Strömavbrott med Justin Long.

    
                   Justin Long (var ju tidigare tillsammans med Drew Barrymore)

Först ska jag börja med att berätta att jag har en ny stor förälskelse, Justin Long. Det är lugnt, Peter vet om det.
Han är en sån "not obvious snygg nörd". Jag vet inte varför men jag har bara fastnat för honom. Innan har det varit Adrian Brody och Nicolas Cage, det ändrar sig hela tiden. I förgår satt jag och kollade på ohälsosamt många bilder på Justin på google. Vem är det som är nörden egentligen? =)

Nu försöker jag beta av hans filmer och då fick det blir "Die Hard 4" i söndags. I förgår bestämde jag mig för att ha en liten tjejkväll med mig själv och se "He´s just not that into you" igen. Superbra film btw. Massa kärlek! Igår kände jag mig sugen att se någon annan film med Justin Long, "Accepted". Vad händer när jag går igenom Peters alla filmer på datorn, jo strömmen går.
Mörkrädd som jag är höll jag på att bajsa på mig och är glad att jag har ljus överallt i hela huset som jag kunde tända.
Det fick bli ytterligare en kväll med "He´s just not that into you" i mörkret på Peters bärbara dator. Förhoppningsvis hittar jag en film till ikväll, kanske "Zack and Miri make a porno". Men nu blir det plugg!
 






Kommentarer
Postat av: Carro

hahaha jag har också haft crush på adrian brody!! :D

2009-11-26 @ 22:08:32
Postat av: Cindie

så snygg är han. min framtida man. han vet bara inte om det än!

2009-11-26 @ 23:18:24
URL: http://ciiindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0