteratur. Och jag behöver framför allt komma igång med mitt arbete. Att det ska vara så svårt! I och med att det är fullt upp på Nelly så hinner jag ju aldrig göra det där. Och dom få timmarna man har innan man ska lägga sig, finns det ju 1000 andra roligare saker att göra.
Får se om det lossnar nu.

Fick hem en skjorta från H&M för ett tag sedan som jag inte riktigt vet vad jag tycker om. Men seg som jag är som vanligt så har ju tiden för bytesrätt gått ut så jag har inget val än att behålla den. 
Nu ska jag bara komma på vad jag ska ha under. Känns lite för naket att springa runt med en transparent skjorta med bara en BH under på jobbet kanske. Dessa i-landsproblem...








My new heels!

My new heels!


Tänkte jag skulle visa mina nya skor som jag köpte från Nelly såklart. Jag lär ju inte vara dom enda som har dom för vi har redan sålt hur många som helst bara på de få dagarna som de har legat ute. Men skit samma...jag älskar dom för de är verkligen sjukt snygga och passar till allt. Ni hittar dom på www.nelly.com för endast 379 kr.







Lägenheten.

            
Vardagsrummet börjar nästan kännas som hemma när jag tog med lite dukar, filtar och kuddar hemifrån. Jag köpte nya gardiner och lite ljus på Åhlens också som verkligen gjorde susen.


            
Ja, köket känns verkligen som ett hopplöst fall med plasmattan, gula luckor, blommig tapet, grönt bord och gröna gardiner.



             
Sovrummet orkar jag inte ens göra något med. Kan ju inte köpa nya gadiner och blommor till alla rum för att göra det mysig när jag bara ska bo här i två månader.



Jag tänkte att ni kanske var nyfikna på att se min "underbara" lägenhet. Den var riktigt skabbig när jag kom så det var bara att göra en storstädning innan man vågade ta i något. Det var ju inte så att den var utstädad utan jag fick ju börja lägga alla personliga saker i lägenhetens städskrubb/walk-in-closet. Jag hittade verkligen allt möjligt skit som strumpor, använda kallingar, gamla skolböcker, prydnadssaker, tyger. Ja, hur mycket som helst utspritt i alla små skrymslen som jag själv behövde för att lägga in mina saker i.

Anyway...nu har ni fått se lite hur jag har det! Den är stor och rymlig iallafall och billig...så jag ska inte klaga.







Long time no seen..

     
                                         149 kr TOPSHOP


Ojojoj...såg att det var nästan 4 veckor sedan jag uppdaterade sist! Tiden på Nelly har gått så sjukt fort och jag har verkligen fullt upp hela tiden. Men kanske kan jag lyckas bli bättre på att uppdatera om mitt liv här i Borås. Vill ju att mina nära och kära ska få se hur jag har det nu när vi inte ses lika ofta.

Helgen har iallafall varit lugn. Peter kom hit i fredags och vi somnade såklart till Idol efter att ha tryckt i oss en pizza. Typiskt fredagar! Var ju visserligen ute i torsdags så det var ju inte så konstigt att jag var lite trött på fredagskvällen.
Igår tog vi bussen till Göteborg (som vi för övrigt lyckades få gratis). Vi gick en liten runda på stan och käkade gott på en mysig restaurang innan vi åkte hem. Hittade ett superfint halsband på Topshop som jag inte kunde låta bli att köpa. Annars var det lugnt med shoppingen. Det var bara skönt att komma iväg lite. Gäller ju att passa på när man har så nära till Göteborg.









RSS 2.0