Lille Gibson..

Nu var man hundägare också!



Världens sötaste lilla chihuahua. Han är ca 8 månader gammal och har väl lite trasslig bakgrund kan man säga. 5 ägare på 8 månader!
Först var där uppfödarna, sen bodde han en runda i Göteborg. I det hemmet fick han tyvärr bara sitta inlåst i sin bur för att dom hade en större hund. En tjej tyckte synd om honom och köpte Gibson. Tyvärr blev hon extremt allergisk och hennes bror fick ta honom.
Dom hade en vuxen hund och ett nyfött barn och kände att dom inte kunde ta hand om honom. Och där kom vi in i bilden!

Han var väldigt rädd hela första kvällen och morrade mest på oss. Vi hade också bestämt att han skulle sova på golvet. Men när vi märkte kl tolv på natten att han hade hoppat upp i vår säng kunde vi helt enkelt inte göra annat än att ha honom kvar.
Det märks att han varit i många familjer för han lämnar oss inte en sekund. Även om han sove och någon av oss behöver gå på toa, så följer han efter.
Men han utvecklas så himla mycket för varje minut som går. Han går både bra ihop med andra människor och hundar och är väldigt väluppfostrad.

Nu har vi blivit sådana nördiga hundägare som skämmer bort och pratar om vår hund hela tiden. Vi köper kläder och den bästa maten och tar tusen kort på honom hela tiden. Vi (kanske mer jag egentligen) är som en nybliven förälder som bara pratar om sitt barn och tycker att han är det sötaste i hela världen. Alla i min närhet..säg till om jag blir för jobbig. Jag antar väl att fasen går över.

   









Kommentarer
Postat av: Linda

Hej nyblivna hundägarna....vad roligt att ni skaffat hund och han är ju jätte söt, så det gör inget att du prata med/om honom hela tiden....jag vet hur det är!! :-)

När våran lilla son kom så tog man ju tusentals kort på en vecka...men efter hand så blir det mindre och mindre,vilket jag tycker är synd.

För först tar man jätte många kort, sen blir det några i månaden, sen blir det väl bara vid jul och födelsedagar man tar och hur kul är det???

Nej tar så mycket kort du bara kan hela tiden....

God Jul önskar vår lilla familj till er lilla familj...kram

2008-12-23 @ 10:51:14
URL: http://junilejon.blogspot.com
Postat av: erika

SÖÖÖÖT!

2008-12-23 @ 15:57:07
URL: http://erikarodin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0